2. dr.Killer
3. XerofaN
4. MrJackson
5. MarcinCZ
Zapisuje kolege bo go gdzies strasznie daleko wygnalo ale obiecal wrocic na czas

i te 50 załóg bedzie startowalo w ten sam dzien ? bo ja rozumiem spro czasu na rozmowy itp ale jesli bedzie tlok i kolejki to mi sier to jakos nei widzi..muarah pisze: Zapisy na Tor Kielce juz ruszyly i jest ponad 50 zalog czyli polowa miejsc zajeta.
Koral pisze:i te 50 załóg bedzie startowalo w ten sam dzien ? bo ja rozumiem spro czasu na rozmowy itp ale jesli bedzie tlok i kolejki to mi sier to jakos nei widzi..muarah pisze: Zapisy na Tor Kielce juz ruszyly i jest ponad 50 zalog czyli polowa miejsc zajeta.
tak smao jak tor Kielce, no chyba ze corvette przyjade, mustang bardziej sie na Ułęż nadaje niz na ciasne zakrety w Kielcach gdzie tez nie jest za bezpiecznie..
Poznan ,Ułęż czy Tor Przysuski "jastrzab" sa ok, zauwazcie ze ja na tor w Kielcach raz pojechalem i jzu wiecej mnie tam nie bylo, to tor dla gokartow a nie dla mustangow.. sorry za szczerosc ale jesli mam robic czasowki na granicy przyczepnosci kół to nie tam..