temat wolny , pogaduchy , VI OZM
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
Re: temat wolny , pogaduchy , VI OZM
ja 

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- empi1955
- Forumowicz
- Model: GT 2006 ; 1978 KC
- Kolor: Satin Silver ; Bright Red
Potrzebuję jeszcze trochę czasu. Ale wszystko wskazuje na to, że też będę się wybierał. I jeśli już to w piątek. Fajnie byłoby przemknąć w kilka sztuk!
Jedyne moje:
- słuszny, wolnossący GT 4,6 V8; 431 Hp; 569 Nm; tuned by HD-Customs
- taki na forum; Mustang II King Cobra 1978; 302 V8; 141 Hp; 339 Nm; import by As-Profi
- z kompresorem; GT500 5,4 V8; 600+ Hp; 800+ Nm; tuned by HD-Customs
- słuszny, wolnossący GT 4,6 V8; 431 Hp; 569 Nm; tuned by HD-Customs
- taki na forum; Mustang II King Cobra 1978; 302 V8; 141 Hp; 339 Nm; import by As-Profi
- z kompresorem; GT500 5,4 V8; 600+ Hp; 800+ Nm; tuned by HD-Customs
- mcgan
- Stowarzyszenie MKP
- Model: V8 2010
- Kolor: Czorny
- Kontakt:
To zgadamy sie moze przed wyjazdem?
Odezwe sie do Was wczesniej.

AmCarChips.pl - mechanika i tuning
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Wąski tego już nie wybroniszwaski pisze:Zloty i spoty.
Zloty i spoty są niewątpliwie najbardziej interesującymi imprezami w życiu klubu i jego sympatyków.
W nadchodzącym roku planowałem swój udział w conajmniej jednym spotkaniu.
Pierwsza kandydatura to była Warszawa ale tylko przez kilka dni.
Następnie pojawiło sie Koronowo i odbyło się głosowanie, Warszawa czy Koronowo.
Ja osobiście wypowiedzaiłem się za Warszawą a następnie zameldowałem chęć swojego udziału w obydwu, albowiem na moje zapytanie otrzymałem odpowiedź że odbędą się obydwa zloty.
W krótkim czasie po głosowaniu okazało się jednak że był to chyba tylko PRIMA APRILIS (Zawsze 1-go Kwietnia) albowiem zlot w Koronowie, który otrzymał zdecydowanie najwięcej głosów, ustąpił miejsca zlotowi w Pieczyskach i Bydgoszczy.
Nie udało mi się stwierdzić jak do takich zmian doszło i czy są one zgodne ze statutem.
Cały przebieg ustalania terminów i zlotów jest niejasny i conajmniej tajemniczy.
Jestem w kontakcie z kilkoma członkami MUSTANG CLUB OF SWITZERLAND i byli oni bardzo zainteresowani razem ze mną udziałem w zlocie w Polsce.
Planowaliśmy pobyt i podróż do Polski oraz tematy do omówienia.
Planowana była również jakaś forma współpracy w międzynarodowych imprezach.
Gdy jednak podałem im już trzeci termin oraz miejsce spotkania, zrezygnowali oni ze wspólnego przyjazdu uważając, nie bez racji zresztą, że jest to niepoważne.
Niestety muszę im przyznać dużo racji.
Jest jednak szkoda że nie dojdzie do takiego spotkania ani współpracy.
Mnie osobiście było dosyć nieprzyjemnie.
Postanowiłem sobie moją frustracją się z wami podzielić.
Waski

Pieczyszka są koło Koronowa https://maps.google.pl/maps?q=pieczyska ... e&t=m&z=12" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
nikt nigdy nie pisał o 2 zlotach.....
było tylko wspominane że może by też zrobić imprezę na 50 lecie mustanga... ale to była wyraźnie tylko luźna rozmowa...
to nie jest zlot pod namiotami , albo 20 samochodów..... w zeszłym roku było koło 100 aut, w każdym 2 -4 osób.... to jest wyzwanie logistyczne i trzeba z chętnymi ustalić gdzie ma się odbyć, stąd głosowanie,
ani termin ani tym bardziej miejsce nie było zmieniane ani razu..
było tylko wspominane że może by też zrobić imprezę na 50 lecie mustanga... ale to była wyraźnie tylko luźna rozmowa...
to nie jest zlot pod namiotami , albo 20 samochodów..... w zeszłym roku było koło 100 aut, w każdym 2 -4 osób.... to jest wyzwanie logistyczne i trzeba z chętnymi ustalić gdzie ma się odbyć, stąd głosowanie,
ani termin ani tym bardziej miejsce nie było zmieniane ani razu..
- mcgan
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Nie wszystkim dogodzisz, niestety 
Ode mnie wielki szacun za ogarnięcie takiego przedsięwzięcia - tak jak piszesz, jest to wielkie wyzwanie logistyczne i jeszcze trzeba przy tym wybrać coś, co nie będzie za drogie, a do tego najlepiej pięciogwiazdkowe...
Swoją drogą, gdy jeździłem jeszcze Octavią, to w "pewnym znanym klubie Octavii" były już nie małe problemy przy ~40 osobach z organizacją - tutaj skala jest "troszkę" większa...

