http://tvtomaszow.pl/ot-taka-promocja-p ... 3w-inaczej" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
Nie słuchajcie Ruska ,było super bardzo kameralnie choś dziwnie to brzmi przy prawie 100 autach, ale jak było powiedziane każdy może z każdym.....SPONTAN pisze:Cytat
Ruska:
Proszę mnie żle nie zrozumieć i ukłon za zlot ale jak dla mnie to za mało trochę adrenaliny było ..i proszę bez obrazy ..
Pozdrawiam wszystkich zadowolonych.
Jeszcze raz dziękujemy
rusek pisze:Nikt mnie nie ma słuchać !!!! ja tylko wyraziłem swoje zdanie ...Mam bardzo duże porównanie tego typu imprez i do od kilku ładnych lat ,ale większość tego nie wie ,bo nawet nie wiedziała co znaczą naszywki i blachy na mojej kalizelce ,a ja się z tego bardzo szczyce i to moja pasja ...Zaznaczam impreza była miła !!! ale jak dla mnie, żony i córki w skali od 1 do 10 to 5 za tę imprezke ...
SPONTAN rozumiem że Ty jeszcze nie położyleś sie spać?przez SPONTAN » 2013-04-16, 06:59
Czy na stole tańczyliśmy tylko solo czy była również zbiorówka? Pamięć mnie zawodzi...siara pisze:Moim zdaniem chodzilo w pewnym sesie o "cisze" czyli mozliwosc porozmawiania w spokoju a SMARDZEWICE to w 100% zagwarantowaly.
Mialem chwile wiec zamieszczam moja galerie ogolnie mam sporo zdjec ok 400zamieszczam czesc
https://picasaweb.google.com/1036054055 ... directlink Jesli ktos sobie zyczy skasowac zdjecie na ktorym jest prosze o info na PW ]:->
Zdecydowanie zbiorówka, chociaż perełki solowe też się zdażałyswiadeka pisze:
Czy na stole tańczyliśmy tylko solo czy była również zbiorówka? Pamięć mnie zawodzi...![]()
pzdr
jest to na fotkach u siaryyoltz pisze:Zdecydowanie zbiorówka, chociaż perełki solowe też się zdażałyswiadeka pisze:
Czy na stole tańczyliśmy tylko solo czy była również zbiorówka? Pamięć mnie zawodzi...![]()
pzdr
Stąd moje pytanie. Na stole widziałem tylko doubla. Ławek do stołu nie wliczammdziak pisze:jest to na fotkach u siaryyoltz pisze:Zdecydowanie zbiorówka, chociaż perełki solowe też się zdażałyswiadeka pisze:
pzdr
Ty łobuzieswiadeka pisze:To stół musiał być niesamowicie mocny
Oj mam okresy nieciągłości myślowej sobotnio-niedzielnej sic...
Nie rozumiem Ruska. Jak to nie była dobra zabawa, to nie wiem co mogło być(nie obrażać się, tylko żarcik) I tak: impra rozpoczęła się na dobre około pierwszej i trwała wydaje się, że do trzeciej, choć dotarłem z Johnnym do hotelu o 4:30. Wcześniej zjedliśmy oczywiście jeszcze śniadanie w namiocie (ciepłe), pozbieraliśmy zagubione rzeczy i sprawdziliśmy czy Spontan czuwa dalej na portierni. Szkoda było go budzić
![]()
pzdr