Haha no przecież wiadomo, że to europejski Mustang! I to od samego początku europejski

Haha no przecież wiadomo, że to europejski Mustang! I to od samego początku europejski
Piotrek pisze:no to tak ..
ale poza tym ?
ładny tylko daleko trochę ...
to mustang Patryka Mikiciuka dziennikarza i pasjonata starych aut
co się śmieje jak ma brakitomek888 pisze:Haha no przecież wiadomo, że to europejski Mustang! I to od samego początku europejski
Ale to nadal nie jest wersja europejskastang232 pisze:co się śmieje jak ma brakitomek888 pisze:Haha no przecież wiadomo, że to europejski Mustang! I to od samego początku europejski![]()
Oczywiście że może to być mustang złożony w europie np. w Holandii lub NIemczech
tu przykład tabliczki Mustanga 67 ( T5) z wybitym WEST GERMANY
auta zmontowane poza USA mają puste miejsce DSO
Nie było V6 było I6Olaf pisze:no jak na Patryka Mikiciuka to powinien wiedzieć PODSTAWY jakie zdjęcia się wrzuca: 2 zdjęcia mnie rozwaliły: jedno 'pod słońce', drugie w zimie niewyraźne...![]()
ale autko ładne chociaż ciekawy zwrot "V6 szybsze od V8" - tak rzeczywiście było?? (pierwsze słyszxę, ale ja się nie znam na starych...)
O ile mnie pamięć nie zawodzi to T5 to tylko i wyłącznie wersja na Europę i jest to rarytas dla kolekcjonera... Nazwa była zmieniona ponieważ Mustang w Europie był już zarezerwowany dla innej marki i Ford nie mógł naruszać tych praw. Tak to wyglądało chyba...stang232 pisze:Czyli jak ktoś sprowadza z USA mercedesa SL ze zmienionymi lampami na USA + inne zderzaki + mniejsze szczegóły bo takie dostawał wyposażenie aby można go sprzedawać jako nowe auto to jest wersja amerykańska i wszyscy przytakujemy głowami.
A jak ktoś ma Mustanga ze światłami europejskimi (od 70roku T5 otrzymywały nawet żarówki H4) + brak napisów mustang na kierownicy i bokach + parę szczegółów które nie występowały na rynek USA i były sprzedawane tylko na rynku europejskim to wciąż jest wersją amerykańską a nie europejską.
Cała polska mentalność
ze takich cen nie ma do camaro ss, dalbym 4x wiecej za 6.2V8Bolek pisze:Silnik do Gt 05-10 w super pieniądzach http://otomoto.pl/ford-mustang-mustang- ... 99517.html" onclick="window.open(this.href);return false;