Pozdrawiam Adam

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
No to ustrzeliles auto Kaseraadam1992 pisze:Witam.Mam na imię Adam i mam 17 lat na karku.Interesuje się motoryzacją i lubię czasami wyskoczyć na miasto postrzelać fotki egzotycznym autom.Ostatnio spotkałem kilka "amerykańców" ale niestety nie wszystkim udało się zrobić zdjęcie.Widziałem pięknego Mustanga któremu też nie zrobiłem zdjęcia, ale już kiedyś miałem okazje spotkać:
[url=http://images26.fotosik.pl/96/8aa04641941e970fm.jpg]Obrazek[/URL]
Pozdrawiam Adam.
No cześć!Mustanga nie kojarzę ale z łodzi jestem, pozdrawiam!PEL@K pisze:No to w miarę kultury osobistej tak samo wypadałoby się przywitać, a więc mam na imię Bartek i mam prawie 14 lat. Motoryzacją interesuje się chyba od urodzenia![]()
Tak samo jak Adam1992 fotografuje samochody egzotyczne.
Mieszkam w Łodzi, a właściwie na obrzeżach Łodzi.
Mam takie pytanie do Was, mianowicie czy ktoś z Was kojarzy tego Mustanga?
[url=http://images40.fotosik.pl/71/4d32a18cfa0e60a4m.jpg]Obrazek[/URL]
Gość mieszka dość blisko mnie, tylko jakoś tak nie wiem jak zagadać o sesje itp.
Trochę głupio tak nachodzić kogoś we własnym domu w biały dzień![]()
I może jestem uciążliwy, ale co tam, chciałem się zapytać ile osób z tego forum jest z Łodzi?
I to będą wszystkie pytania. Oczywiście będę bardzo, bardzo zadowolony gdy uzyskam odpowiedzi na oba pytania.
Dziękuje
Zawsze możesz go przy okazji zaczepić w celu polecenia mu naszego forum klubowegoPEL@K pisze:No to w miarę kultury osobistej tak samo wypadałoby się przywitać, a więc mam na imię Bartek i mam prawie 14 lat. Motoryzacją interesuje się chyba od urodzenia
Tak samo jak Adam1992 fotografuje samochody egzotyczne.
Mieszkam w Łodzi, a właściwie na obrzeżach Łodzi.
Mam takie pytanie do Was, mianowicie czy ktoś z Was kojarzy tego Mustanga?
Gość mieszka dość blisko mnie, tylko jakoś tak nie wiem jak zagadać o sesje itp.
Trochę głupio tak nachodzić kogoś we własnym domu w biały dzień
I może jestem uciążliwy, ale co tam, chciałem się zapytać ile osób z tego forum jest z Łodzi?
I to będą wszystkie pytania. Oczywiście będę bardzo, bardzo zadowolony gdy uzyskam odpowiedzi na oba pytania.
Dziękuje