Dzisiaj czarne V6 convertible w Piastowie (na targu

Adrian uwazaj na slowa! Sosnowiec to nie Śląsk!!!!adriank9 pisze:tak!rzabsky pisze: Idziesz?
tak to ja byłem, jechałem na KKN na BłoniaMAX pisze:Wczoraj strasznie cos ryczało ok 22:00 na ul.Św. Gertrudy jestem prawie pewien ze to Adrian swoja cobra SN95
A dziś tego widziałem na dniu roboczym Kraków Tuning Show
Śląsk
Jeżeli srebrny IV generacji to wielka szansa, że byłem to jagood_rafael pisze:3 gt-ki 2005+ i jeden reprezentant 4 generacji z warczącym wydechem na dachu Magnolia Park we Wrocławiu. Coś mi się wydaje, że wszyscy stąd
No ja akurat pisałem o obecnych na dzisiejszym spocie, śledź koniecznie wątki o spotach, bo dzisiaj Cię zabrakło!!!Kazik pisze:Jeżeli srebrny IV generacji to wielka szansa, że byłem to jagood_rafael pisze:3 gt-ki 2005+ i jeden reprezentant 4 generacji z warczącym wydechem na dachu Magnolia Park we Wrocławiu. Coś mi się wydaje, że wszyscy stąd
A nie KPR? Bo jest taki w Proszowicach.Kuman pisze:Dziś w krk O 16.30 UL. KS. Józefa. Czerwony klasyk cabrio na blachach KR. Kierowca jak jest u nas pozdrawiam.
Nie KR wiem nawet gdzie ma stajnie:) Kierowca młody chłopak 25-30 latadriank9 pisze:A nie KPR? Bo jest taki w Proszowicach.Kuman pisze:Dziś w krk O 16.30 UL. KS. Józefa. Czerwony klasyk cabrio na blachach KR. Kierowca jak jest u nas pozdrawiam.
Tak jest rzabsky już wiem, to Państwo Sosnowiec