piotruu pisze:Witam wszystkich. Podobnie jak kolega przymierzam się do kupna mustanga tej generacji i widzę że obserwujemy te same oferty. Jednak kolega pominą jeszcze jedną ofertę mianowicie czerwonego mustanga z 2002 roku.
http://otomoto.pl/ford-mustang-nowy-lpg-C23277307.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Rozmawiałem z właścicielem i jest zainteresowany zamianą na moje auta z dopłatą z mojej strony. Dlatego chciałbym się spytać czy ktoś wie coś na temat tego Mustanga bo oferta widnieje już od dłuższego czasu?
Sam go pomagałem szpachlować:D
Ale niee wcale nie był bity w tylny błotnik. Wcale nie ma problemów z przyspieszeniem przez wycięte tłumiki i wcale policja nie zabierze dowodu gdy tak stjuningowanym furaczem ktoś się pojawi w centrum. Gdyby coś takiego stanęło koło mnie sam bym zadzwonił na policję aby przyjechali i zabrali dowód bo hałas jest niemiłosierny. Do tego do roboty jest zawieszenie.
Auto było też rozbite przed uderzeniem w tył:) Z tego co pamiętam przodem ale czy poduchy były wystrzelone nie powiem bo nie pamiętam:D
Za 25k jest GTS Adrianny do kupienia to chyba lepsze wyjście niż pakowanie się w V6tke w tym nadwoziu ale jak kto woli:)