temat wolny , pogaduchy , VI OZM

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse

Awatar użytkownika
kaser1
Forumowicz
Model: 1969 Mach 1 , 351W
Silnik: inny V8
Kolor: blu
Stajnia: Stajnia Bydgoszcz

Re: temat wolny , pogaduchy , VI OZM

Post autor: kaser1 » 2014-01-11, 12:00

Suchy95 pisze:
Nie możemy już się doczekac!!!!
Może to będzie hit zlotu ;)

KASER

Awatar użytkownika
Rafaello GT
Forumowicz
Model: 06 GT - CABRIO
Silnik: V8 4.6
Kolor: Tungsten Grey

Post autor: Rafaello GT » 2014-01-11, 14:28

kaser pisze:
Suchy95 pisze:
Nie możemy już się doczekac!!!!
Może to będzie hit zlotu ;)
oby nie :mur:

Obrazek

Awatar użytkownika
siara
Stowarzyszenie MKP
Model: 2015 GT
Silnik: V8 5.0
Kolor: Black

Post autor: siara » 2014-01-12, 20:14

kaser pisze:
Widzisz Siara, to są ośrodki wczasowe, bo żaden hotel w Bydgoszczy i nie tylko, by nie zorganizował takiej imprezy za taką kasę ,pomyśl, że doba w hotelu to 150-200pln od głowy tylko ze sniadaniem a gdzie reszta i przede wszystkim parking na 80-100 aut. A w takich ośrodkach praktycznie przed sezonem mamy wszystko w cenie i impreze wieczorną.
W ośrodku Polonez oraz sąsiadującym z nim drugim ośrodku może nie ma standardu Marriota ale są normalne warunki ,jest czysto i zajebista atmosfera MKP nie tylko starych klubowiczów ale i nowych, a jeżeli nowi przyjeżdzaję to znaczy że sa zainteresowani wspólną zabawa i swiętowaniem ,więc sa otwarci na nasze zwariowane pomysły .
Zapraszamy Ciebie i całą Twoja farajne ,każdy ma zagwarantowany pokój na tyle osób ile zaznaczy ,nie będzie żadnych mixów i doczepiania obcych do siebie na wzajem ,chodzi o maxymalny komfort dla gości.
Pokoje sa 1,2,3,4 osobowe oraz 2 lub 3 apartamenty na 4 lub6 osób. Będziemy umieszczać ludzi tak jak napiszą na liście NP: jeżeli pisze KASER 2 os dorosłe i 2 dzieci ( 5i9lat) to taki zawodnik dostanie pokój 4 os, jeżeli Siarra napisze 2 os dorosłe i 1 dziecko 7 lat to dostaniesz 2 os pokój z dostawką lub pok 3 os.
Staramy się wszytkim dogodzić. Wyżywienie to płyta szwedzka więc można sie najeść a nie na porcje jak w niektórych ośrodkach ,dlatego z takich ośrodków zrezygnowaliśmy.
Jak KUBA napisał , będzie się działo więc bałagan murowany.
Bedzie szczegółowy plan imprezy i sami będziemy się musieli zmobilizować aby dopilnować sie w tym przedsięwzięciu i nie robić zamieszania. Przy takiej imprezie musimy być sami zorganizowani, nikt nas nie będzie prowadził za rękę. Bedzie trzeba maxymalnie podstowować się do założeń i ageny zlotu.
Zapraszam :D
Co do cen nie zgadzam sie z toba gdyz taka liczba klientow jednorazowo daje niesamowite mozliwosci negocjacji. Nigdzie nie napisalem ze "Mariot" jesli chodzi o standard jest nam potrzebny. Osobna sprawa jest miejsce, skoro nie ma bazy hotelowej odpowiedniej to szuka sie gdzie indziej. Ja nie marudze ze Bydgoszcz jak juz napisalem wczesniej. Lepsze jest ubocze gdyz jak na poprzednim zlocie daje to swoisty klimat.

Reasumujac 140zl za dziecko to jest moim zdaniem duzo i tyle. Po to jest forum bym pisal swoje zdanie.

