niezapięte pasy
- rango
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT@2006
- Silnik: V6 4.0
- Kontakt:
niezapięte pasy
jak wyłączyć pikanie gdy pasy sa niezapiete? Mozna jakos odlaczyc czujnik lub sam sygnal dzwiekowy? 

http://www.webtalents.pl - Aplikacje Internetowe
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
-
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Kolor: silver
Jak chcesz permanentnie wyłaczyć przypominacz o pasach z któregoś miejsca to mogę ci podać sposób jak to zaprogramować w komputerze. Generalnie trzeba 9 razy zapiąć i odpiąc pasy w przeciągu 50 sekund, ale trzeba jeszcze cos ze stacyjką zrobić. Jak chcesz pomocy to mogę przewertować instrukcję i podać na forum.
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver Metallic
Brzmi trochę jak klepanie cheatów do gierKonrado pisze:Jak chcesz permanentnie wyłaczyć przypominacz o pasach z któregoś miejsca to mogę ci podać sposób jak to zaprogramować w komputerze. Generalnie trzeba 9 razy zapiąć i odpiąc pasy w przeciągu 50 sekund, ale trzeba jeszcze cos ze stacyjką zrobić. Jak chcesz pomocy to mogę przewertować instrukcję i podać na forum.

You can never have too much power, just not enough traction.
-
- Forumowicz
- Model: Silver Bullet, 2006
- Kolor: silver
Nie ma takiego ryzyka, w końcu jest to przepis z instrukcji obsługi. jest dużo więcej tego typu programowań (na szyby, radio, immobiliser etc)DarentyV8 pisze:Brzmi trochę jak klepanie cheatów do gierKonrado pisze:Jak chcesz permanentnie wyłaczyć przypominacz o pasach z któregoś miejsca to mogę ci podać sposób jak to zaprogramować w komputerze. Generalnie trzeba 9 razy zapiąć i odpiąc pasy w przeciągu 50 sekund, ale trzeba jeszcze cos ze stacyjką zrobić. Jak chcesz pomocy to mogę przewertować instrukcję i podać na forum.Śmieszniej by było jakby efektem tego było otworzenie sie poduszki
kierownica do składania, nos pewnie też

- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver Metallic
Z instrukcji obsługi?Konrado pisze:Nie ma takiego ryzyka, w końcu jest to przepis z instrukcji obsługi. jest dużo więcej tego typu programowań (na szyby, radio, immobiliser etc)

You can never have too much power, just not enough traction.
- rango
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang GT@2006
- Kontakt:
Konrado pisze:Jak chcesz permanentnie wyłaczyć przypominacz o pasach z któregoś miejsca to mogę ci podać sposób jak to zaprogramować w komputerze. Generalnie trzeba 9 razy zapiąć i odpiąc pasy w przeciągu 50 sekund, ale trzeba jeszcze cos ze stacyjką zrobić. Jak chcesz pomocy to mogę przewertować instrukcję i podać na forum.
tak tak tak

http://www.webtalents.pl - Aplikacje Internetowe