temat wolny , pogaduchy , VI OZM
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- mdziak
- Rodzynki Stowarzyszenie MKP
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
Re: temat wolny , pogaduchy , VI OZM
Lukasz - zobaczymy blizej terminu. Jak by co ja moge jechac przez Golub-Dobrzyn i Grudziadz 

- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Fire Red
- Kontakt:
Kurde... bo widzialem post Rafała w temacie VI OZM i tam pisalo do 15 lutego... ehh to nie da sie nic zrobic jak chce jeszcze jedna wplate zrobic na druga osobe?
Five For Fighting - 65 Mustang Music Video
http://www.youtube.com/watch?v=ECipNChIi_g
- Rafaello GT
- Forumowicz
- Model: 06 GT - CABRIO
- Kolor: Tungsten Grey
no Rafał pisał, że raz w mc będzie sprawdzał i jak ktoś nie będzie miał wpłaty to OUT z listy, czyli masz jeden dzieńkegel93 pisze:Kurde... bo widzialem post Rafała w temacie VI OZM i tam pisalo do 15 lutego... ehh to nie da sie nic zrobic jak chce jeszcze jedna wplate zrobic na druga osobe?
Ostatnio zmieniony 2014-01-30, 16:53 przez Rafaello GT, łącznie zmieniany 1 raz.

- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
jA WIEM ale mi chodzi o post: viewtopic.php?f=153&t=7430&start=15" onclick="window.open(this.href);return false; i zrozumialem ze wplaty do 15 lutego ;// ehhh
EDIT: Dobra wszystko wiem
troche zamieszania ale git. Za tydzien zrobie wplate na druga os.
EDIT: Dobra wszystko wiem

- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Silnik: inny V8
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Raczej docieraj w sobote bo w niedzielę to będa wszyscu sztywni a później rozjazd do domów ,cała główna częśc jest w sobotę. Zapisać się możesz i wpąte tez zrobić zapisy do 15.02radziu28472 pisze:witam ja konia będe miał zrobionego za 2 tygodnie teraz to wiem na pewno w zeszłą niedziele szybe udało mi sie dostać w zielonej górze jestem z ina czy jeśli juz jest za pużno na wpłaty do zlotu w bydzi czy moge w niedziele podjechać na koniec do was

KASER
- RadAg!
- Młodszy Forumowicz
- Model: Ford Crown Victoria
- Kolor: White
- Kontakt:
Witajcie, nie chce mi się przeglądać szczegółów, wybaczcie proszę
a chciałbym wiedzieć w jaki dzień najlepiej przyjechać do was? Mieszkam jakieś 100km od Bydgoszczy i chętnie wpadnę na zlot na 1 dzień zobaczyć co i jak. Muszę się gdzieś zapisać, coś wpłacać w związku z tym, oczywiście jeśli organizatorzy pozwolą chciałbym wjechać "Szeryfem" na teren imprezy i uczestniczyć w zaplanowanych atrakcjach jeśli to możliwe 

www.roadrunners.pl
- Rafaello GT
- Forumowicz
ktoś przez Toruń będzie śmigał w piątek żeby razem się zatoczyć do Koronowa?

- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Kolor: Sonic Blue
RadAg! sobota to najlepszy wybór. Zaczynamy ok. 9:00, a o 9:30 Wyjazd z Pieczysk do Bydgoszczy.
Co do wpłat, wjazdu atrakcyjnego samochodu Szeryfa i uczestnictwa w atrakcjach, to może Organizatorzy się wypowiedzą?
Tu masz rzeczową odpowiedź. Może napisz na prv do organizatorów (jenke lub kasera):
viewtopic.php?f=11&t=7430&view=unread#unread" onclick="window.open(this.href);return false;
Co do wpłat, wjazdu atrakcyjnego samochodu Szeryfa i uczestnictwa w atrakcjach, to może Organizatorzy się wypowiedzą?
Tu masz rzeczową odpowiedź. Może napisz na prv do organizatorów (jenke lub kasera):
viewtopic.php?f=11&t=7430&view=unread#unread" onclick="window.open(this.href);return false;
- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Rafaello GT pisze:ktoś przez Toruń będzie śmigał w piątek żeby razem się zatoczyć do Koronowa?
Z Tomkiem pogadaj

- Rafaello GT
- Forumowicz
z tego co wiem to on ma jakies problemy ze skrzynia i nie wiadomo, czy bedzie jechal

- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Ale on swoim nie jedzie stangiem
jak z nim rozmawialem mowil ze pozycza od znajomego i jego jedzie
wiec skontaktuj sie z nim ponownie i poprostu zapytaj:) plany chyba sie nie zmienily u niego z ta sprawa 