Ode mnie wielki szacun za ogarnięcie takiego przedsięwzięcia - tak jak piszesz, jest to wielkie wyzwanie logistyczne i jeszcze trzeba przy tym wybrać coś, co nie będzie za drogie, a do tego najlepiej pięciogwiazdkowe...

Swoją drogą, gdy jeździłem jeszcze Octavią, to w "pewnym znanym klubie Octavii" były już nie małe problemy przy ~40 osobach z organizacją - tutaj skala jest "troszkę" większa...
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Kolor: Wściekle czerwony
Wąski - jako rzecznik Mustang Klub Polska zapewniam Cię, że jest to bardzo poważna impreza. Być może Twoje niezrozumienie wynikło z dużego szumu informacyjnego który wystąpił w trakcie ustaleń.
A teraz spójrz proszę na mapę i sprawdź, że Pieczyska to część Koronowa i tutaj będziemy się bawić w swoim gronie wieczorami oraz mieszkać w hotelu, natomiast Bydgoszcz jest położona 25 kilometrów na południe i tam pojedziemy się wystawić i bawić w sobotę.
Mam nadzieję, że tym postem wyjaśniłem wszystkie nieścisłości. Pamiętaj proszę o jednym - nasza polska natura zakłada lekki chaos, który czasami może być niezrozumiany dla przybysza z krainy atomowych chronometrów. Niemniej jednak zapewniam Cię, że jeśli przyjadą to wyjadą z takim samym bananem na twarzy jak nasi nowo poznani przyjaciele z Dr Mustang z Hanoweru, który sami stwierdzili, że jechali w nieznane a wyjeżdżają mają kumpli w Polsce.
Wąski - nie marudź, wpisuj się, bierz kumpli pod pachę i przyjeżdżaj. I pamiętaj żeby przywieźć jakiś lokalny wyrób (i nie mam na myśli czekolady)
A teraz spójrz proszę na mapę i sprawdź, że Pieczyska to część Koronowa i tutaj będziemy się bawić w swoim gronie wieczorami oraz mieszkać w hotelu, natomiast Bydgoszcz jest położona 25 kilometrów na południe i tam pojedziemy się wystawić i bawić w sobotę.
Mam nadzieję, że tym postem wyjaśniłem wszystkie nieścisłości. Pamiętaj proszę o jednym - nasza polska natura zakłada lekki chaos, który czasami może być niezrozumiany dla przybysza z krainy atomowych chronometrów. Niemniej jednak zapewniam Cię, że jeśli przyjadą to wyjadą z takim samym bananem na twarzy jak nasi nowo poznani przyjaciele z Dr Mustang z Hanoweru, który sami stwierdzili, że jechali w nieznane a wyjeżdżają mają kumpli w Polsce.
Wąski - nie marudź, wpisuj się, bierz kumpli pod pachę i przyjeżdżaj. I pamiętaj żeby przywieźć jakiś lokalny wyrób (i nie mam na myśli czekolady)

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Kolor: Wściekle czerwony
Tak, najlepiej taki nasączanybart pisze:Kuba - lokalny wyrób - Chlebek????

- mcgan
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Przesączymy, wypijemy i zagryziemy przesączonym...Kuba pisze:Tak, najlepiej taki nasączanybart pisze:Kuba - lokalny wyrób - Chlebek????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
no ja będę pewno leciał, tylko musze się jeszcze wpisać na liste 

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Fire Red
- Kontakt:
tomek888 pisze:Hmm kilka osób z Torunia bedzie jechało, Hominis, ja, a co?
A byla by mozliwosc zabrania sie z Tb lub kims z Torunia?

