Kraksa
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Re: Kraksa
I jednego na moich terenach mniej 

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- yoltz
- Forumowicz
- Model: IV 2004
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: żywe srebro...
- Kontakt:
w związku z tym mam 2 pytania, bo moje auto jest do kasacji,
pyt1.
Czy jest ktoś kto zajmuje się skupem na części, aut powypadkowych, bo raczje już jezdzić nie będzie. Silnik powinien być ok tył też niestety cała konstrukcja zdemolowana przez uderzenie boczne... jutro podrzuce fotki jak go ściągnę,
pyt2.
Jako prawdziwy fan mustanga jak tylko wypuścili mnie ze szpitala i okazało się że obaj będziemy żyli i poza paroma szwami i tym że nas trochę poturbowało, nic nam chyba nie będzie, zacząłem się rozglądać za nowym autem,
Czy ktoś z forumowiczów wie coś o tym aucie?
http://allegro.pl/ford-mustang-285-hp-x ... 63096.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pyt1.
Czy jest ktoś kto zajmuje się skupem na części, aut powypadkowych, bo raczje już jezdzić nie będzie. Silnik powinien być ok tył też niestety cała konstrukcja zdemolowana przez uderzenie boczne... jutro podrzuce fotki jak go ściągnę,
pyt2.
Jako prawdziwy fan mustanga jak tylko wypuścili mnie ze szpitala i okazało się że obaj będziemy żyli i poza paroma szwami i tym że nas trochę poturbowało, nic nam chyba nie będzie, zacząłem się rozglądać za nowym autem,
http://allegro.pl/ford-mustang-285-hp-x ... 63096.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Gdzie go mozna teraz obejrzeć ? Jaka propozycja $ ?yoltz pisze:w związku z tym mam 2 pytania, bo moje auto jest do kasacji,
pyt1.
pyt2.
- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Treys
- Forumowicz
- Model: Mustang
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black Metalic
o ile sie nie myle to było w dziale mustang z ebay/allegro coś o nim ale nie pamiętam coyoltz pisze:w związku z tym mam 2 pytania, bo moje auto jest do kasacji,
pyt1.
pyt2.
ps : szkoda mustanga

"Run my horse run"

- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
piękne nastawienieyoltz pisze:w związku z tym mam 2 pytania, bo moje auto jest do kasacji,
pyt1.
pyt2.

Dobrze że wam się nic nie stało! Daj fotki i napisz jak do tego doszło jak możesz
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Kolor: windveil blue
jakie 285KM w v6???? be aware
jakie 285KM w v6???? be aware

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- yoltz
- Forumowicz
- Kontakt:
generalnie leciałem na speedzie z górki w dołek i pod górkę, w tym dołku złapałem lodu... i sie zrobiła karuzela, jako że to automat nie wiele mogłem zrobić, starałem się jak najdłużej na drodze utrzymać, i tak z 300m dalej sieknąłem, momentu uderzenia już nie pamiętam straciłem przytomność... obudziłem się jak mnie przepakowywali do karetki,
Co do stanu auta jutro go ściągne bo mi nie chcieli wydać, bo policja prowadzi czynności, jak ściągne wrzuce fotki, dzisiaj oglądałem, genralnie wydaje mi się że silnik i tył można spokojnie rozebrać fotel kierowcy poza plamami drobnymi z krwi też jest ok, tył też rama i środek najbardziej dostały, bo się zawinąłem na drzewie,
edit. obejrzeć będzie można w Rakowcu k. Kwidzyna, co do kwoty musze go dokładnie obejrzeć , bo sam nie wiem jeszcze.
edit2. w takim razie prawdopodobnie na zlot przyjadę Matizem
chociaż w sumie tez na M
edit3. no Mustanga szkoda strasznie...
edit4. Szukam i szukam i nie znajduje w tym temacie allegro/ebay cofnąłem się z 15 stron i tam już większość linków nie aktywnych, czyli głębiej nie ma sensu. Szukałem szukajką też nic
Co do stanu auta jutro go ściągne bo mi nie chcieli wydać, bo policja prowadzi czynności, jak ściągne wrzuce fotki, dzisiaj oglądałem, genralnie wydaje mi się że silnik i tył można spokojnie rozebrać fotel kierowcy poza plamami drobnymi z krwi też jest ok, tył też rama i środek najbardziej dostały, bo się zawinąłem na drzewie,
edit. obejrzeć będzie można w Rakowcu k. Kwidzyna, co do kwoty musze go dokładnie obejrzeć , bo sam nie wiem jeszcze.
edit2. w takim razie prawdopodobnie na zlot przyjadę Matizem

edit3. no Mustanga szkoda strasznie...

edit4. Szukam i szukam i nie znajduje w tym temacie allegro/ebay cofnąłem się z 15 stron i tam już większość linków nie aktywnych, czyli głębiej nie ma sensu. Szukałem szukajką też nic

- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
O k**wa

_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M

1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Na twoim miejscu najpierw bym się pomodlił i podziękował Bogu bo te zdjęcia to wyglądają masakrycznie:(
- yoltz
- Forumowicz
- Kontakt:
no kupę szczęścia musieliśmy mieć... ja jak ja, ale pasażer że wyszedł bez większych obrażeń to nadal nie mam pojęcia jak... i w sumie on jeszcze nie stracił przytomności i z przygniecionymi nogami i jedną ręką, jeszcze dał radę wyciągnąć wolną rękę i machać telefonem, żeby ktoś się zatrzymał...
- Michaś
- Forumowicz
- Model: Y 2006 VB style
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Vatican Bordo
ale czy warto, może jakiś klasyk.
Ostatnio zmieniony 2013-03-25, 20:39 przez Michaś, łącznie zmieniany 1 raz.
.kapo an śoc mesazc ymbórZ