zakup Mustanga IV gen.,po 2000 roku-proszę o rady
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, Przemek64, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, Przemek64
- cornholio01
- Forumowicz
- Model: 1995`+inny v8
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: czarny
Re: zakup Mustanga IV gen.,po 2000 roku-proszę o rady
http://otomoto.pl/ford-mustang-5-0-v8-gt-C24650306.html" onclick="window.open(this.href);return false; - zna ktoś tego 5.0?pare poprawek potrzebuje,pochodzi niby z Kanady a nawypisywane jest niemal tyle częsci wymienionych,że uzbiera się coś koło tego co on za niego chce,ciekawy jestem czy to sie jeszcze nadaje,może by sie potargował bo swoje lata też ma 

-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Auto kolegi z forum. Po dzwonie bez poduch. Ponoć zrobiona góra silnika. Byłem w okolicy chciałem go zobaczyć to właściciel coś kręcił. Najlepiej popatrzcie na forum tu są informacie o tym aucie. Uważam, że 12k nie jest wart bo kolega Jan kupił w podobnym stanie za 7K nie wiem jak mu się to udało ale może cena niska bo różowy:) i trochę go zrobił:)
Ja planuje sprzedaż swojego drugiego mustanga GT, który jest mnie alenie wiem czy bęzie to poniżej 28K bo graty do niego w ostatnim roku wyniosły mnie ponad 30K
Ja planuje sprzedaż swojego drugiego mustanga GT, który jest mnie alenie wiem czy bęzie to poniżej 28K bo graty do niego w ostatnim roku wyniosły mnie ponad 30K
302 HOooooo
-
- Forumowicz
- Kontakt:
W komisie 22km ode mnie pojawił się 5.0 GT laser red z brązową skórą bez lpg automat rej WD....... w tygodniu jadę oblukać bo cena strasznie niska.
Byłem. Bezwypadek czysty carfax. Silnik ok skrzynka i most też hamulce i zawieszenie padaaaaaka maglownica i chłodnica też transport na lawecie. Myśałem o nim bo mam akurat wszystkie części do niego zdjecia nie wychodzą po ciemku a wyszedłem po 16:30 do domu.
Byłem. Bezwypadek czysty carfax. Silnik ok skrzynka i most też hamulce i zawieszenie padaaaaaka maglownica i chłodnica też transport na lawecie. Myśałem o nim bo mam akurat wszystkie części do niego zdjecia nie wychodzą po ciemku a wyszedłem po 16:30 do domu.
Ostatnio zmieniony 2012-11-13, 19:17 przez Alexander25, łącznie zmieniany 1 raz.
302 HOooooo
- cornholio01
- Forumowicz
no i się pojawiło coś nowego http://moto.allegro.pl/mustang-okazja-i2803593725.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jak ktoś go zobaczy to niech da znać co i jak, ja się w następny weekend w trase wybieram na łowy :-)
jak ktoś go zobaczy to niech da znać co i jak, ja się w następny weekend w trase wybieram na łowy :-)
- cornholio01
- Forumowicz
e coś dziwna promocja:D,ale kto wie:D - jak na łowach coś znajdziesz to się pochwal
-
- Forumowicz
- Kontakt:
A to nie ten co był pokiereszowany na blachach od nazistów? Jak to nie ten to można się zastanowić
302 HOooooo
cornholio01 pisze:e coś dziwna promocja:D,ale kto wie:D - jak na łowach coś znajdziesz to się pochwal
czyli 17k + opłaty + naprawa to co widać + naprawa tego co nie widać i się lekko 25k robisprzedający napisał pisze:
To teraz tak, auto jeżdzi, silnik bez zarzutu, wszystko jest ok poza tymi zadrapaniami, nie miało wcześniej żadnego wypadku tylko albo i aż te odrapania i lekie wgniotki na zderzakach......Jęśli chodzi o opłaty to można je zrobić w każdej chwili tylko kwestia kosztów, można zawsze wziąść wycene rzeczoznawcy pokazać ,że np. jest to wrak w takim stanie jakim jest i wiadomo jak niska będzie akcyza, jak coś zawsze moge się ja tym zająć ale niebardzo mam czas, jeśli chodzi o te uszkodzenia blacharskie a tylko takie są to koszt ich zroienia to 2200 zł w warsztacie .....Nadmieniam,że te autko kosztowało w niemczech 12 tyś euro, ja natomiast weszłem w posiadanie tego autka za długi więc jest tylko taka cena :)nadmieniam okazja bo zainteresowanie ze strony handlarzy jest duże ja powtarzam kto pierwszy ten lepszy....A najważniejsze jest to wersja GT i silnik V8 4,6 litra ponad 300 km..
Podaje numer vin 1FAFP45X33F331780
pozdrawiam i czekam na tel.
- cornholio01
- Forumowicz
niewiem czy dobrze widzę,ale prawy tył za nadkolem a przed klapką wlewu paliwa ruda go wp.....,do poprawy oba zderzaki i oba błotniki z tyłu conajmniej,cenowo to różnie(u znajomego wyjdzie przyzwoicie a na normalnie będzie pare złociszy),coś mi się zdaje ,że po opłatach i naprawie to juz będzie kolo 25k,ja tam cabrio to nie przepadam więc na niego zbytnio nie patrzę,pewnie paru rzeczy jeszcze nie widać(choć niekoniecznie)-do odważnych świat należy
,jak ktoś chce niech łyka,może akurat zaskoczy wszystkich a ten konik będzie extra 

