Cold Air Intake - czyli stożkowy filtr i nowy dolot.
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
Ale ty osiołku nie masz stożka więc po co w ogóle zajmujesz się tematem jak cię nie dotyczy i nie wiesz czego szukać na ekranie i o czym gadamyLIZZARD pisze:Nie wiedziałem do tej chwili, że do upgradu trzeba być informatykiem tak mądrym i wyuczonym jak Ty.SeaBiscuit pisze:Oj Lizzard informatykiem to ty już chyba nie bedzięszLIZZARD pisze:
Ale pisze również to:
wiedząc, że NIE jestem nowym użytkownikiem... Taki jajcarz z niego
I po co mi tłumaczysz te pierdoły?
Nie obchodzi mnie to, że Taki Informatyk jak Ty ma problem z wtyczką, bo niby jak taki analfabeta jak ja może pomóc Takiemu Informatykowi...
To Twoje słowa?Ja wczoraj nie miałem takich problemów Wielki Informatyku!!!SeaBiscuit pisze: Panowie dzisiaj próbowałem się połączyć i jest jakaś nowa wtyczka, w której tez nie widzę już stożków do zgrania na programator![]()
Kumasz czaczę?
Wczoraj ściągnąłem upgrade tak jak opisałem. KONIEC.

I w ramach szkolenia informatycznego szkoła podstawowa klasa pierwsza
wtyczka z angielskiego plug-in to właśnie program umożliwiający upgrade programatora - mój 4 letni syn to już wie.
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
-
- Model: Mustang GT premium 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Czarna czerń
- Kontakt:
Kurde chłopaki wsadźcie sobie lodu pod beret i nie pitolta.
Z Alustarem mamy "królewski" problem a Wy mi tu jakiś plug-inach gadacie.
Bo przejadę się do Was po kolei z wódką i nie będzie, że ja już nie mogę
Z Alustarem mamy "królewski" problem a Wy mi tu jakiś plug-inach gadacie.

Bo przejadę się do Was po kolei z wódką i nie będzie, że ja już nie mogę

A z pocałunkiem póki co zaczekamy - powiedział piękny książę złażąc ze Śpiącej Królewny.
pozdrawiam
Tomek
pozdrawiam
Tomek
Przecież to fajnie się tak pookładać krzesłem na forum
- można się od stresować od codziennej pracy a Lizzarda się tak fajnie wkręca
Nie wyrzucajcie jeszcze programatorów do śmietnika popytam dzisiaj co i jak mam nadzieje że mi odpowiedzą.

Nie wyrzucajcie jeszcze programatorów do śmietnika popytam dzisiaj co i jak mam nadzieje że mi odpowiedzą.
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
Kolego!SeaBiscuit pisze:Ale ty osiołku nie masz stożka więc po co w ogóle zajmujesz się tematem jak cię nie dotyczy i nie wiesz czego szukać na ekranie i o czym gadamyLIZZARD pisze:Nie wiedziałem do tej chwili, że do upgradu trzeba być informatykiem tak mądrym i wyuczonym jak Ty.SeaBiscuit pisze:
Oj Lizzard informatykiem to ty już chyba nie bedzięsz
I po co mi tłumaczysz te pierdoły?
Nie obchodzi mnie to, że Taki Informatyk jak Ty ma problem z wtyczką, bo niby jak taki analfabeta jak ja może pomóc Takiemu Informatykowi...
To Twoje słowa?Ja wczoraj nie miałem takich problemów Wielki Informatyku!!!SeaBiscuit pisze: Panowie dzisiaj próbowałem się połączyć i jest jakaś nowa wtyczka, w której tez nie widzę już stożków do zgrania na programator![]()
Kumasz czaczę?
Wczoraj ściągnąłem upgrade tak jak opisałem. KONIEC.![]()
I w ramach szkolenia informatycznego szkoła podstawowa klasa pierwsza
wtyczka z angielskiego plug-in to właśnie program umożliwiający upgrade programatora - mój 4 letni syn to już wie.
Po pierwsze: zanim cokolwiek będziesz pisać, to najpierw naucz się czytać;
Po drugie: a może mi zabronisz

