Znikające tematy
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Forumowicz
- Model: GT Convertible
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Znikające tematy
Kilka godzin temu założyłem temat dotyczący logotypu MKP oraz 50ciolecia Mustanga.
Czy możecie mi powiedzieć GDZIE ON JEST?
---
Po raz kolejny proszę aby osoby, które mają statuś moderadora używały go rozsądnie bo po prostu to jest już śmieszne co Wy tu wyprawiacie.
Czy możecie mi powiedzieć GDZIE ON JEST?
---
Po raz kolejny proszę aby osoby, które mają statuś moderadora używały go rozsądnie bo po prostu to jest już śmieszne co Wy tu wyprawiacie.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
Re: Znikające tematy
po drugie gdybyś wiedział do czego służy forum i użył takiego magicznego okienka z napisem obok "szukaj" to nie zakładał byś poraz enty tego samego tematu ,
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Odpowiedziałbym Ci po co ale nie chce być publicznie niegrzeczny.
Zajmij się Rafał swoim życiem i zacznij myśleć. Wysłałeś mi również logo na 50lecie Mustanga? Nie szukam zaczepki ale nie robię nic niezgodnego z regulaminem, nie spamuje, nie obrażam nikogo i czasami czegoś tu poszukam więc po prostu się odczep i nie kasuj mi wątków. Dodałem post, że bluzy chce puszczać a Ty już się podniecasz i mi wypisujesz, że z logo MKP zakazane. Człowieku, zacznij czytać ze zrozumieniem albo po prostu oddaj możliwość moderowania innej, bardziej odpowiedzialnej osobie.
Zróbcie z tym porządek bo tak być nie może, że człowiek zadaje proste pytanie i musi się wkur... bo jego post nie wiadomo czemu znika.
Zajmij się Rafał swoim życiem i zacznij myśleć. Wysłałeś mi również logo na 50lecie Mustanga? Nie szukam zaczepki ale nie robię nic niezgodnego z regulaminem, nie spamuje, nie obrażam nikogo i czasami czegoś tu poszukam więc po prostu się odczep i nie kasuj mi wątków. Dodałem post, że bluzy chce puszczać a Ty już się podniecasz i mi wypisujesz, że z logo MKP zakazane. Człowieku, zacznij czytać ze zrozumieniem albo po prostu oddaj możliwość moderowania innej, bardziej odpowiedzialnej osobie.
Zróbcie z tym porządek bo tak być nie może, że człowiek zadaje proste pytanie i musi się wkur... bo jego post nie wiadomo czemu znika.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
proszę bardzo może ty do czasu do czasu się do tego nadasz lub znajdź kogośTalent pisze: Człowieku, zacznij czytać ze zrozumieniem albo po prostu oddaj możliwość moderowania innej, bardziej odpowiedzialnej osobie.
.
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Kólko wzajemnej adoracji tu tworzycie i robicie z tego miejsca swoją własność zapominając o tym, że to forum jest dla nas ale mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja powiedzieć face to face co o tym myślę.
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
Talent - dokładnie tak jak napisałeś - Forum jest dla Nas Wszystkich. Lubię Cię za to co robisz na rzecz "niesienia dobrej nowiny mustangowej", ale te wycieczki do Rafała z postów powyżej nie pasują do Ciebie (nawet biorąc pod uwagę Twoje zirytowanie). Załatwiajmy pewne rzeczy jak gentlemani. W końcu zaporożcami nie jeździmi.
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
sorry z PW zrobilem wiadomosc na forum....Talent pisze:Kólko wzajemnej adoracji tu tworzycie i robicie z tego miejsca swoją własność zapominając o tym, że to forum jest dla nas ale mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja powiedzieć face to face co o tym myślę.
pozdrawiam pudel
Ostatnio zmieniony 2013-11-21, 13:48 przez pudel, łącznie zmieniany 1 raz.
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
pudel, jakie obozy koncentracyjne? jakie reklamówki z kalandarza?
Pokaż mi w którym miejscu na kalendarzu pojawia się słowo stowarzyszenie? Wskaż palcem gdzie? Jeśli miał to być kalendarz klubowy, to pojawiło się logo naszego klubu, co byś tam widział za logo w tym miejscu?
Poza tym już zapomniałeś jakie jaja były z kalendarzami w latach poprzednich, kiedy to był gotowy w styczniu, a egzemplarze dochodziły w lutym marcu... bo nikt tego nie pilnował, nie ogarniał.
Teraz jest na czas, też źle.
Czy ktoś na forum, kasuje twoje posty... W których naszywasz także mnie jakimś ******
Pokaż mi w którym miejscu na kalendarzu pojawia się słowo stowarzyszenie? Wskaż palcem gdzie? Jeśli miał to być kalendarz klubowy, to pojawiło się logo naszego klubu, co byś tam widział za logo w tym miejscu?
Poza tym już zapomniałeś jakie jaja były z kalendarzami w latach poprzednich, kiedy to był gotowy w styczniu, a egzemplarze dochodziły w lutym marcu... bo nikt tego nie pilnował, nie ogarniał.
Teraz jest na czas, też źle.
Czy ktoś na forum, kasuje twoje posty... W których naszywasz także mnie jakimś ******

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Orły , nie bedziemy znowu sie rozpisywać po co powstało stowarzyszenie bo jak przychodzi MR to kazdy widzi , ze jest duzo rzeczy ufundowanych przez sponsorów , Pudel piszesz ze Stowarzyszenie podzieliło klub na równych i równiejszych i masz racje , podzieliło na tych którzy uczestniczą w zyciu klubu społecznie i na tych którzy krzyczą a nic nie robią .Stowarzyszenie nie jest niczyją własnością a tym bardziej prywatną , ugryż sie Pudel czasami w język ..... nie mam tu nic do Talenta , poza tym ze pierzmy sobie swoje problemy na PW a nie na forum a głupie uwagi co do Groszka zostawcie sobie jak sie spotkacie , Groszek przez ostatni czas zrobił bardzo duzo dla Klubu, moze tego nie widać ale prosze mi uwierzyc ze tak jest i prosze Go nie obrazać !!! Talent jesli mozesz to załóż jeszcze raz nowy temat w którym opisz co potrzebujesz i co chcesz zrobić ... pozdrawiam Celi