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 99' 35th anniversary
- Kolor: Biały
- Kontakt:
Niedaleko mnie stoi ten:
http://otomoto.pl/ford-mustang-C25670104.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak Cię interesuje ta generacja to jak chcesz to podjadę i oblukam co i jak:) bo z zewnątrz wygląda fajnie... tylko ta cena z kosmosu
http://otomoto.pl/ford-mustang-C25670104.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak Cię interesuje ta generacja to jak chcesz to podjadę i oblukam co i jak:) bo z zewnątrz wygląda fajnie... tylko ta cena z kosmosu
99' 3.8 V6, 07 GT
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Ten mustang cabrio GT jest do kitu ruina i tyla trzeba włożyć ze 20k na wstępie. Co się tyczy 3.8 V6 z lat 1994-1996 to nie opłaca się ich brać za więcej niż8k chyba, że są w idealnym stanie ale i tak 99% będzie mieć problemy z korozją i popychaczami do tego zaciski uszczelka pod głowicą i pewnie alternator z przełącznikiem świateł. Ja już nie szukam na allegro tylko robię wycieczki raz na jakiś czas do komisów z fordami USA. Tam trafiłęm już 3 fajne auta.
Z wiekem rozłażą się także klejone szyby co jest denerwujące bo ciężko trafić pasującą w Polsce
Z wiekem rozłażą się także klejone szyby co jest denerwujące bo ciężko trafić pasującą w Polsce
302 HOooooo
- cornholio01
- Forumowicz
u mnie w mieście komisów jest do groma,ale typowego na auta z usa to ja nie przypominam sobie,niestety
http://otomoto.pl/ford-mustang-3-8b-z-n ... 48849.html" onclick="window.open(this.href);return false; w końcu jakiś w z czarnym środkiem :-)
- tomaszw11
- Forumowicz
- Model: 2011 Premium
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Red candy metallic
Alexander25 pisze:Jak nim jechałem to do roboty była maglownica,tuleje,hamulce,uszczelniacze i chyba coś jeszcze ale nie pamiętam. Robione były prawe lub lewe drzwi nic więcej. Ogólnie dobre auto ale nie za taką kasę jaką koledze zaśpiewał właściciel:)tomaszw11 pisze:Tak to ten z Żabiej Woli, jest kilka tematów do zrobienia, ale dramatu nie ma
, czekam właśnie na części i jedzie na warsztat. Uszczelniacze są do wymiany, w zawieszeniu tuleje itp..... mam nadzieje że na tym się skończy..
Powodzenia w naprawach
Konik już po zabiegu. Tuleje wymienione, uszczelniacze,hamulce, łożysko w kole i .... na tym koniec.Maglownica jest w porządku. Jedynie jeszcze koła obcierają przy max. skręcie, ale to wina felg z ET 45, założę dystanse i powinno być OK. Tak więc nie było tak źle.

"Marzenia stają się prawdą"
- yoltz
- Forumowicz
- Model: IV 2004
- Kolor: żywe srebro...
- Kontakt:
No to chyba kupiłem to dramat bordo (nie jestem pewien czy to na pewno ten bo aukcja wygasła) ;] no nic będzie co z kasą robić... może trzeba było szybciej spojrzeć na forum, ale wtedy pewnie bym nie kupił ;] także może lepiej niech już jest jak jesttomaszw11 pisze:Witam. Oglądałem przed zakupem swojego (wrzesień) , te 2 stangi z powyższych linków. Ten bordo .... dramat .. sklecony chyba z kilku. Biały .... na pewno tłuczony, inny kolor drzwi. Instalacja gazowa niewiadomego pochodzenia, bez dokumentacji.... Szukaj dalej, szkoda czasu. pozdrawiam