Kierowca Race Car'a - wytyczne
Moderator: muarah
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Re: Kierowca Race Car'a - wytyczne
mój to wariat już od serii dawał czadu a teraz to on ani seria ani zrobiony więc wiele to nie daje bo ciągle utrzymuje na podobnym poziomie, więc czy warto inwestować na pewno jeśli się chce mieć auto tylko na tor to nie zaszkodzi a na miasto to nie bardzo bo sam mój gwint daje ostro w kość na mieście więc troszkę mnie to dziwi bo zamiast doceniać kierowców to się zrobi wyścig zbrojeń...
ale to moje zdanie
ale to moje zdanie
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Oj Killer Killer, zawsze zgrywałeś kopciuszka ale dobrze Ci to na torze wychodzi nawet jeśli gwinty i slicki trochę przeszkadzają
muarah
- Magic
- Forumowicz
- Kontakt:
cicha woda brzegi rwie ale znowu odbiegamy od tematu
czyli nastawiamy się w tym roku na uczestnictwo w NovalCC no to do maja i mam nadzieje że będzie czas pogadać.
czyli nastawiamy się w tym roku na uczestnictwo w NovalCC no to do maja i mam nadzieje że będzie czas pogadać.
-
- Forumowicz
- Model: Pony
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Tungsten Gray
to w koncu bedzie mozna przyjechac nie tylko starociami na te imprezy CA? jakos trzeba sie zglaszac duzo wczesniej? 200-300zl to nie taj duzo jak za jakis trackday. dajcie znac to moze bym sie z wami wybral.
- Magic
- Forumowicz
- Kontakt:
Jeszcze niema nowego regulaminu ale w tamtym roku było jakoś tak że seryjne auta bodajże do roku 1990 lub nowsze ale na zawieszeniu od 1990 startowały w klasie klasyków więc teoretycznie SN95 by się załapał, ale że mój nie do końca seria i nie będę robić konkurencji Muarah więc atakuję klasę open sport tam slicki i nowsze auta dozwolone, chyba że Muarah wynegocjuje klasę muscle car więc będziemy w jednej.XerofaN pisze:to w koncu bedzie mozna przyjechac nie tylko starociami na te imprezy CA? jakos trzeba sie zglaszac duzo wczesniej? 200-300zl to nie taj duzo jak za jakis trackday. dajcie znac to moze bym sie z wami wybral.
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Dawaj Xerofan, jedziemy! Mysle, ze dolaczy tez Mr Jackson swoim extremalnym Carboneiro
Kto jeszcze? Wiecej smiałków trzeba
Myślę, że mozemy byc didatkowo klasyfikowani jako mustangi, tylko musi nas byc wiecej, ile tego nie wiem ale min 4 zalogi. Zawsze jest jeszce klasa open, tam kazda potwora znajdzie swego amatora.. a i jest dobra wiadomosc dla niektórych: slicki dozwolone w kazdej klasie;-) ale ja raczej nie skorzystam, wystarcza mi na sam tył dobre gumy z homologacja drogowa, tez nie sa zle
Myślę, że mozemy byc didatkowo klasyfikowani jako mustangi, tylko musi nas byc wiecej, ile tego nie wiem ale min 4 zalogi. Zawsze jest jeszce klasa open, tam kazda potwora znajdzie swego amatora.. a i jest dobra wiadomosc dla niektórych: slicki dozwolone w kazdej klasie;-) ale ja raczej nie skorzystam, wystarcza mi na sam tył dobre gumy z homologacja drogowa, tez nie sa zle
muarah
- Magic
- Forumowicz
- Kontakt:
klasa klasyki do ok 1990rlamina pisze:to w końcu jaki wiek pojazdów jest dozwolony?
klasa open wszystko co ma koła
klasa mustang jak by się udało
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Brawo! To ja juz zglaszam zespollamina pisze:no to ja bym sie wpisywał na razie z 2011 rocznikiem.
I powiem Wam, ze na razie zglosili sie dokładni Ci na których liczyłem.. oby dołączyło jeszcze kilku tych, na których nadal licze
muarah
- mrjackson
- Forumowicz
- Model: GT 05 +Kompressor
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Tungsten grey + Carbon
- Kontakt:
No pięknie, widzę, że mi tu ciśnienie robicie. Ja jestem na tak i wystartuję, ale nie wiem, czy z autem się wyrobię na maj, no i wiem, że już jeden termin odpada u mnie (koniec maja), bo mnie nie będzie, a drugi jest nie pewny. Tak czy inaczej pojawię się na tylu ilu będę mógł.muarah pisze:Dawaj Xerofan, jedziemy! Mysle, ze dolaczy tez Mr Jackson swoim extremalnym Carboneiro
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
To może lista ogólna do startów w CA:
1. Muarah
2. Dr.Killer
3. Lamina
4. MrJackson
5. Xerofan?
6.... rozgłoście więści apostołowie demona prędkości i namawiajcie kolejnych chętnych, zróbmy mocną klasę a może wtedy poszukamy też jakiegoś "partnera zespołu"
Nie ma obowiązku, żeby wystartować we wszystkich imprezach, żeby być kwalifikowanym, nawet w F1 nie ma takiego wymagania więc spoko
1. Muarah
2. Dr.Killer
3. Lamina
4. MrJackson
5. Xerofan?
6.... rozgłoście więści apostołowie demona prędkości i namawiajcie kolejnych chętnych, zróbmy mocną klasę a może wtedy poszukamy też jakiegoś "partnera zespołu"
Nie ma obowiązku, żeby wystartować we wszystkich imprezach, żeby być kwalifikowanym, nawet w F1 nie ma takiego wymagania więc spoko
muarah
-
- Forumowicz
- Model: Pony
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Tungsten Gray
ta miedziana gora w kielcach to ten gokartowy tor kielce?
ja tam na pierwsza impreze to bym sie przejechal tylko dawajcie znac kiedy i jak trzeba sie zglaszac czy co robic.
ja tam na pierwsza impreze to bym sie przejechal tylko dawajcie znac kiedy i jak trzeba sie zglaszac czy co robic.
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Bede trzymal reke na pulsie, pogadam tez o klasie Mustangow i dam znac..
muarah
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Mocno drapię się po głowie i uwierzcie mi że bardzo chcę , Miedziana Góra bardzo dobry tor ale termin 3.05.2014 nie do zaakceptowania może kolejne, jeżeli czas i obowiązki pozwolą .
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max