Konkurs Ford Polska
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
- swiadeka
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT Turbo
- Kolor: bordowy i białe pasy
Re: Konkurs Ford Polska
A tu Cougar pierwszy :0 Nie ma co w tej chwili bać się, bo w pierwszym etapie zgodnie z regulaminem jest wytypowanie siedmiu najlepszych fanklubów. Mamy przewagę, choć pewnie nie jest bezpieczna. O zwycięstwo będą starać się na wystawce najbardziej punktowane auta. Nie mniej atmosferę należy podgrzewać 

Arek
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
Otrzymałem takiego maila z Forda
"Panie Rafale,
Nie mogę zaakceptować Pana zgłoszenia, bo wysyłać zgłoszenia może tylko osoba, która jest wpisana w KRS Stowarzyszenia (właściciel). Tylko on może dodawać nowe zgłoszenia. Proszę się z nim skontaktować – niech on doda zgłoszenie i wszystko będzie ok. J
Pozdrawiam,"
po rozmowie telefonicznej z ich przedstawicielem że NIE bedzie robił selekcji kto jest członkiem stow.MKP , a kto nie wieć - ZDJĘCIA MOGĄ WRZUCAĆ WSZYSCY
prosimy o więcej głosów
"Panie Rafale,
Nie mogę zaakceptować Pana zgłoszenia, bo wysyłać zgłoszenia może tylko osoba, która jest wpisana w KRS Stowarzyszenia (właściciel). Tylko on może dodawać nowe zgłoszenia. Proszę się z nim skontaktować – niech on doda zgłoszenie i wszystko będzie ok. J
Pozdrawiam,"
po rozmowie telefonicznej z ich przedstawicielem że NIE bedzie robił selekcji kto jest członkiem stow.MKP , a kto nie wieć - ZDJĘCIA MOGĄ WRZUCAĆ WSZYSCY
prosimy o więcej głosów
Z ramienia Mondeo Klub Polska Gratuluję rywalizacji podczas Konkursu 7 Wspaniałych i zajęcia 2 miejsca.
To już 2 konkurs gdzie MKP i MKP stoją razem na pudle
Jeszcze raz gratulacje.
basil
To już 2 konkurs gdzie MKP i MKP stoją razem na pudle

Jeszcze raz gratulacje.
basil
- yoozeq
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 68,69,69, ..?
- Kolor: ładny
- Kontakt:
Koledzy byli i wśród ich fotek znalazłem;) a tu linka do fakenbuka
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

pozdrawiam, yoozeq
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Już od czwartku zaczyna się w Poznaniu kolejne Moto Show z naszym udziałem , bierzemy udział w Konkursie 7 wspaniałych , czwartek to dzień prasowy ale kto ma zaproszenia to może już w czwartek oddac głos na naszego klubowego mustanga , w tym roku największą ilość głosów na Facebooku zdobył koń Alustara i to na niego oddajemy nasze głosy
do wygrania jest za kolejne miejsca 20000 zł , 15000 zł i 10000 zł , kasa idzie tak jak w zeszłym roku na działalność klubową a w szczególności na dopłatę do MR .... prosimy wszystkich chętnych do udziału w targach i konkursie Forda od piątku do soboty , w sobote jest koniec głosowania i rozdanie nagród , będziemy mogli się spotkać . oddac głos i pogadać w hali 5 G ... Zapraszamy wszystkich ... telefon do mnie w razie W 603111040 pozdrawiam Celibad 

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Dodatkowo prosimy wszystkich o pomoc poprzez swoją obecność na stoisku.
Proszę się wpisywać kto kiedy może wspomóc nas w zbieraniu głosów podczas targów. Targi trwają od 10 rano do 18 wieczorem, zapraszamy nawet na kilka godzin. Koniecznie zabierzcie koszulki MKP
Czwartek
1. Alustar
2. Celibad
3.....
Piątek
1. Alustar
2. Celibad
3.....
Sobota
1. Alustar
2. Kuba
3......
Proszę się wpisywać kto kiedy może wspomóc nas w zbieraniu głosów podczas targów. Targi trwają od 10 rano do 18 wieczorem, zapraszamy nawet na kilka godzin. Koniecznie zabierzcie koszulki MKP

