takkaes pisze:to to o mapach? przegapiłem za pierwszym razem.

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Z zapowiedzi wynika ze w sumie każdy uczestnik będzie mógł pokonać tor 10 razy.Pawellos pisze:Jeśli serio tak będzie, to ja jestem na 100%
Popytaj popytaj i dowiedz się czy po przyjacielsku nie da się jeszcze jednego nie-forda wcisnąć ;DMario78 pisze:Z zapowiedzi wynika ze w sumie każdy uczestnik będzie mógł pokonać tor 10 razy.Pawellos pisze:Jeśli serio tak będzie, to ja jestem na 100% :)
Na początku ,instruktor będzie pokazywał zachowania na torze
Następnie jazda za instruktora, później z instruktorem który usiądzie za kierownicą naszych bolidów.
Resztę czasu -to pokazanie juz swoich umiejętności :P I to wszystko za jedyna 120zł.
Wyścigi zorganizowane są tylko dla klubu Puma,a my czyli Cougary,i Mustang po przyjacielsku :P
Do sierpnia duzo czasu
Teraz smutna wiadomość,ze chyba juz nie ma miejsc. :niepewny: Ale dla zainteresowanych na 100%mogę popytać,moze się coś da zrobić
Pawellos, w dniu 21,odbędzie się II superoes ,więc zapraszam wszystkich serdecznie. A dla chętnych po rajdzie ,wieczorem organizujemy imprezę ,nocleg.Pawellos pisze:Popytaj popytaj i dowiedz się czy po przyjacielsku
Eee,co tam po całym torze,nawet po całym PoznaniuPawellos pisze:I będzie można po całym torze jezdzić?