Awatar użytkownika
RAFAŁ (GROSZEK)
Stowarzyszenie MKP
Model: był SN95 jest GT2011
Kolor: SREBRNY

Post autor: RAFAŁ (GROSZEK) » 2014-01-12, 21:15

Koszt:
Wersja zlotu 1: piątek – niedziela ( wszystko w cenie ) 280 pln od osoby. ( dla członków stowarzyszenia 230zł - 50 zł dopłaca klub)*
Cena zawiera: 2 noclegi ,2 śniadania, 1 obiad ,2 kolacje ( w tym uroczystą w sobotę ) ,oraz wstęp na niżej opisane atrakcje

Wersja zlotu 2: sobota – niedziela (po śniadaniu w sobotę ) 190 pln od osoby ( dla członków stowarzyszenia 140zł - 50 zł dopłaca klub)*
Ceny zawiera: 1 nocleg ,1 śniadanie ,1 obiad 1 kolację, oraz opisane atrakcje

Dzieci do 3 lat bez opłaty .
Dzieci 3 - 12 lat 50% ceny
Dziecko powyżej 12l liczone jako 1 os.dorosła.
280 zł = 2 noclegi , 2 śniadania , 1 obiad , 2 kolacje w tym sobotnia to dużo ?
dzieci do lat 3 bezpłatnie i
3-12 lat 140 zł za 2 noclegi, 2 sniadania , obiad , 2 kolacje , i animatorzy do dzieci
jak by się nie starał to i tak źle -

Awatar użytkownika
Suchy95
Młodszy Forumowicz
Model: COUPE 1965
Silnik: inny V8
Kolor: SZARA MYSZA

Post autor: Suchy95 » 2014-01-12, 21:55

Najlepiej to nic nie organizowac,siedziec z dupa w domu i pucowac konia aż zdechnie!! Po to jest forum zebym i ja swoje zdanie wyraził. Zlot nie jest obowiazkowy ,wiec nie trzeba przyjeżdżać,a jak ktoś chce przyjechac i marudzic to niech lepiej siedzi w chałupie na dupie. Ludziska sie staraja ,organizują wsio,tracą swój cenny czas i co otrzymuja od niektórych? Mysle że paru ludkom ,ktorzy koło tego tematu ostro działali powinno sie porządna przysłowiowa flaszke postawic i tyle!! Jeżeli w tym towarzystwie nie ma kogoś,kto powinien nieraz coś ostro i stanowczo powiedzieć to mogę to byc ja.Dla mnie liczy sie dobro ogółu ,a nie płaczące jednostki.Pozdrawiam PIOTR S.

Awatar użytkownika
rafal_04
Forumowicz
Model: GT390
Kontakt:

Post autor: rafal_04 » 2014-01-12, 23:13

Siara w jakim wieku masz dziecko?

https://www.facebook.com/FordMustang1968" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
siara
Stowarzyszenie MKP
Model: 2015 GT
Kolor: Black

Post autor: siara » 2014-01-13, 08:36

Tak mam dziecko juz 5 lat i 9 lat :)

Sam organizowalem wiele imprez jak i MR2013 w wielu Hotelach za dostawke chca srednio 100zl ze sniadaniem. Mowa o dzieciach 4 lata w zwyz a hotele lepszej klasy mowa min 4 gwiazdki najczesciej kasuja dopiero od 6 lat. Srednio co roku jestem 2x nad Baltykiem poza sezonem i 1-2x w wiekszym miescie za Hotel z pelnym wyzywieniem i atrakcjami placilem od 100-200zl za dziecko 8-9lat za 3-5 noclegow bez negocjacji itd.

Nigdzie na nic nie marudze, uwazam ze to sporo przy tak duzej imprezie. Ile te dzieci zjedza wiadomo ze prawie nic, wiec nie mozna ich liczyc jako pelny posilek zwlaszcza przy szfedzkich stolach bo na tym Hotelarstwo zarabia inna sprawa jest posciel bo i tak musi byc ubrana wiec i wyprana.

Gdybym nie mial obrazu sytuacji w Hotelarstwie na terenie Polski to bym tego nie napisal sam mieszkam w Turystycznej miejscowosci obsluguje Hotele i wiem jak dziala Marketing im wiekszy obiekt tym wieksze moze dac rabaty to nei sklep gdzie taniej jak sie kupilo nie mozna oddac teoretycznie.

Co do wysilku jaki jest wkladany w ogranizacje imprez wiem ze to duzy wyczyn wiec wypraszam sobie teksty ze znajdzie sie ktos komu sie nie bedzie podobalo.

Ja na impreze przyjade tak czy siak a to ze mi sie kwota za dzieci nie podoba to moja sprawa ale napisalem o tym gdyz uwazam ze to sporo biorac pod uwage konkretny przypadek czyli:
- Czas trwania 2 dni
- brak sezonu

Ktos kto ma dzieci i jezdzi troche wie o czym mowie.

Prosze tego co napisalem nie traktowac jako atak - wyjasnienie dla niepotrzebnych odpowiedzi.

Awatar użytkownika
bart
Stowarzyszenie MKP
Model: GT
Kolor: windveil blue

Post autor: bart » 2014-01-13, 14:02

Siara - troche sie z Toba zgodze co do kosztow za dzieci, zeby nie bylo :)

Rafal - za wysilek i organizacje bardzo dziekujemy. Zgrzyty zawsze beda takie czy inne, poprostu bedzie dodatkowy punkt do list spraw na przyszly rok.