EDIT: DObra tomek w kontakcie bedziemy

Five For Fighting - 65 Mustang Music Video
http://www.youtube.com/watch?v=ECipNChIi_g
http://www.youtube.com/watch?v=ECipNChIi_g
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Black
Ta impreza to raczej impreza lokalna - POLSKA co nie oznacza ze obcych nie widze na niej. Brak sposobnosci porozmawiac ze wszystkimi na zlocie (ci co byli wiedza o tym) wiec mysle ze obcy moga sie zle czuc. Lepszym rozwiazaniem bylo by male spotkanie w kilkanasie aut albo MR. Ta druga impreza to juz zdecydowanie impreza na "obce" kluby gdyz jest duzo czasu na integracje ]:-> ci co byli wiedza zwlaszcza Moskwa moze to potwierdzic po MR2013 jak i klubowicze z CZ.
Ja mam niesmak co do kosztow zwiazanych z rodzinami - dziecmi. Biorac pod uwage moja ocene sytuacji. No chyba ze Hotele dysponuaj studiami.
Co do miejsca hmm w sumie dalej mam jak w tamtym roku i gorsza droga - na POZNAN ale to bylo wybierane glosowaniem i innymi aspektami wiec nie mam o to pretensji.
Ja mam niesmak co do kosztow zwiazanych z rodzinami - dziecmi. Biorac pod uwage moja ocene sytuacji. No chyba ze Hotele dysponuaj studiami.
Co do miejsca hmm w sumie dalej mam jak w tamtym roku i gorsza droga - na POZNAN ale to bylo wybierane glosowaniem i innymi aspektami wiec nie mam o to pretensji.
- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Widzisz Siara, to są ośrodki wczasowe, bo żaden hotel w Bydgoszczy i nie tylko, by nie zorganizował takiej imprezy za taką kasę ,pomyśl, że doba w hotelu to 150-200pln od głowy tylko ze sniadaniem a gdzie reszta i przede wszystkim parking na 80-100 aut. A w takich ośrodkach praktycznie przed sezonem mamy wszystko w cenie i impreze wieczorną.siara pisze:Ta impreza to raczej impreza lokalna - POLSKA co nie oznacza ze obcych nie widze na niej. Brak sposobnosci porozmawiac ze wszystkimi na zlocie (ci co byli wiedza o tym) wiec mysle ze obcy moga sie zle czuc. Lepszym rozwiazaniem bylo by male spotkanie w kilkanasie aut albo MR. Ta druga impreza to juz zdecydowanie impreza na "obce" kluby gdyz jest duzo czasu na integracje ]:-> ci co byli wiedza zwlaszcza Moskwa moze to potwierdzic po MR2013 jak i klubowicze z CZ.
W ośrodku Polonez oraz sąsiadującym z nim drugim ośrodku może nie ma standardu Marriota ale są normalne warunki ,jest czysto i zajebista atmosfera MKP nie tylko starych klubowiczów ale i nowych, a jeżeli nowi przyjeżdzaję to znaczy że sa zainteresowani wspólną zabawa i swiętowaniem ,więc sa otwarci na nasze zwariowane pomysły .
Zapraszamy Ciebie i całą Twoja farajne ,każdy ma zagwarantowany pokój na tyle osób ile zaznaczy ,nie będzie żadnych mixów i doczepiania obcych do siebie na wzajem ,chodzi o maxymalny komfort dla gości.
Pokoje sa 1,2,3,4 osobowe oraz 2 lub 3 apartamenty na 4 lub6 osób. Będziemy umieszczać ludzi tak jak napiszą na liście NP: jeżeli pisze KASER 2 os dorosłe i 2 dzieci ( 5i9lat) to taki zawodnik dostanie pokój 4 os, jeżeli Siarra napisze 2 os dorosłe i 1 dziecko 7 lat to dostaniesz 2 os pokój z dostawką lub pok 3 os.
Staramy się wszytkim dogodzić. Wyżywienie to płyta szwedzka więc można sie najeść a nie na porcje jak w niektórych ośrodkach ,dlatego z takich ośrodków zrezygnowaliśmy.
Jak KUBA napisał , będzie się działo więc bałagan murowany.
Bedzie szczegółowy plan imprezy i sami będziemy się musieli zmobilizować aby dopilnować sie w tym przedsięwzięciu i nie robić zamieszania. Przy takiej imprezie musimy być sami zorganizowani, nikt nas nie będzie prowadził za rękę. Bedzie trzeba maxymalnie podstowować się do założeń i ageny zlotu.
Zapraszam

KASER
- Suchy95
- Młodszy Forumowicz
- Model: COUPE 1965
- Kolor: SZARA MYSZA
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie możemy już się doczekac!!!!
Nie możemy już się doczekac!!!!