Czwartek
1. Alustar
2. Celibad
3.....
Piątek
1. Alustar
2. Celibad
3.....
Sobota
1. Alustar
2. Kuba
3......
- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Kolor: złotko
Nie pchajcie się tak!!!
Bo będzie nas więcej niż oddających głosy!
Ten fajny Klub powstał i osiągnął wiele dzięki forumowiczom którzy poprzez pasję do Mustangów bezinteresownie się angażowali w różne rzeczy.
Do tej pory byliśmy najlepsi. Zależy nam na tym, żebyśmy wygrali 20000 zł dla klubu. Dzięki takim wpływom Klub może np. pokryć część kosztów Mustang Race.
Ci którzy byli na MR 2011doskonale pamiętają o ile przyjemniejsze było uczestnictwo kiedy dostali bony na paliwo na przejazd całej trasy. Fajnie? No właśnie. Samo nie przyszło. Zwykli ludzie poświęcając swój prywatny czas (nierzadko pieniądze) "wychodzili" te bony.
Bielka który robi nam filmy nikt nie prosił o nie. On sam zaproponował, że gdyby ktoś chętny się znalazł to on coś nakręci.
Takich przykładów przez te kilka lat można mnożyć w nieskonczoność.
Ale odnoszę wrażenie, że lata świetności mijają.
Gdzie jest młoda krew???
Patrząc na listę płakać mi się chcę. Kto tam jest? Alustar, Celibad, Spontan i Kuba. Ludzie którzy są od początku istnienia i zrobili już tak dużo dla tego klubu, że powinni już tylko czerpać korzyści z bycia członkami.
Każdy z Was uwielbia jeżdzić na zloty. Czytamy na forum jaki fajny klimat, jacy fajni ludzie, super organizacja. Ale ktoś za tym wszystkim stoi. Ktoś tyra, żeby było tak jak jest. Miło jest się pochwalić przed znajomymi filmikami klubowymi lub opowieściami. TO SIĘ SAMO NIE ROBI!!!
Każdy z nas jeżeli tylko będzie chciał to będzie mógł pochwalić się jakimś sukcesem Klubowym.
Trzeba tylko chcieć.
Większość z Was tam będzie jako zwiedzający. Przywitacie się, pogadacie i pójdziecie a chłopaki tam stoją od rana do wieczora i tyrają, żeby można było powiedzieć "Nasz Klub wygrał". Co znaczy NASZ?
Jeżeli ktoś by chciał przyczynić się do tego zwycięstwa to zapraszamy. Hotel załatwiony.
Ps. A jak nie zmieni się nic to przepiszę się do Mondeo Klub Polska. Tam chłopaki prężnie z pasją działają, uwijają się aż miło z takimi działać. Mondeo już nam przytarło nosa w zeszłym roku.
MONDEO ma być lepsze od MUSTANGA

Bo będzie nas więcej niż oddających głosy!
Ten fajny Klub powstał i osiągnął wiele dzięki forumowiczom którzy poprzez pasję do Mustangów bezinteresownie się angażowali w różne rzeczy.
Do tej pory byliśmy najlepsi. Zależy nam na tym, żebyśmy wygrali 20000 zł dla klubu. Dzięki takim wpływom Klub może np. pokryć część kosztów Mustang Race.
Ci którzy byli na MR 2011doskonale pamiętają o ile przyjemniejsze było uczestnictwo kiedy dostali bony na paliwo na przejazd całej trasy. Fajnie? No właśnie. Samo nie przyszło. Zwykli ludzie poświęcając swój prywatny czas (nierzadko pieniądze) "wychodzili" te bony.
Bielka który robi nam filmy nikt nie prosił o nie. On sam zaproponował, że gdyby ktoś chętny się znalazł to on coś nakręci.
Takich przykładów przez te kilka lat można mnożyć w nieskonczoność.
Ale odnoszę wrażenie, że lata świetności mijają.
Gdzie jest młoda krew???
Patrząc na listę płakać mi się chcę. Kto tam jest? Alustar, Celibad, Spontan i Kuba. Ludzie którzy są od początku istnienia i zrobili już tak dużo dla tego klubu, że powinni już tylko czerpać korzyści z bycia członkami.
Każdy z Was uwielbia jeżdzić na zloty. Czytamy na forum jaki fajny klimat, jacy fajni ludzie, super organizacja. Ale ktoś za tym wszystkim stoi. Ktoś tyra, żeby było tak jak jest. Miło jest się pochwalić przed znajomymi filmikami klubowymi lub opowieściami. TO SIĘ SAMO NIE ROBI!!!
Każdy z nas jeżeli tylko będzie chciał to będzie mógł pochwalić się jakimś sukcesem Klubowym.
Trzeba tylko chcieć.
Większość z Was tam będzie jako zwiedzający. Przywitacie się, pogadacie i pójdziecie a chłopaki tam stoją od rana do wieczora i tyrają, żeby można było powiedzieć "Nasz Klub wygrał". Co znaczy NASZ?
Jeżeli ktoś by chciał przyczynić się do tego zwycięstwa to zapraszamy. Hotel załatwiony.
Ps. A jak nie zmieni się nic to przepiszę się do Mondeo Klub Polska. Tam chłopaki prężnie z pasją działają, uwijają się aż miło z takimi działać. Mondeo już nam przytarło nosa w zeszłym roku.
MONDEO ma być lepsze od MUSTANGA