Osobiscie sie wpisalem na liste, choc nie wiem jeszcze czy przyjade, w najgorszym razie bede sam organizowal sobie nocleg. Mam tez 2 dzieci, co prawda mlodsze ale zawsze....... i kiedys ten problem tez mnie dotknie ze bede musial placic wiecej za dzieciaki. A trzeba to zaznaczyc ze nasze dzieci tak jak i my dobrze sie bawia na Mustangowych imprezach - moja cora caly czas cos wspomina z MR2013 - min Siare i Maxa :P

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
rafal_04
Forumowicz
Model: GT390
Kontakt:

Post autor: rafal_04 » 2014-01-13, 18:17

Yo Bart,

nie bardzo wiem za co mi dziękujesz :> Nie ja jestem organizatorem tej wspaniałem imprezy w którą chłopaki włożyli sporo sił i zachodu byśmy mogli sie spotkać w Koronowie!

Siara skoro tak dobrze się znasz na hotelarstwie to powinienes wiedzieć że w zależności od regionu, miejsc noclegowych, standardu ceny są różne, bardzo różne, czasami za 5* zapłacisz mniej niż jak za turystyczne warunki w jakiejś dziurze :) wszystko zależy jak dużo jest ośrodków w danym miejscu (czyt konkurencji)

cieszmy się Pany że będzie możliwość spotkać się w tak dużym gronie!

ps. wspominałeś o integracji nowych, tak się zastanawiam będe pierwszy raz na zlocie, bardzo mało osób znam ale jak usiąde już z moim kompanem Jackiem Danielsem to i starą ekipe wyjadaczy zapewne poznam :P

https://www.facebook.com/FordMustang1968" onclick="window.open(this.href);return false;

jenke
Młodszy Forumowicz

Post autor: jenke » 2014-01-13, 18:59

Siara wielka szkoda że nie odezwałeś się wcześniej ,bo taki fachowiec w branży turystycznej jak Ty pewnie by nam pomógł w negocjacjach z hotelarzami a przynajmniej by nas trochę podszkolił. Jednak nic straconego kasa jeszcze nie jest wpłacona zapraszam do nas zwracam Tobie za bilety kolejowe zapewniam u mnie nocleg i mogę dać zatankowany samochód do poruszania się po regionie ( do wyboru Mark IV , Eldorado 73 conv , DeVille 66 cnv, lub mojego najukochańszego Regala ) może coś taniej wynegocjujesz i wszyscy na tym zyskają . Do tego stoi u mnie nie napoczęta buteleczka 0,7 JD wygrana na jakimś zlocie i nie ma okazji aby ją otworzyć .
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam

Awatar użytkownika
bart
Stowarzyszenie MKP
Model: GT
Kolor: windveil blue

Post autor: bart » 2014-01-13, 21:04

Rafal - Groszek :)
heheheh

a ja moge przyjechac tez na tego JD????
kurde za mala corcie mam zeby wypadac z domu na %%%%%%

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;

jenke
Młodszy Forumowicz

Post autor: jenke » 2014-01-13, 23:11

Oczywiście każdy mile widziany kobieta wraca 2 lutego to i chata wolna całe 54 metry na imprezę ;)

jenke
Młodszy Forumowicz

Post autor: jenke » 2014-01-13, 23:15

Jak nikt nie przyjedzie to na zlot przywiozę ( stoi prawie rok to może procenty stracił , no ale to JD) i chętnie wypiję z Tobą i siarą bo przy takiej wspaniałej frekwencji dla wszystkich nie starczy , no może Kaser się załapie ak będzie się dobrze sprawował :P

Awatar użytkownika
Stachu_xjr
Forumowicz
Model: GT 2016

Post autor: Stachu_xjr » 2014-01-13, 23:40

Pic to można w domu , bez sensu te nowe typy zlotów , zróbcie Kielce tak jak Alustar orgaznizłował to było coś mega fun i sie autem pojezdziło po torze ,rywalizacja ,ognisko , pogaduchy , hotel wszytko super a te popijawy w zamknętych groncah czy ja wiem :kwasny: Brakuje tego i napewno nie jestem sam w tych spostrzezniach , tak jak Smardzewice jazda autem bez sesnu po lasach. Ehhhhh, dobrze ze do tej Rumuni pojechałem :)

jenke
Młodszy Forumowicz

Post autor: jenke » 2014-01-13, 23:54

Jak ktoś chce tor, nie ma sprawy załatwimy w naszej wiosce z tramwajami coś takiego jest ale nie wiem czy starczy czasu bo program wypełniony na maksa

ODPOWIEDZ

Wróć do „VI Ogólnopolski Zlot Mustangów”