Przed rejestracją zamiana świateł etc.
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
odcinajac oryginalne kierunki ledy zaczynaja szybciej migac? a to pociagnales od przednich kierunkow? to one tez szbciej powinny mrugac logicznie myslac.. ja pociagnalem od przednich kierunkow i ledy mi normalnie mrugaly,ale nie odcinalem oryg.kierunkow..SeaBiscuit pisze:A mi się udało w końcu spowolnić ledyJeszcze tylko muszę zamontować moje bezcenne kierunki pod obudowy lusterek i będzie gitara
pochwal sie,jakie masz te kierunki do lusterek ?

-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
No tak, tylko wtedy tracisz jedną pozycje i to jest coś co mnie odstręcza od dłubania przy tylnych lampach. Są bardzo ładne i nie chce tego popsuć.kaes pisze:albo - jeszcze lepiej nie wymieniać szybki na białą, a wstawić żółte ledy
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Pochwalę się jak zamontuję tylko nie mam jakoś czasu żeby się za to zabrać.koralkarol pisze:odcinajac oryginalne kierunki ledy zaczynaja szybciej migac? a to pociagnales od przednich kierunkow? to one tez szbciej powinny mrugac logicznie myslac.. ja pociagnalem od przednich kierunkow i ledy mi normalnie mrugaly,ale nie odcinalem oryg.kierunkow..SeaBiscuit pisze:A mi się udało w końcu spowolnić ledyJeszcze tylko muszę zamontować moje bezcenne kierunki pod obudowy lusterek i będzie gitara
pochwal sie,jakie masz te kierunki do lusterek ?
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Kolor: Candy Apple Red
Znaczy w jaki sposób chcesz przerobić żeby było białe? albo całe lampy z UK albo wklejkaHans pisze:Wklejka jest tragiczna. Szpeci światła. Lepiej niech ktoś przerobi Ci tylne lampy wymieniając plastik z czerwonego na biały, a Ty zainstaluj tam żółte żarówki (tylko dobre, bo z jakiejś tanoichy zaraz zrobią się Tobie białe i będzie pupka , a nie kierunek.
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
No ale nie jakiś żółty paszkwil. Jasne, że wklejka, bo innej opcji chyba nie ma, chyba że któryś z nas otworzył małą produkcję i się nie pochwalił. A jeszcze taka sprawa, bo nie chce mi się babrać ze sprowadzaniem żarówek z hAmeryki - da się tak przerobić, żeby yakieś europejskie żarówki można było stosować? No chyba, że któś mi pokaże, które żarówki z RockAuto mam zamówić do tylnych lamp.Pawellos pisze:Znaczy w jaki sposób chcesz przerobić żeby było białe? albo całe lampy z UK albo wklejka
"Tak, temu panu trzeba wszystko palcem pokazać."

.::
my other ride is your mom
::.