jest kaser ( jak coś nie wyjdzie to jego wina) no i ja trochę pomagam (jak będzie super to wypinam pierś do medali)toniqua pisze:jest tu w ogóle któryś z organizatorów tego zlotu?

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
jest kaser ( jak coś nie wyjdzie to jego wina) no i ja trochę pomagam (jak będzie super to wypinam pierś do medali)toniqua pisze:jest tu w ogóle któryś z organizatorów tego zlotu?
Sprawa załatwiona po świętach ZDMiKP łata dziury i robi porządektoniqua pisze:mi bardziej o cos innego chodzilo... załatwiliście sobie, żeby ten teren (za Galeria Fordon) gdzie będziecie parkowac swoimi pieknymi (i drogimi!) autkami byl faktycznie ogarniety? Powiem Wam, że wczoraj tuptałam sobie tamtędy do pracy... i aż wstyd po prostu... smietnik i mnóstwo dziur...
Pytam bo to chyba dość istotna kwestia... a nie mam pojęcia do kogo należy ten teren...
Oj tak, z pogodą same jaja przez cały czas... Bądźmy dobrej myślitoniqua pisze:super))) po prostu pomyslalam, ze warto o tym napisac.. Zdecydowana wiekszosc z Was nie jest przecież stąd, wiec takich rzeczy nie mozecie wiedziec.. pozazdroscic daru przekonywania w takim razie
)) do zobaczenia na zlocie!
mam nadzieje, że do tego czasu pogoda sie poprawi...
Rozmawiałem z Piotrusiem obiecał że załatwi z szefem super pogodę. Do tej pory mnie nie zawiódł , nawet na jutro ma być super a ja akurat Cadim convertible mam wyjazd. mam nadzieję że mnie nie zawiedzie także tym razem.mcgan pisze:Oj tak, z pogodą same jaja przez cały czas... Bądźmy dobrej myślitoniqua pisze:super))) po prostu pomyslalam, ze warto o tym napisac.. Zdecydowana wiekszosc z Was nie jest przecież stąd, wiec takich rzeczy nie mozecie wiedziec.. pozazdroscic daru przekonywania w takim razie
)) do zobaczenia na zlocie!
mam nadzieje, że do tego czasu pogoda sie poprawi...
Sluchaj, moim zdaniem nie bedzie problemu by znalezc jedno miejscecviat pisze:Jasne, przejazd gdynia - bydgoszcz puszczę ekpe pociagiem. Tam o lokalne jazdy chodzi. Najważniejsze by Grono Organizatorów zaakceptowało
po naszych dzisiejszych rozmowach niestety mój stary mózg już nie tak pracujekaser1 pisze:popraw na JANKES