Pozdrawiam Magda - Spontanowa
- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Fire Red
- Kontakt:
Ja tak pozwole sie wtracic, Jestem mlody, nie mam poki co mozliwosci zeby teraz jechac, choc checi mam ogromne bo tak naprawde ten KLUB i akurat takie zainteresowanie i pasja mnie ciagnie w dalsze postepy
ale od dluzszego czasu wspieram projekt MRC, staram sie jak najwiecej robic w miare moich mozliwosci, poznawac nowych ludzi. Teraz dochodzi moj pierwszy pobyt na VI OZM , i od tego tak naprawde zaczynam przygode... ktora sie na pewno sie skonczy bo zawsze jak cos sie dzieje kombinuje jak tylko sie da, wychodze z siebie zeby chociaz zalatwic wszystko zeby tam byc. Kiedys sie nie udawalo, ale teraz plany zaczynaja dzialac
moze nie jestem klubowiczem, ba napewno ale robie wszystko zeby sie to zmienilo. Nie mam i poki co nie predko bedzie miec konika ale jak widze u mnie w miescie jak przejezdza, czy to v6/v8 , jak brzmi, mruczy az mnie ciagnie zeby isc i pogadac, no i tak sie dzieje
pasje mam od dziecinstwa... Bullit bo od tego sie zaczelo
Moze jestem mlody i glupi ale na dzien dzisiaj i kazdy nastepny oddal bym wiele zeby byc na choc 50% imprez i spotkan tego Klubu bo to jest cos niesamowitego... Sorry za spam ale mnie natchnelo 

Five For Fighting - 65 Mustang Music Video
http://www.youtube.com/watch?v=ECipNChIi_g
- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Kolor: złotko
Wszystko jest niesamowite jak się pojedzie zabawić. O tym właśnie pisałam
No i cisza?
Każdy nabrał wody w usta

No i cisza?
Każdy nabrał wody w usta

Pozdrawiam Magda - Spontanowa
- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: Fire Red
- Kontakt:
Ale ja nie jade tam sie "zabawic" , jade tam bo to bylo zawsze moje marzenie, bo chce pomagac i miec jakis tam malutki wklad w to ze mialem przyjemnosc byc w gronie tak swietnych ludzi jak wy i uczestniczyc przy powstaniu takiego swietnego projektu jak i dalszym rozwoju klubu
jade tam zaczac ta przygode i z ogarniczonej mozliwosci pomagania przy MRC przejsc na te mozliwosci zeby wlasnie jezdzic np. tak jak teraz Poznan
zeby osobiscie sie fatygowac zeby zrobic cos wiecej niz tylko wspomoga finansowa w postaci "cegielek" ktore staram sie kupic kazda... poki co robie wszystko co tylko moge
niestety musze czekac zebym mogl robic wiecej.
Wiec mysle ze mowa o kims kto jest w klubie i jego udzial ogranicza sie do udzialu w imprezach, ktore sa poprzedzone np. wygranym konkursem co wiaze sie z korzysciami wlasnie dla tej osoby tak?
jesli cos zle zrozumialem to wytlumacz, moze nie mam nic do gadki ale staram sie wtajemniczyc 

Wiec mysle ze mowa o kims kto jest w klubie i jego udzial ogranicza sie do udzialu w imprezach, ktore sa poprzedzone np. wygranym konkursem co wiaze sie z korzysciami wlasnie dla tej osoby tak?

Five For Fighting - 65 Mustang Music Video
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Kolor: windveil blue
Magda, nie kazdy ma szanse sie wybrac. Ja z takich czy innych powodow nie mam szansy wybrac sie na nic co nie jest na gruby czas do przodu zaplanowane.
Zdecydowanie nie chce nikogo usprawiedliwiac, ale musze pomarudzic ze bylem za tym aby oplata klubowa wynosila nawet 200pln po to aby zapewnic finansowanie/utrzymanie klubu, narazie nie ma po co tego roztrzasac, ale 90% tu obecych na forum powinno sie uderzyc w piers. Przypomina mi sie chwila gdy Bielek potrzebowal kase na nagranie ujec do filmu MR.............
Zdecydowanie nie chce nikogo usprawiedliwiac, ale musze pomarudzic ze bylem za tym aby oplata klubowa wynosila nawet 200pln po to aby zapewnic finansowanie/utrzymanie klubu, narazie nie ma po co tego roztrzasac, ale 90% tu obecych na forum powinno sie uderzyc w piers. Przypomina mi sie chwila gdy Bielek potrzebowal kase na nagranie ujec do filmu MR.............
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
potrzebowałem 1500 a wpłaciliście 1600:) oczywiście kasa jeszcze nie została wydana.bart pisze: Przypomina mi sie chwila gdy Bielek potrzebowal kase na nagranie ujec do filmu MR.............
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]