Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- qbcioo
- Młodszy Forumowicz
- Model: inny
- Kolor: grafitowy
- Kontakt:
a może sobotni wieczór spędzić jak koledzy na filmie 
http://www.joemonster.org/filmy/8772/Wa ... et_Racing_

http://www.joemonster.org/filmy/8772/Wa ... et_Racing_
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Poczytalem dzisiaj o zlocie (plan, regulamin, lista) i znowu nabralem ochoty na wyjazd ale po szybkim sprawdzeniu polaczen rownie szybko mi sie odechcialo
Zaluje mocno ale moze uda sie w 2010 ???
A jesli moge dorzucic swoje trzy grosze to kupilem sobie wlasnie magazyn ClassicAuto, zeby zobaczyc czy jest cos wart i musze Wam powiedziec, ze milo sie czyta. Ladna oprawa, dobre zdjecia i niezle teksty. Na koncu magazynu jest miejsce (darmowe) na reklame klubow i naszego nie ma a I OZM nie jest uwzgledniony w kalendarzu. Moze "wladni" skontaktowaliby sie z gazeta ze szczegolami???
mail: redakcja@classicauto.pl
Tyle ode mnie,
P.S. W nastepnym numerze bedzie cos o Mustangu

A jesli moge dorzucic swoje trzy grosze to kupilem sobie wlasnie magazyn ClassicAuto, zeby zobaczyc czy jest cos wart i musze Wam powiedziec, ze milo sie czyta. Ladna oprawa, dobre zdjecia i niezle teksty. Na koncu magazynu jest miejsce (darmowe) na reklame klubow i naszego nie ma a I OZM nie jest uwzgledniony w kalendarzu. Moze "wladni" skontaktowaliby sie z gazeta ze szczegolami???
mail: redakcja@classicauto.pl
Tyle ode mnie,
P.S. W nastepnym numerze bedzie cos o Mustangu

- Deftronic
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Shelby GT500
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Grabber Orange
Pluzz:
W AceCafe jest zlot z okazji 45lecia mustanga. Bodajże tydzień (gdzieś mam nawet fotkę, bo byłem tam w niedawno) przed naszym w PL. Niestety będę już wtedy prawdopodobnie w kraju, a z chęcią bym zajżał co za maszyny się przykulają. Zawsze możesz tam podjechać i strzelić trochę dobrych fotek
.
W AceCafe jest zlot z okazji 45lecia mustanga. Bodajże tydzień (gdzieś mam nawet fotkę, bo byłem tam w niedawno) przed naszym w PL. Niestety będę już wtedy prawdopodobnie w kraju, a z chęcią bym zajżał co za maszyny się przykulają. Zawsze możesz tam podjechać i strzelić trochę dobrych fotek

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
od stycznia wydana jest również polska edycja Chrom i Płomienie, kupiłem drugi numer (dwumiesięcznik) i też nie ma wzmianki o naszym zlocie :-(, nie zdążymy z tym na trzeci numer bo wychodzi 21.04 ale napisze do nich z zapytaniem czy nie opublikują relacji ze zlotupluzz pisze:

oto drugi numer

i tak wogole w powyższym numerze jest info o klubie Amcar.com.pl oraz fota ze zlotu w Pabianicach a na focie moje małe coupe

ot taki mały

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
aha i jeszcze jedno,
tak sobie policzyłem auta zgłoszone na zlot i wyszło:
1. S197 - 26 sztuk (V8 i V6) + 2x GT500 i 1x Bullitt
2. SN95 - 5 sztuk
3. 1st Gen - 1x 66' + 2x 67'
ani jednego z długiej historii foxów (mimo że są na forum), ani jednego Mustanga II ( nie wiem czy ktoś ma na forum, znalazłem jednego na forum capri.pl i wyslalem mu info ale bez odzewu ). Na forum jest trochę 1st gen ale tylko 3 sztki ( z czego jeden nawet nie zarejestrowany na forum ) się zapisały na zlot.
Trochę słabo jak na okrągłą rocznicę, nie jeśli chodzi o ilość ale jeśli chodzi o pełen przekrój historii mustanga. No cóż moze na 50tkę będzie lepiej.
tak sobie policzyłem auta zgłoszone na zlot i wyszło:
1. S197 - 26 sztuk (V8 i V6) + 2x GT500 i 1x Bullitt
2. SN95 - 5 sztuk
3. 1st Gen - 1x 66' + 2x 67'
ani jednego z długiej historii foxów (mimo że są na forum), ani jednego Mustanga II ( nie wiem czy ktoś ma na forum, znalazłem jednego na forum capri.pl i wyslalem mu info ale bez odzewu ). Na forum jest trochę 1st gen ale tylko 3 sztki ( z czego jeden nawet nie zarejestrowany na forum ) się zapisały na zlot.
Trochę słabo jak na okrągłą rocznicę, nie jeśli chodzi o ilość ale jeśli chodzi o pełen przekrój historii mustanga. No cóż moze na 50tkę będzie lepiej.

-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Da radę. W wątku zlot-lista - dopisz się do listy jeśli chcesz hotel i rób przelew, w wątku zlot-manufaktura dopisz się do listy i przeczytaj co ważne, Dakota podeśle ci info o formatce, na koszulki już za późno, a potem pozostaje śledzić wątekPMN pisze:Chciałem się jeszcze dopisać. Da radę?

Aha, a w wątku zlot-pogaduchy możesz pieprzyć głupoty

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
Tak bywa, niestety, next time.Duchu pisze:No mi niestety sie remont auta przeciągnie i nie zdąże, chociaż bardzo bym chciał.Pavulon_ pisze:
Na forum jest trochę 1st gen ale tylko 3 sztki ( z czego jeden nawet nie zarejestrowany na forum ) się zapisały na zlot.
OT.
Dlaczego masz obsuwe? poczta nawala z dostawą części czy mechan strajkuje ? Tak czy siak do dupy

Ogólnie jestem wkurzony

wyselekcjonowałem użytkowników po roczniku auta i raz jeszcze wyslałem do wszystkich/większości użytkowników 1st gen i foxów info o zlocie i pytanie o udział. Zobaczymy czy to coś da, trzymamy za wszystkich kciuki!

Częsci przyszły ale kurcze roboty troche jest, najpierw blacharka (m.in. cały nowy tylni błotnik i pas tylni także), nastepnie tapicerka, nowa instalacja elektryczna i na diagnostyke takze musi pójśc i zobaczymy co tam wyjdzie, wiec roboty od groma i nie wiem czy sie wyrobie.
Ale jak go zrobie to kopsne się nim do Poznania na pewno, bo mi kumple na uczelni żyć nie dają
, wiec bedziemy mogli się spotkać. A w weekend jak dobrze pójdzie to zrobie troche dokomentacji
fotograficznej wrzuce na forum
Ale jak go zrobie to kopsne się nim do Poznania na pewno, bo mi kumple na uczelni żyć nie dają

- Magic 2OO
- Forumowicz
- Model: Był: '07 GT-C
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: grafit
- Kontakt:
W sobotę na mieście napadł mnie jakiś kolega który twierdzi że pracuje dla Top Gear, mam do niego kontakt. Zweryfikuję go jeszcze ale dałem mu info o zlocie.pluzz pisze:Na koncu magazynu jest miejsce (darmowe) na reklame klubow i naszego nie ma a I OZM nie jest uwzgledniony w kalendarzu. Moze "wladni" skontaktowaliby sie z gazeta ze szczegolami???
Pozdrawiam - Maciek.