Po trzecie: jeśli ty musisz szukać czegokolwiek na ekranie, to se zamień na mniejszy, będzie łatwiej;
Po czwarte: chwała twojemu 4-letniemu synowi, że wie! To już wiem od kogo ty wiesz;
Po piąte: ty baranku!
Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
Ty naprawdę Lizzard nie kumasz czy się zgrywasz bo już nie rozumiem żarty żartami ale to się robi dramatyczne????
Panowie nie mogą się zalogować do profilu na Flashpaq.com gdzie powinni zdefiniować swoje modyfikacje m.in Cold Air Intake co powinno spowodować że im się pokaże po uruchomieniu programu upgrade'u lista możliwych do wgrania do programatora specjalnych dedykowanych programów pod stożek i wybiorą swój kierując się jego marką.
Oni nie maja problemu z uruchomieniem programu robiącego upgrady jako takie !!!! aty im to cały czas w koło wojtek tłumaczysz.
I na koniec mój dzisiejszy test.
Jak włączyłem dzisiaj upgrade to mi automatycznie ściągnął nowa wersję e upgradu i nie widzę listy wyboru stożków a zawsze była.
Wniosek z mojego testu jest następujący nawet jak się załogują w końcu na Flashpaq to najprawdopodobniej dalej nie będą widzieć stożków jak ja dzisiaj rano.
Są dwa problemy które muszę omówić z superchips żeby rozwiązać problem.
I szczerze mówiąc cieszę się że ty Lizzard tam nie pracujesz

Panowie nie mogą się zalogować do profilu na Flashpaq.com gdzie powinni zdefiniować swoje modyfikacje m.in Cold Air Intake co powinno spowodować że im się pokaże po uruchomieniu programu upgrade'u lista możliwych do wgrania do programatora specjalnych dedykowanych programów pod stożek i wybiorą swój kierując się jego marką.
Oni nie maja problemu z uruchomieniem programu robiącego upgrady jako takie !!!! aty im to cały czas w koło wojtek tłumaczysz.
I na koniec mój dzisiejszy test.
Jak włączyłem dzisiaj upgrade to mi automatycznie ściągnął nowa wersję e upgradu i nie widzę listy wyboru stożków a zawsze była.
Wniosek z mojego testu jest następujący nawet jak się załogują w końcu na Flashpaq to najprawdopodobniej dalej nie będą widzieć stożków jak ja dzisiaj rano.
Są dwa problemy które muszę omówić z superchips żeby rozwiązać problem.

Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
Ja też się cieszę, bo musiałbym tobie tłumaczyć, co i jakSeaBiscuit pisze:

A tak na poważnie. Ty tak w nieskończoność będziesz mi przysrywał, czy się w końcu zreflektujesz, że impertynencje

Nie stać ciebie na to o Wielki Guru, aby jak przystało na Wielkiego Nauczyciela, spokojnie wytłumaczyć tłumokowi

Dziękuję za zrozumienie.

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
Myślę, że jesteś nad wyraz wrażliwy na punkcie mojej osoby. Ja nic do ciebie nie mam a patrząc wstecz poczułeś się urażony ta ikonką
nie mam pojęcia czemu bo ona jest żartobliwa a nie obraźliwa i to jest całe podłoże tego konfliktu bądź co bądź marnego i płytkiego.
Za każdym razem jak ja wkleję ta ikonkę, a głównie dlatego, że bawi mnie twoja reakcja na nią i zaczynasz brnąć w utarczki słowne a ja nie pozostaje dłużny.
Sorry ale nie czuje się winny tych małych sprzeczek na ekranie.
Może jak się kiedyś spotkamy osobiście to się zmieni twój stosunek do mnie

Za każdym razem jak ja wkleję ta ikonkę, a głównie dlatego, że bawi mnie twoja reakcja na nią i zaczynasz brnąć w utarczki słowne a ja nie pozostaje dłużny.
Sorry ale nie czuje się winny tych małych sprzeczek na ekranie.
Może jak się kiedyś spotkamy osobiście to się zmieni twój stosunek do mnie

Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
Skrobię właśnie maila do Superchipsa opisując wasze problemy i frustracje seksualneThomas pisze:Aha, czyli dzięki chłopaki za wyjaśnienia. Stożek powinien już dobrze chodzić ?

