ny dy rydy aby do knca to oszacowac.............
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
Taa, ale nie do zapłacenia, tylko do odbioru na meciebart.knop pisze:sponsory sie doloza i wyjdzie po 200pln
oddasz miejsce innemu.XerofaN pisze:to ja tez poczekam na jakis oszacowany koszt bo tak na slepo sie pchac nie bede bo potem sie okaze ze mnie nie stac a 600zl przepadnie.
caniggia pisze:oddasz miejsce innemu.XerofaN pisze:to ja tez poczekam na jakis oszacowany koszt bo tak na slepo sie pchac nie bede bo potem sie okaze ze mnie nie stac a 600zl przepadnie.
Są dwa warianty, co można zrobić z momencie wycofania się jakiegoś uczestnika:caniggia pisze:oddasz miejsce innemu.XerofaN pisze:to ja tez poczekam na jakis oszacowany koszt bo tak na slepo sie pchac nie bede bo potem sie okaze ze mnie nie stac a 600zl przepadnie.
Ameryki nie odkrywacie, druga opcja wymieniona przez Adasława jest stosowana przynajmniej już od dwóch lat.adaslaw pisze:Są dwa warianty, co można zrobić z momencie wycofania się jakiegoś uczestnika:caniggia pisze:oddasz miejsce innemu.XerofaN pisze:to ja tez poczekam na jakis oszacowany koszt bo tak na slepo sie pchac nie bede bo potem sie okaze ze mnie nie stac a 600zl przepadnie.
1. Uczestnik ustępujący szuka kandydata na jego miejsce i jeśli znajdzie, to ten znaleziony wskakuje na jego miejsce.
2. Na miejsce, po uczestniku co rezygnuje, wchodzi pierwsza osoba z listy rezerwowej.
Może to jest ustalone w regulaminie imprezy (nie wiem, nie wczytywałem się).
Osobiście uważam, że drugi wariant jest sprawiedliwszy.