Zima & Mustang

O mustangu i o nas

Moderatorzy: Hans, Hans

ODPOWIEDZ
rysik
Młodszy Forumowicz

Zima & Mustang

Post autor: rysik » 2012-10-30, 02:15

Właściwie to pytanie do rick'a - jak teraz jest w Kanadzie (pewnie dużo śniegu) i jak się tam jeździ konikami w tych warunkach :) (odśnieżanie, prędkości, garażowanie - to chyba obowiązkowo)

Pytam bo po sobotnich (27.10.2012) "opadkach" śniegu zerwało mi kabel tepsy (obecnie orange) od internetu i miałem rozkładającą na łopatki akcje: zgłoszenie braku "linka" do orange, po (kolejnego dnia) zdiagnozowaniu padu kabla zrobiłem prowizorkę doprowadzając kabelek telefoniczny do padłego KABLA DOPROWADZAJĄCEGO i net był; przyjechali panowie technicy i uznali że jest OK, po czym dostałem telefon od mojego dostawcy internetu, że awaria została naprawiona - zajebiście radosny głos. :rotfl: - no i co do śniegu mam mieszane odczucia...

A co do zimy, to w poprzednim sezonie musiałem nauczyć się "macać" pedał gazu - stąd moje pytanie. Dotąd jeździłem delikatniej w zimie innymi wozami, ale tym "szatanem" to trochę inaczej.

był: Mustang Fox GT 5.0 V8 '88
jest: substytut: Probe I 2.2 Turbo '92
będzie: na bank V8

Awatar użytkownika
speedster
Forumowicz
Model: 93' Mustang LX 5.0
Silnik: V8 5.0
Kolor: Titanium Frost

Re: Zima & Mustang

Post autor: speedster » 2012-10-30, 12:26

Sztacheta pod pedał gazu i jazda :rotfl: Rick to prawda,że Mustangi na Kanadę są lepiej zabezpieczone przed korozją?

Awatar użytkownika
ono
Forumowicz
Model: Bullitt 2008
Silnik: V8 4.6

Re: Zima & Mustang

Post autor: ono » 2012-10-31, 10:29

Ja jak pierwszy raz wyjechałem koniem na śnieg to wysiadłem oglądać brykę bo byłem pewien że coś się zepsuło , nieprawdopodobny brak trakcji :P

Bull & quattro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż”