temat wolny , pogaduchy , VI OZM
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
Re: temat wolny , pogaduchy , VI OZM
a mówiłem zmieniaj na manualatomek888 pisze:Hmm druga skrzynka była wadliwa
ale jest i plus- zbieram na Super Streetfighter do 1200 KM+ sportowy konwerter

jeżeli przyjedziesz innym samochodem to nic się nie stanie poza tym że nie wjedziesz nim na rynek do Bydgoszczy .
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
tomek poczytaj o skrzyniach i o TCI, jak skrzynia to LEVEL 10 Bullet proof - koszt okolo 4000$ w usa............tomek888 pisze:Hmm druga skrzynka była wadliwa
ale jest i plus- zbieram na Super Streetfighter do 1200 KM+ sportowy konwerter
http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- hominis
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Ford Mustang GT 2005
- Kolor: Czerwony
Rafał, dałoby radę wyciągnąć logo w wektorach od Explozeum? Dokończyłbym grafiki
Ew. z kim się kontaktować aby zmęczyć ich o grafikę 
... w ogóle robimy tylko magnesy na drzwi czy jeszcze jakieś-coś (plakaty, ulotki, gadżety, etc.?)

... w ogóle robimy tylko magnesy na drzwi czy jeszcze jakieś-coś (plakaty, ulotki, gadżety, etc.?)

Jak wygląda temat opłat jak ktoś ma dom w Pieczyskach i ma gdzie spać ? Mam tam wiatę na 2 auta i jeszcze 2 wejdą jak bedzie ktoś potrzebował bezpiecznego spania dla auta, wszystko ogrodzone, no i mam płytki sen 

Kaser wyraził chyba opinię większości uczestników spotkania w Pieczyskach i Bydgoszczy chodzi o integrację i dobrą zabawę w gronie zakręconych pozytywnie ludzi.kaser pisze:Tzn, że nie uczestniczysz w zlocie ?Albo organizujesz drugi swój zlot. Kolego idea jest jedna integracja ,ja też mieszkam bardzo blisko a jednak.........MichalMM pisze:Jak wygląda temat opłat jak ktoś ma dom w Pieczyskach i ma gdzie spać ? Mam tam wiatę na 2 auta i jeszcze 2 wejdą jak bedzie ktoś potrzebował bezpiecznego spania dla auta, wszystko ogrodzone, no i mam płytki sen
Jeżeli chodzi o parking to wiesz ,że te ośrodki maja zamknięte parkingi i raczej jest bezpiecznie.
Jeżeli chcesz bez kosztów to możesz być na Rynku w Bydgoszczy ,ale niestety nie uczestniczysz w niczym, poza tym ,że jesteś . Są 2 warianty i proszę wybrać najdogodniejszą opcje dla siebie. Jeżeli każy będzie chciał działać na własną rękę to nie ma sensu idea zlotu. Do zobaczenia
Michał nie znamy Ciebie , a to nasza zboczona bydgoska grupa miłośników aut trochę innych niż stado ekonoboksów chce zorganizować coś fajnego
i dla uczestników zlotu i dla mieszkańców naszej Bydzi.
Jak chcesz nasz poznać i porozmawiać to zapraszam w piątek (15 listopada ) na godz 17.30 pod głównym wejściem stadionu Zawiszy gdzie będzie otwarcie wystawy historii motoryzacji w Bydgoszczy. Poznamy się , pogadamy i może zostaniesz członkiem naszego towarzystwa.

Zapraszam
- piotruu
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2003 New Edge
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Mam pytanie odnośnie noclegu i rozdzielenia pokoi przez organizatora. Każdy z uczestników będzie miał swój pokój tzn przyjeżdża 2os to dostają pokój 2os? Czy może być tak, że braknie pokoi i np dwie pary będą w jednym pokoju 4 osobowym? Bo nie mogłem nigdzie wyczytać informacji na ten temat 

Pozdrawiam
Piotrek MELO
Piotrek MELO
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
zawsze więcej jest pokoi 2 os , a 4 lub 3 brakuje więc się nie martw że zostaniesz umieszczony z inną parą , a jeżeli mieli byśmy kogoś razem lokować to pytamy o zgodę nic na siłę
- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Silnik: inny V8
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
A masz jakieś preferencje co do dugiej pary? w 4 osobowym pokojupiotruu pisze:Mam pytanie odnośnie noclegu i rozdzielenia pokoi przez organizatora. Każdy z uczestników będzie miał swój pokój tzn przyjeżdża 2os to dostają pokój 2os? Czy może być tak, że braknie pokoi i np dwie pary będą w jednym pokoju 4 osobowym? Bo nie mogłem nigdzie wyczytać informacji na ten temat

A tak poważnie nie martw się jest kilka pokoi 3 i 4 osobowych a reszta to 2 os ,będziemy starać się umieszczać zgodnie w ilością zapisanych osób, więc jak mas 2 osoby to pewnie Ci się sięgnie 2-ka
KASER
- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Chcę nadmienić ,że na terenie ośrodka jest sklep ( zaznaczam ceny normalne ),dobrze zaopatrzony z wysokimi stanami akloholu, a wiec nie trzeba się na siłe zatowarowywać i zwozić trunków ,jak zabraknie to jest pod ręką wszystko co potrzeba 

KASER
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Kolor: Wściekle czerwony
Nie mów, nie mów.....nie wiadomo co będziekaser pisze:Chcę nadmienić ,że na terenie ośrodka jest sklep ( zaznaczam ceny normalne ),dobrze zaopatrzony z wysokimi stanami akloholu, a wiec nie trzeba się na siłe zatowarowywać i zwozić trunków ,jak zabraknie to jest pod ręką wszystko co potrzeba

- kegel93
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Fire Red
- Kontakt:
Z torunia ktos sie wybiera? 

Five For Fighting - 65 Mustang Music Video
http://www.youtube.com/watch?v=ECipNChIi_g
http://www.youtube.com/watch?v=ECipNChIi_g
- mcgan
- Stowarzyszenie MKP
- Model: V8 2010
- Kolor: Czorny
- Kontakt:
Czy ktos leci w piatek z Gdyni, Trojmiasta, okolic? 

AmCarChips.pl - mechanika i tuning