Kupiłem jej tutaj: https://www.europasvt.com/MUSTANG_PARTS/jamac pisze:masz jakiś dobry namiar na sklep z tylnymi czy kupowałeś przez ebay? Znalazłem naście ofert na tylne lampy i już nie wiem co ma a co nie ma EUR homologacji..egonw3 pisze:twardo szukał na tylnych czegoś paluchem po nich jeżdżąc, więc stanąłem nad nim i z triumfem w głosie stwierdziłem: "tego pan szuka. tu jest znak europejskiej homologacji."
Ja miałem je w wyposażeniu fabrycznym, więc nie kombinowałem. AFAIK nie ma homologowanych w EU HIDów do Mustanga, przynajmniej nie ma wyglądających jak oryginalne.jamac pisze: A właśnie jak jest z xenonami? pakiet Steeda to ciągle 900$ za lampy które (jak rozumiem) nie do końca spełniają norm.są jakieś inne zestawy godne polecenia?
Nie wiem. Mój nie miał nigdy amerykańskich blach - przyjechał z reklamą dealera w miejscu na tablicę.jamac pisze: Wracam jeszcze do pytania z jednego z powyższych postów - jak jest z jazdą na amerykańskich blachach?
"Auto-Centrum" F.H.U.kompot0 pisze:Szukam diagnosty z Krakowa, który zrobi mi pierwszy przegląd, mimo że mam wszystkie lampy przerobione na EU, konik przegląd techniczny przeszedł bez problemu to gość doczepił się do nieuzupełnionego dowodu z UK i braku tabliczki znamionowej jeszcze sie kłócił że nie możliwe żeby nie było wybitego VINu na nadwoziu
Z góry dzięki za pomoc.