Nie ma sprawy każdy atrakcyjny samochód mile widziany ( a tym bardziej jego właściciel). Na ulicy Mostowej będzie wystawa samochodówpavlito pisze:RadAg! sobota to najlepszy wybór. Zaczynamy ok. 9:00, a o 9:30 Wyjazd z Pieczysk do Bydgoszczy.
zabytkowych i dziwnych będących w posiadaniu członków sekcji pojazdów zabytkowych Automobilklubu
Bydgoskiego Tam możemy zapewnić miejsce dla Twojego szeryfa).
Zapraszam do kontaktu ze mną lub kaserem w sprawie uzgodnienia szczegółów.
Wstępnie spotykamy się o godzinie 10.00 pod Galerią Fordon ( to dla tych co nie będą nocowali w Pieczyskach)
- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Silnik: inny V8
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
WAŻNE INFO
Pojawiają sie telefony i zapytania od ludzi, którzy nie będą na zlocie ani od piątku , ani od soboty do niedzieli .Poprostu chcą sobie przyjechać i spędzić czas w takim towarzystwie jak nasze.
DLA NICH INFORMACJA.JEŻELI KTOŚ CHCE JECHAĆ Z PIECZYSK DO BYDGOSZCZY ZAPRASZAM NA 9.00 DO (OW POLONEZ) W PIECZYSKACH, Z TEGO MIEJSCA STARUJEMY O 9.00.
JEŻELI KTOŚ CHCE DOŁĄCZYĆ DO NAS W BYDGOSZCZY , TO ZAPRASZAM NA GODZINĘ 9.45, NA PLAC ZA GALERIĄ FORDON (UL.SKARŻYŃSKIEGO) TAM SIĘ PRZEORGANIZUJEMY I PO 15 MIN POSTOJU W GRUPACH (ALE O TYM JAK , TO NAPISZĘ POŹNIEJ) RUSZAMY DALEJ.
TAKIE OSOBY SĄ MILE WIDZIANE ,NIESTETY ZE WZGLĘDÓW ORGANIZACYJNYCH NIE POSIADAJĄ IDENTYFIKATORA, NIE BIORĄ UDZIAŁU W WYCIECZKACH ,NIE MAJĄ POSIŁKU NA STRYM RYNKU , AUTA PARKUJĄ NA UL DŁUGIEJ ( RAZEM Z NAMI) ,I NA TYM W ZASADZIE OK 16.45 KIEDY WYJEDZIEMY ZE STAREGO RYNKU KOŃCZĄ IMPREZĘ.
ALE PEŁEN SZACUN ZA TO ŻE CHCĄ COĆ NA CHWILĘ POBYĆ WŚRÓD "LUDZI", W NASZYCH KREGACH LICZY SIĘ KAŻDY CZŁOWIEK I JEGO SPRZĘT.
WIĘC ZAPRASZAM
Pojawiają sie telefony i zapytania od ludzi, którzy nie będą na zlocie ani od piątku , ani od soboty do niedzieli .Poprostu chcą sobie przyjechać i spędzić czas w takim towarzystwie jak nasze.
DLA NICH INFORMACJA.JEŻELI KTOŚ CHCE JECHAĆ Z PIECZYSK DO BYDGOSZCZY ZAPRASZAM NA 9.00 DO (OW POLONEZ) W PIECZYSKACH, Z TEGO MIEJSCA STARUJEMY O 9.00.
JEŻELI KTOŚ CHCE DOŁĄCZYĆ DO NAS W BYDGOSZCZY , TO ZAPRASZAM NA GODZINĘ 9.45, NA PLAC ZA GALERIĄ FORDON (UL.SKARŻYŃSKIEGO) TAM SIĘ PRZEORGANIZUJEMY I PO 15 MIN POSTOJU W GRUPACH (ALE O TYM JAK , TO NAPISZĘ POŹNIEJ) RUSZAMY DALEJ.
TAKIE OSOBY SĄ MILE WIDZIANE ,NIESTETY ZE WZGLĘDÓW ORGANIZACYJNYCH NIE POSIADAJĄ IDENTYFIKATORA, NIE BIORĄ UDZIAŁU W WYCIECZKACH ,NIE MAJĄ POSIŁKU NA STRYM RYNKU , AUTA PARKUJĄ NA UL DŁUGIEJ ( RAZEM Z NAMI) ,I NA TYM W ZASADZIE OK 16.45 KIEDY WYJEDZIEMY ZE STAREGO RYNKU KOŃCZĄ IMPREZĘ.
ALE PEŁEN SZACUN ZA TO ŻE CHCĄ COĆ NA CHWILĘ POBYĆ WŚRÓD "LUDZI", W NASZYCH KREGACH LICZY SIĘ KAŻDY CZŁOWIEK I JEGO SPRZĘT.
WIĘC ZAPRASZAM

KASER
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
lista jest zamknięta w sensie że nie mamy już miejsc w hotelu i jeżeli sobie zapewnicie spanie lub przyjedziecie na samą tylko sobotę to zapraszam