[ Dodano: 2009-02-19, 21:06 ]
Mike niestety nie pomógł pomóc on opracowuje programy m.in pod stożki ale przekazał temat do Rona, który się zajmuje tymi sprawami - czekam na odpowiedź - Ron jest trochę bardziej leniwy dajmy mu więc czas do jutra

Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
- Magic 2OO
- Forumowicz
- Model: Był: '07 GT-C
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: grafit
- Kontakt:
Ok, wracając do meritum, dwa pytania mam.
1. Jaka jest żywotność stożka ? Czyści się go czy wymienia ?
2. Jest jakieś sensowne źródło na zestaw stożek + programator W POLSCE ? Ostatecznie może być Europa, mam euroNIP a chodzi o wrzucenie zakupu w koszty firmy. Najchętniej ten C&L z Diablo.
2. Jest jakieś sensowne źródło na zestaw stożek + programator W POLSCE ? Ostatecznie może być Europa, mam euroNIP a chodzi o wrzucenie zakupu w koszty firmy. Najchętniej ten C&L z Diablo.
Pozdrawiam - Maciek.
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
jeśli jest markowy ( chociaż to nie reguła ) i odpowiednio pielęgnowany - to styknie na minimum 100 tyś.Magic 2OO pisze:1. Jaka jest żywotność stożka ? Czyści się go czy wymienia ?
Thomas kupował z UK ale nie znajdziesz firmy która będzie miało to w sensownej cenie i najważniejsze żeby była płatnikiem VAT'u Euro. Całość wrzucisz w koszty ale VAT'u nie odliczysz

Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Kupujesz w stanach - przypilnuj żeby wpisali ci nazwę firmy możesz też przemycić NIP na fakturze dla pewności - clisz wtedy na firmę i wszystko wrzucasz w koszty firmy - no pod warunkiem że auto jest w środkach trwałych firmy.Magic 2OO pisze:Ok, wracając do meritum, dwa pytania mam.
Jeżeli jesteś osobą fizyczną prowadzącą działalność gospodarczą wystarczy twój adres na fakturze z usa a przy cleniu dopilnuj aby twój nip znalazł się na sadzie.
I tyle w tej sprawie żadna filozofia.
Jeśli to cię nie przekonuje to możesz się dogadać z jakimś importerem co ci sprowadzi na zamówienie i sprzeda polską fakturą ale będzie drożej znacznie drożej.
Zestaw dolotowy CAI K&N możesz też zamówić w InterCarsie - sprowadzą ze stanów - czas oczekiwania ok 2 miechy.
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
- Magic 2OO
- Forumowicz
- Model: Był: '07 GT-C
- Kolor: grafit
- Kontakt:
Szkapa jest w leasingu, dzięki za podpowiedź. Na eBayu znalazłem tylko coś takiego http://cgi.ebay.de/K-N-57i-Performance- ... 240%3A1318SeaBiscuit pisze:... Jeżeli jesteś osobą fizyczną prowadzącą działalność gospodarczą wystarczy twój adres na fakturze z usa a przy cleniu dopilnuj aby twój nip znalazł się na sadzie.Magic 2OO pisze: 2. Jest jakieś sensowne źródło na zestaw stożek + programator W POLSCE ? Ostatecznie może być Europa, mam euroNIP a chodzi o wrzucenie zakupu w koszty firmy. Najchętniej ten C&L z Diablo.
ale w porównaniu z C&L nie przekonuje mnie zupełnie. Ściągnę jednak z USA, mam nadzieję że wyrobię się na zlot. Podobnie jak z hamulcami.
Pozdrawiam - Maciek.