I OZM - foty do folderka
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Magic 2OO
- Forumowicz
- Model: Był: '07 GT-C
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: grafit
- Kontakt:
I OZM - foty do folderka
Witek.
Przygotowuję treść folderka na nasz zlot i chcę go uzupełnić o fotografie Mustangów z każdej generacji, przy czym chodzi mi przede wszystkim o wersje oryginalne, "bazowe" a nie specjalne w rodzaju Boss czy SVT. W większości mogą i powinny być to zdjęcia naszych samochodów, bo mamy się czym pochwalić a i kwestie praw autorskich odpadają, chociaż można im zadośćuczynić podając po prostu źródło z jakiego się korzystało. Tak więc
PROSZĘ O PRZESŁANIE DO MNIE NAJLEPSZYCH FOTEK SWOICH MUSTANGÓW
oraz fotek brakujących nam modeli jakie macie w swojej kolekcji. Chodzi zwłaszcza o Mustanga II i pierwszą generację na platformie Fox. Zdjęcia powinny być w jak największej rozdzielczości i jak najlepiej eksponować auto, czyli mało elementów w tle, najlepiej "piękne okoliczności przyrody" albo ładna architektura.
Zdjęcia należy przesyłać na mój adres mailowy: maciejsajecki@wp.pl do dnia 15 marca.
Sękju from de małntejn.
Przygotowuję treść folderka na nasz zlot i chcę go uzupełnić o fotografie Mustangów z każdej generacji, przy czym chodzi mi przede wszystkim o wersje oryginalne, "bazowe" a nie specjalne w rodzaju Boss czy SVT. W większości mogą i powinny być to zdjęcia naszych samochodów, bo mamy się czym pochwalić a i kwestie praw autorskich odpadają, chociaż można im zadośćuczynić podając po prostu źródło z jakiego się korzystało. Tak więc
PROSZĘ O PRZESŁANIE DO MNIE NAJLEPSZYCH FOTEK SWOICH MUSTANGÓW
oraz fotek brakujących nam modeli jakie macie w swojej kolekcji. Chodzi zwłaszcza o Mustanga II i pierwszą generację na platformie Fox. Zdjęcia powinny być w jak największej rozdzielczości i jak najlepiej eksponować auto, czyli mało elementów w tle, najlepiej "piękne okoliczności przyrody" albo ładna architektura.
Zdjęcia należy przesyłać na mój adres mailowy: maciejsajecki@wp.pl do dnia 15 marca.
Sękju from de małntejn.
Pozdrawiam - Maciek.
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
to ja się tylko dopisze, że myślimy o zrobieniu małej prostej stronki o zlocie (mam nadzieje, że się uda), można by i tam wykorzystać niektóre fajne fotki lub ich fragmenty. Ale to już się będę z Magic'em kontaktował żeby mu podebrać i zrobić stronkę zgodną z wyglądem ulotek.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Magic 2OO
- Forumowicz
- Kontakt:
Zdjęcia fajne ale zbyt artystyczne
nie pokazują bryły nadwozia w sposób który laikowi da pojęcie jak ten samochód faktycznie wygląda. Słowem: dla koneserów, a nie newbie.
Zdjęcie z tej drugiej galerii, drugie w kolejności (grill starego Mustanga) można by wykorzystać jako header na stronie.

Zdjęcie z tej drugiej galerii, drugie w kolejności (grill starego Mustanga) można by wykorzystać jako header na stronie.
Pozdrawiam - Maciek.
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Spoko. Jeslie sie na cos zdecydujesz to daj znac to podrzuce.
A zdjecie 6 z galerii [08] na mojej stronie??? To moje auto, wiec byloby fajnie gdybys je uwzglednil
Acha jeszcze tutaj moze cos znajdziesz: http://profile.imageshack.us/user/pluzz ... ag/mustang#
A zdjecie 6 z galerii [08] na mojej stronie??? To moje auto, wiec byloby fajnie gdybys je uwzglednil

Acha jeszcze tutaj moze cos znajdziesz: http://profile.imageshack.us/user/pluzz ... ag/mustang#

- Magic 2OO
- Forumowicz
- Kontakt:
Bardzo chętnie, ale w formie która ukazuje jak takie auto wygląda widziane z normalnej perspektywy. Dezo, ten nowy kolega przez chwilę miał w swoim poście zdjęcie białego '66 i to było dokładnie zdjęcie o jakie mi chodziło, na szczęście zdążyłem skopiować zanim zniknęło. Mam nadzieję że wrzuci ich więcej do Galerii.pluzz pisze:A zdjecie 6 z galerii [08] na mojej stronie??? To moje auto, wiec byloby fajnie gdybys je uwzglednil
Pozdrawiam - Maciek.
- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Silnik: inny V8
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Panowie ten niebieski to widac, że malowanie boczne nie jest od wersji MACH, podobnie jest z malowaniem tylnego pasa, to jakas własna twórczość, powinniśmy wypaść profesjonalnie. Przerabiałem ten temat ostatnio ,gdyz malowałem mojego, lecz nie chciałem malowc maski na kolor czarny ,więc jeśli potrzebujecie dobre jakościowo zdjęcia 69 Mach 1 to służe . Podajcie aders na , jaki mam wysłać.Magic 2OO pisze:Zdjęcia obu Mach 1 (69 i 72) jak najbardziej do wykorzystania. Poproszę
Tekst do folderka nabiera formy, wieczorem powinienem mieć gotową pierwszą wersję.
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- konik12th.jpg (2.44 KiB) Przejrzano 3652 razy
KASER
- Magic 2OO
- Forumowicz
- Kontakt:
Oczywiście że wykorzystamy najlepsze dostępne zdjęcia, czyli w tym przypadku - Twojekaser pisze:Panowie ten niebieski to widac, że malowanie boczne nie jest od wersji MACH, podobnie jest z malowaniem tylnego pasa, to jakas własna twórczośćMagic 2OO pisze:Zdjęcia obu Mach 1 (69 i 72) jak najbardziej do wykorzystania. Poproszę

Nadal brak mi zdjęć Mustanga II i obu generacji Fox'a. Jeśli będzie trzeba to ściągnę z sieci ale przynajmniej roczniki 1994-04 powinniśmy mieć swoje, mamy je przecież na forum. Naprawdę nikt nie uwiecznił własnoręcznie żadnego LX-a ?
Pozdrawiam - Maciek.
- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Silnik: inny V8
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
Magic 2OO pisze:Oczywiście że wykorzystamy najlepsze dostępne zdjęcia, czyli w tym przypadku - Twojekaser pisze:Panowie ten niebieski to widac, że malowanie boczne nie jest od wersji MACH, podobnie jest z malowaniem tylnego pasa, to jakas własna twórczośćMagic 2OO pisze:Zdjęcia obu Mach 1 (69 i 72) jak najbardziej do wykorzystania. Poproszę
Nadal brak mi zdjęć Mustanga II i obu generacji Fox'a. Jeśli będzie trzeba to ściągnę z sieci ale przynajmniej roczniki 1994-04 powinniśmy mieć swoje, mamy je przecież na forum. Naprawdę nikt nie uwiecznił własnoręcznie żadnego LX-a ?
Nie obiecuje, ale postaram,sie zalatwic ladne fotki tez ,mach1 z rocznika71-73
KASER