Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- piotruu
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2003 New Edge
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Czarny
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Witam,
Piotrek, lat 26, Konin
Posiadam 2 pasje muzyka (DJ) i motoryzacja (fascynacja amerykańskimi autami z duszą)
Dopiero planuję zakup swojego wymarzonego Mustanga, ale choruje na nie od najmłodszych lat.
Obecnie jeżdżę Fordem Cougarem 2.5 V6 ale obiecałem sobie że do ślubu podjadę Mustangiem, a to już za parę miesięcy więc trzeba to postanowienie zrealizować;)
Piotrek, lat 26, Konin
Posiadam 2 pasje muzyka (DJ) i motoryzacja (fascynacja amerykańskimi autami z duszą)
Dopiero planuję zakup swojego wymarzonego Mustanga, ale choruje na nie od najmłodszych lat.
Obecnie jeżdżę Fordem Cougarem 2.5 V6 ale obiecałem sobie że do ślubu podjadę Mustangiem, a to już za parę miesięcy więc trzeba to postanowienie zrealizować;)
Pozdrawiam
Piotrek MELO
Piotrek MELO
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Witam wszystkich milosnikow AMERYKANSKIEJ LEGENDY, od 1,5roku ujezdzam mojego GT zrobilem juz 42000km powiem wam ze nie ma nic lepszego jak MUSTANG.pozdrawiam wszystkich
-
- Model: brak
- Kontakt:
Witam wszystkich Mustangoholików.
Mam na imię Paweł i sam od najmłodszych lat do tego grona należę. Moją ogromną pasją są samochody i wszystko co nimi związane stąd nazwa profilu. Jeśli interesowałyby Was moje usługi to w dziale sprzedam pozwolę sobie zamieścić krótką notkę odnośnie mojego hobby.
Powoli również muszę się zacząć rozglądać za kimś chętnym kto powiezie mnie i moją połowicę do ślubu, bo jest nie ukrywam, że jest to moje marzenie od najmłodszych lat. i mam nadzieje, że to forum ułatwi mi trochę kontakt z taką osobą
Pozdrawiam wszystkich serdecznie a w szczególnosci miłośników Mustanga z okolic mojej miejscowości - Szczecina!
Mam na imię Paweł i sam od najmłodszych lat do tego grona należę. Moją ogromną pasją są samochody i wszystko co nimi związane stąd nazwa profilu. Jeśli interesowałyby Was moje usługi to w dziale sprzedam pozwolę sobie zamieścić krótką notkę odnośnie mojego hobby.
Powoli również muszę się zacząć rozglądać za kimś chętnym kto powiezie mnie i moją połowicę do ślubu, bo jest nie ukrywam, że jest to moje marzenie od najmłodszych lat. i mam nadzieje, że to forum ułatwi mi trochę kontakt z taką osobą
Pozdrawiam wszystkich serdecznie a w szczególnosci miłośników Mustanga z okolic mojej miejscowości - Szczecina!

- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Gutek pisze:Witam wszystkich milosnikow AMERYKANSKIEJ LEGENDY, od 1,5roku ujezdzam mojego GT zrobilem juz 42000km powiem wam ze nie ma nic lepszego jak MUSTANG.pozdrawiam wszystkich

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
-
- Model: pony
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: limonka
Witam.mam na imie krzysiek(33l) poszukuje mustanga z 2006 r poj4.0.dopiero co zaglebiam sie w ta marke wiec niewiele wi procz tego ze to swietne autko.do tej pory jezdzilem bmw tez fajne autko ale czas zmienic.moze ktos bedzie tak mily i pozwoli na ogledziny swojego cuda i podpowie jakich usterek wad szukac przed zakupem.mieszkam w wawie ale jestem mobilny i moge podjechac.jesli ktos pomoze prosze o info na krzych2005@vp.pl.
- LukaszGT500
- Model: GT500 + KB
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: czarny
Witam, nazywam się Łukasz i miałem przyjemność zapoznać się z Wami na torze w Kielcach oraz na Ułężu w tym roku. Jeżdżę czarnym Mustangiem GT500. W najbliższym czasie postaram się dodać kilka fotek oraz filmik. Pozdrawiam
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Cześć LukaszGT500, w Kielcach obiecałeś napisać nieco więcej o swoim mustangu więc zakładaj temat w galerii.

- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
cześć ŁukaszLukaszGT500 pisze:Witam, nazywam się Łukasz i miałem przyjemność zapoznać się z Wami na torze w Kielcach oraz na Ułężu w tym roku. Jeżdżę czarnym Mustangiem GT500. W najbliższym czasie postaram się dodać kilka fotek oraz filmik. Pozdrawiam

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Łukasz
Ty chyba chciałeś napisać troche inaczej "Witam, nazywam się Łukasz i jestem przy Was alkoholikiem
" cześć Łukasz 

- Sunny
- Forumowicz
- Model: 99' V6
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Czarny
LukaszGT500 pisze:Witam, nazywam się Łukasz i miałem przyjemność zapoznać się z Wami na torze w Kielcach oraz na Ułężu w tym roku. Jeżdżę czarnym Mustangiem GT500. W najbliższym czasie postaram się dodać kilka fotek oraz filmik. Pozdrawiam
siema

miło Cię widzieć na forum

Witam. Mam na imię Michał i od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem mustanga. Auto w klubie jest wszystkim znane, wcześniej jeździł nim stang232.
Pozdrawiam i do zobaczenia na zlotach

- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
witaj w klubie,gratuluje nietuzinkowego autkaMichal pisze:Witam. Mam na imię Michał i od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem mustanga. Auto w klubie jest wszystkim znane, wcześniej jeździł nim stang232.

- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Witaj Michal - ty nie pisz tylko naprawiaj szóstkę, ma błyszczeć na wiosnęMichal pisze:Witam. Mam na imię Michał i od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem mustanga. Auto w klubie jest wszystkim znane, wcześniej jeździł nim stang232.

- Musti
- Młodszy Forumowicz
- Model: S197
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red with black stripes
Witam Szanownych Klubowiczów!
Od środy spełniło się moje motoryzacyjne marzenie! Stałem się posiadaczem Forda Mustanga V6 4.0 - wcześniej jeździł nim Hans:)
Jest kilka rzeczy do zrobienia ale postaram się by na wiosnę był gotowy na zloty!
Także do zobaczenia i szerokości!
Od środy spełniło się moje motoryzacyjne marzenie! Stałem się posiadaczem Forda Mustanga V6 4.0 - wcześniej jeździł nim Hans:)
Jest kilka rzeczy do zrobienia ale postaram się by na wiosnę był gotowy na zloty!
Także do zobaczenia i szerokości!