V Ogólnopolski Zlot Mustangów Smardzewice 2013
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Re: V Ogólnopolski Zlot Mustangów Smardzewice 2013
Drugi filmik troche krótszy bo aku wysiadło w kamerze

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
-
- Forumowicz
- Model: 2016 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
Super filmiki Yoda, w 2 filmie podkład muzyczny zdecydowanie lepszy 

- Rogu
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Ognisty
- Kontakt:
Podkład gites, takie brzmienie bardziej pasuje do konika. Long live rock and roll! Świetny pomysł z filmikami Yoda!
Where did You get this car?? It's not a car baby...it's a Mustang...
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Temat już był drążony. 5.0 zlot był, żeby spędzić miło czas w swoim towarzystwie bez tłumu obcych i innych dupereli;P
Jak chcesz adrenaliny to dawaj tutaj;)
http://www.roadrunners.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Próby sprawnościowe, spływ kajakowy i hardcorowe ognisko tylko dla kozaków. Wiem, że paru ludzi z MKP się wybiera:D
A organizatorom należą się brawa i nikt ci nie broni za rok organizować lepszego;P bez obrazy oczywiście...
Jak chcesz adrenaliny to dawaj tutaj;)
http://www.roadrunners.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Próby sprawnościowe, spływ kajakowy i hardcorowe ognisko tylko dla kozaków. Wiem, że paru ludzi z MKP się wybiera:D
A organizatorom należą się brawa i nikt ci nie broni za rok organizować lepszego;P bez obrazy oczywiście...
- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Kolor: złotko
rusek pisze:Pozwole ,sobie też wtrącić swoje 3 grosze,nikogo nie chce urazić to tylko moje zdanie latam po zlotach różnego kalibru głównie motoryzacyjnych Motocykle ,off-road ,a full tego od długiego czasu będzie prawie z 20 latek ,ale mam po tym zlocie trochę niedosyt ,ale to tylko zaznaczam moje zdanie !!! Jak dla mnie wsio ok ,ale za cicho było.... Lubię jak coś nie dzieje przez 24 h ot coś takiego ..
" onclick="window.open(this.href);return false;
Proszę mnie żle nie zrozumieć i ukłon za zlot ale jak dla mnie to za mało trochę adrenaliny było ..i proszę bez obrazy ..
Po pierwsze jesteśmy małym klubem i raczkującym. Policz ilość miłośników rock&rolla, motocyklistów (różnych marek) i porównaj z liczbą mustangowców. To tak jak by nie równa walka i troszkę inna skala. Do tego nasz zlot był V a nie XV
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
A poza tym myślę, że większość z nas woli bardziej kameralne spotkania gdzie z prawie każdym możesz pogadać.
U nas jak w rodzinie

Z pewnością nie było by dla nas problemu podpiąć się pod jakiś koncert rokowy, ale wiesz każdy (kto wcześniej był) ma dosyć oglądaczy którzy dupą wycierają lakier na autach.

Gdybyśmy chcieli to byśmy mieli

Pozdrawiam Magda
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Każdemu się nie dogodzi. Było super i żałuję tylko, że nie zdążyłem z każdym się poznać, ale fajnie było poznać kilka osób z którymi się piszę na co dzień na forum;D Dzięki za cytrynówkę chłopaki;D
- SILVER-WING
- Młodszy Forumowicz
- Model: 66'
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czerwony (białe pasy)
Zgodzę się z tobą że każdemu się nie dogodzi , moim skromnym zdaniem było fajnie niestety byłem tylko na części zlotu
Poznałem kilku fajnych osób ( jak na razie mam nadzieje ze poznam wszystkich zapaleńców motoryzacji) dzięki za zlot i do zobaczenia na następnych spotkaniach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
Moim zdaniem chodzilo w pewnym sesie o "cisze" czyli mozliwosc porozmawiania w spokoju a SMARDZEWICE to w 100% zagwarantowaly.
Mialem chwile wiec zamieszczam moja galerie ogolnie mam sporo zdjec ok 400
zamieszczam czesc
https://picasaweb.google.com/1036054055 ... directlink Jesli ktos sobie zyczy skasowac zdjecie na ktorym jest prosze o info na PW ]:->
Mialem chwile wiec zamieszczam moja galerie ogolnie mam sporo zdjec ok 400

https://picasaweb.google.com/1036054055 ... directlink Jesli ktos sobie zyczy skasowac zdjecie na ktorym jest prosze o info na PW ]:->
- Magkri
- Forumowicz
- Model: 1966
- Kolor: złotko
Przez całą noc nie dał sobie zabrać tego mikrofonu

