Wymiana tylnego zderzaka V6 na GT
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: Camaro SS
- Silnik: inny V8
- Kolor: orange inferno
- Kontakt:
Re: Wymiana tylnego zderzaka V6 na GT
chlopaki a czy ktos z Was zmienial przedni zderzak w Waszej V6-tce na ten z V8? Obecnie taki zakupilem, oddalem do lakierowania i na dniach bede podmienial, czy wszystko pasuje bez problemow przy zakladaniu gdy zostawie grill z V6... bo zauwazylem ze rozklad "zatrzaskow" jest niestety inny ? 

Nie pasuje, trzeba naciagac. Ja mam zderzak z v8 i mam mala szczeline pomiedzy zderzakim agrillem
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Trzeba dać absorber od GT i jeszcze kilka rzeczy z przodu dłubnąć, ale przy dobrych namiarach na części nie musi to być kosztowne, byle części wcześniej nie uszkodzone. Bez tego zderzak wisi jak nos Gonzo.
.::
my other ride is your mom
::.

-
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
czyli mam rozumiec ze zakladajac sam zderzak bez owego absorbera calosc sie buja trzesie i telepie? rzabsky a jak udalo Ci sie pogodzic niepasujacy rozklad mocowan w zderzaku v8 do grilla v6?
ja mam i zderzak i grill z V8. Też idealnie nie pasuje, ale ogólnie wygląda dobrze. Kup też grilla z halogenami - dużo nie kosztuje.
Mogę Ci podłączyć halogeny jako długie jak chcesz. Ja tak mam i w nocy jak jadę na długich to komary spier*** z drogi
Mogę Ci podłączyć halogeny jako długie jak chcesz. Ja tak mam i w nocy jak jadę na długich to komary spier*** z drogi

-
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
najperw kupie ,zaloze i zobacze jak potem podlaczyc,a jako ze mam wersje pony to kabelki do halogenow powinny gdzies tam byc ;-) ok wiec szukam grilla z v8
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Nie wiem o co Wam chodzi , ja zmieniałem w swoim poprzednim V6 i bez problemu pasował , nie musiałem nic dokupowywać , żadnych uchwytów śligaczy itp. . Jedyne co nie pasowało to nadkola które mają inne wycięcie na dole.
viewtopic.php?f=85&t=2857&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=85&t=2857&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam
Yoda

Yoda