Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witajcie Wszyscy!!!
Nazywam się Rysiek. Obecnie Mustanga nie posiadam, zamierzam za to najpierw od dechy do dechy przeczytać forum, nabic baniak dostatecznie dużą wiedza dotyczącą wszystkiego co z Mustangiem się wiąże i na koniec nabyć rzecz jasna.
Nazywam się Rysiek. Obecnie Mustanga nie posiadam, zamierzam za to najpierw od dechy do dechy przeczytać forum, nabic baniak dostatecznie dużą wiedza dotyczącą wszystkiego co z Mustangiem się wiąże i na koniec nabyć rzecz jasna.
Witam
z racji faktu, że płynie do mnie zza wielkiej wody GTek 5 gen postanowiłam się przywitać.
Do tej pory wielka fanka Hondy, teraz bedę musiała podzielić swoją miłość
z racji faktu, że płynie do mnie zza wielkiej wody GTek 5 gen postanowiłam się przywitać.
Do tej pory wielka fanka Hondy, teraz bedę musiała podzielić swoją miłość

Witam wszystkich forumowiczów!
Jestem Marek i mieszkam w Trójmieście. Od bardzo dawno noszę się z zamiarem kupna mustanga. Obecnie posiadam Infiniti FX35 ale Mustanga zamierzam kupić jako drugie auto. Najpierw oczywiście przeszukam forum żeby być w temacie.
Z ciekawości pytam: dużo jest Mustangów obecnej generacji w Trójmieście?
Pozdrawiam
Jestem Marek i mieszkam w Trójmieście. Od bardzo dawno noszę się z zamiarem kupna mustanga. Obecnie posiadam Infiniti FX35 ale Mustanga zamierzam kupić jako drugie auto. Najpierw oczywiście przeszukam forum żeby być w temacie.
Z ciekawości pytam: dużo jest Mustangów obecnej generacji w Trójmieście?
Pozdrawiam
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
Jest kilka 
Witamy!!

Witamy!!
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
Witajcie. W zasadzie nie mam żadnego Mustanga gdyż zadowala mnie jego europejski kolega Capri i koleżanka Granada. Jednak od lat już iluś tam zajmuję się renowacją pojazdów i mustangi wciąż stukaja zardzewiałymi kopytami w naszej zagrodzie. Zajmujemy się głównie nadwoziami i metaloplastyką w tym zakresie. Myślę że pochwalę się efektami naszej pracy i chętnie skorzystam z dobrodziejstwa śledzenia innych projektów;)
Pozdr
Pozdr

Witam wszystkich!
Jestem na tym forum już z miesiąc ale jestem na tyle ślepy, że nie zauważyłem tego tematu a mianowicie prostego przywitania się za co z góry przepraszam!!! Nazywam się Tomek i jestem z pod Wrocławia. Jestem posiadaczem Mustanga II Mach I 1974 rok z najmniejszym silnikiem jaki kiedykolwiek miał mustang czyli 2.3 litra
(Możecie obczaić go w dziale galerii)
Pozdrawiam!!!
Jestem na tym forum już z miesiąc ale jestem na tyle ślepy, że nie zauważyłem tego tematu a mianowicie prostego przywitania się za co z góry przepraszam!!! Nazywam się Tomek i jestem z pod Wrocławia. Jestem posiadaczem Mustanga II Mach I 1974 rok z najmniejszym silnikiem jaki kiedykolwiek miał mustang czyli 2.3 litra

Pozdrawiam!!!
Witam wszystkich 
Jestem na forum od pewnego czasu, ale napisać postanowiłem dopiero jak kupiłem własnego rumaka (model 2012 v6, manual), no i bardzo mi jest miło być z Wami tutaj na forum

Jestem na forum od pewnego czasu, ale napisać postanowiłem dopiero jak kupiłem własnego rumaka (model 2012 v6, manual), no i bardzo mi jest miło być z Wami tutaj na forum

- tomek.ciupak
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1999
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: żółty
Cześć wszystkim!
Nazywam się Tomek, mam 26 lat i aktualnie mieszkam w Warszawie. Jestem na etapie poszukiwań swojego Mustanga i liczę na to, że mi w tym pomożecie. Pozdrawiam
Nazywam się Tomek, mam 26 lat i aktualnie mieszkam w Warszawie. Jestem na etapie poszukiwań swojego Mustanga i liczę na to, że mi w tym pomożecie. Pozdrawiam
Witam serdecznie!!
Mam na imie Kamila - 27 lat. Mustang niestety tylko w marzeniach, łącznie z prawkiem
. Jestem tylko kobietą.. nigdy nie byłam fanką motoryzacji i się na niej totalnie nie znam... Ale Mustangi.. Mimo wszystko uważam te auta za szalenie dumne i tak naprawde jedyne z duszą... Widząc ogromną ilość użytkowników tych pięknych aut tutaj stwierdziłam ,że raz kozie śmierć i zapytam... Tylko błagam bez krzyków żem bezczelna itp 
Otóż dowiedziałam się wczoraj ( ku mojej przeogromnej radości) o zlocie w Bydgoszczy, oraz o tym, że będzie uroczysty ( i zapierający dech w piersiach!)przejazd z bydgoskiego fordonu do centrum na Stary Rynek... a moje pytanie... Czy byłaby możliwość pokonać tę trasę w którymś z Waszych cudownych aut? To byłoby spełnienie ogromnego marzenia
Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam... Ale bardzo bym żalowała, gdybym nie odważyła się zapytać:)
p.s. jeśli choc odrobinę pomocne w decyzji bedzie ubranie koszulki Waszego Klubu to już pędzę ją zamawiac
)))
pozdrawiam serdecznie!
Mam na imie Kamila - 27 lat. Mustang niestety tylko w marzeniach, łącznie z prawkiem

Otóż dowiedziałam się wczoraj ( ku mojej przeogromnej radości) o zlocie w Bydgoszczy, oraz o tym, że będzie uroczysty ( i zapierający dech w piersiach!)przejazd z bydgoskiego fordonu do centrum na Stary Rynek... a moje pytanie... Czy byłaby możliwość pokonać tę trasę w którymś z Waszych cudownych aut? To byłoby spełnienie ogromnego marzenia

Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam... Ale bardzo bym żalowała, gdybym nie odważyła się zapytać:)
p.s. jeśli choc odrobinę pomocne w decyzji bedzie ubranie koszulki Waszego Klubu to już pędzę ją zamawiac

pozdrawiam serdecznie!
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 00' Convertible
- Kolor: czarny
Witam wszystkich klubowiczów! Od kilku dni jestem posiadaczem Mustanga cabrio,niestety z silnikiem V6,ale i tak ma konia na atrapie.. 

- Adrian
- Forumowicz
- Model: Brutal
- Silnik: inny V8
- Kolor: Orange
- Kontakt:
Witamy!:)
Pocker - Gratki! Napisz skąd jesteś i zaprezentuj swój pojazd w odpowiedniej galerii.
Toniqua - Nie uraziłaś nikogo
Na pewno niejeden jeździec Mustanga obecny na zlocie pozwoli Ci zasiąść koło siebie, o to bądź spokojna. 
Pocker - Gratki! Napisz skąd jesteś i zaprezentuj swój pojazd w odpowiedniej galerii.

Toniqua - Nie uraziłaś nikogo

'95 GT http://tiny.pl/gj5qs
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 00' Convertible
- Kolor: czarny
adriank9,wydaje mi sie ze mojego Mustanga mozesz znac..Jestem z Tarnowa i w Tarnowie go kupilem,nie jestem pewien czy nie od Twojego kolegi..