Pozdrawiam Magda
-
- Model: IV generacja 95r
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: czerwony z białymi pasami
Nawet nie da się opisać jak dobrze bawiliśmy się tej nocy
prawdziwa impreza zaczęła się po 1
kto nie został niech żałuje 

- SPONTAN
- Forumowicz
- Model: Coupe 66, 68, 69
- Kolor: złoty, srebrny, czarny
ale Ruskowi pojechałas i słusznieMagkri pisze:rusek pisze:Pozwole ,sobie też wtrącić swoje 3 grosze,nikogo nie chce urazić to tylko moje zdanie latam po zlotach różnego kalibru głównie motoryzacyjnych Motocykle ,off-road ,a full tego od długiego czasu będzie prawie z 20 latek ,ale mam po tym zlocie trochę niedosyt ,ale to tylko zaznaczam moje zdanie !!! Jak dla mnie wsio ok ,ale za cicho było.... Lubię jak coś nie dzieje przez 24 h ot coś takiego ..
Proszę mnie żle nie zrozumieć i ukłon za zlot ale jak dla mnie to za mało trochę adrenaliny było ..i proszę bez obrazy ..
Po pierwsze jesteśmy małym klubem i raczkującym. Policz ilość miłośników rock&rolla, motocyklistów (różnych marek) i porównaj z liczbą mustangowców. To tak jak by nie równa walka i troszkę inna skala. Do tego nasz zlot był V a nie XV![]()
A poza tym myślę, że większość z nas woli bardziej kameralne spotkania gdzie z prawie każdym możesz pogadać.
U nas jak w rodziniebardzo dużo ludzi się zna i wspólnie lubimy spędzać czas jakkolwiek.
Z pewnością nie było by dla nas problemu podpiąć się pod jakiś koncert rokowy, ale wiesz każdy (kto wcześniej był) ma dosyć oglądaczy którzy dupą wycierają lakier na autach.![]()
![]()
Gdybyśmy chcieli to byśmy mieliDla nas nie ma rzeczy niemożliwych

SPONTAN-Magkri
- SPONTAN
- Forumowicz
od trzech miesięcy przygotowałem się do tej roliMagkri pisze:Przez całą noc nie dał sobie zabrać tego mikrofonu![]()
![]()

SPONTAN-Magkri
- SPONTAN
- Forumowicz
Rusek nie podobało się ?rusek pisze:Pozwole ,sobie też wtrącić swoje 3 grosze,nikogo nie chce urazić to tylko moje zdanie latam po zlotach różnego kalibru głównie motoryzacyjnych Motocykle ,off-road ,a full tego od długiego czasu będzie prawie z 20 latek ,ale mam po tym zlocie trochę niedosyt ,ale to tylko zaznaczam moje zdanie !!! Jak dla mnie wsio ok ,ale za cicho było.... Lubię jak coś sie dzieje przez 24 h ot coś takiego ..

SPONTAN-Magkri
- SPONTAN
- Forumowicz
Cytat
Ruska:
Pozdrawiam wszystkich zadowolonych.
Jeszcze raz dziękujemy
Ruska:
Pozdrawiam wszystkich zadowolonych.
Jeszcze raz dziękujemy

SPONTAN-Magkri
- SPONTAN
- Forumowicz
chyba tego jeszcze nie było::
http://tomaszowmazowiecki.naszemiasto.p ... ,id,t.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tomaszowmazowiecki.naszemiasto.p ... ,id,t.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SPONTAN-Magkri