Moj wymazony Mustang to GT500, ale nie bede wybredna

Z gory dziekuje,
Beata
good_rafael pisze:informacja poszła na maila
Dzieki za odpowiedz, jesli mozna by dostac wiecej informacji, jak cena itp bylabym wdzieczna. Priv lub e-mailstang67 pisze:Ja mogę zaproponować klasyka
Albo nowym panem młodym zostanie kierowcacelibad pisze:Beazrezygnuj z Mustanga do ślubu
zakochasz sie w nim i nici z wesela
stang67 pisze:Albo nowym panem młodym zostanie kierowcacelibad pisze:Beazrezygnuj z Mustanga do ślubu
zakochasz sie w nim i nici z wesela
Ale nie mówmy już o materialiźmie
Witam interesowała by mnie najbardziej wersja GT 500 ale nie będę wybredny, co do kierowcy: to owszem chciał bym się przejechać nim osobiście ale jeśli będzie to nie do przyjęcia to mogę z tej opcji zrezygnowaćGabriel pisze:Ale jak Mustang Cie interesuje i z kierowca czy bez?
No szczerze to ta wersja akurat mi nie pasuje, w sumie to ja bym był skłonny ale moja przyszła współmałżonka zdecydowanie "NIE".stang67 pisze:A... czyli nie dziadekCo zrobić
Teraz doczytalem date. Sobie mysle: "kto bierze slub w piatek?". A Tobie chodzi o przyszly rok!lord_slim pisze:Witam, podłączam się do postuz tym że ja potrzebował bym Mustanga z okolić Bielska Białej. Dokładniej to ślub będzie w Skoczowie w dniu 26.07.2014r.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.