W tym momencie zamykam listę
czekam do godziny 15tej 5 września na odpowiedź od kilku osób, które nie przesłały mi jeszcze osób w ich Mustangach. Wysłałem do nich info na prv, że czekam na te dane.
Kilka faktów, które będą jeszcze uaktualnione.
1. Jest to impreza, święto bazy wojskowej i to oni są organizatorami. My jesteśmy gośćmi, stawiamy swoje auta, pewnie będzie sporo pytań, ale generalnie uczestniczymy w programie imprezy. Podziwiamy, robimy sobie fotki. Jemy grochówkę. Lepiej aby wszyscy jedli, bo... potem w drodze powrotnej za klimat w kabinie niech będzie zbiorowa odpowiedzialność hehehe. Nie mogłem się dodzwonić dzisiaj do Pani rzecznik, więcej szczegółów pewnie jutro. Mogę tylko powtórzyć to co pisałem już wcześniej:
Będą skoki spadochronowe, przelot efów, kabaret, koncert, atrakcje dla dzieciaków, wystawy statyczne innych samolotów, modeli, samochodów terenowych, itd
2. Spotykamy się o 9:00 w komornikach na parkingu Centrum Handlowego Auchan
https://maps.google.pl/maps?q=Komorniki ... 18861&z=16
3. Poczym nastąpi przejazd, w dwóch lub trzech kolumnach wszystkich Mustangów do Bazy Wojskowej w Krzesinach. Będzie na parkingu przed Auchan trzech klubowiczów, którzy będą eskortować poszczególne kolumny. Głównym dowodzącym będzie DEZO
4. W dniu imprezy jeśli będziecie mieli pytania, lub ktoś z zewnątrz to kierujcie wszystkich do DEZA. To on będzie osobą dowodzącą:) ja niestety muszę być w robocie:( liczę na super fotki
Jeśli będzie coś niedograne to będzie to moja wina nie DEZA:) on odważnie zgodził się przejąć ten ciężar
5. Hotel
to oczywiście tylko propozycja, jesli uważacie, że z jakiegoś powodu Wam nie pasuje to oczywiście możecie poszukać innego.
Sugerujemy GrEEN Hotel w Krzesinach.
http://www.greenhotel.pl
plusy:
4 gwiazdki
bardzo blisko Centrum Handlowego AUchan
Moris wstępnie poinformował hotel o nas. jeszcze muszę podliczyć dokładnie chętnych, bo zrobiło się małe zamieszanie... Moris wynegocjował dla nas zniżkę. Poczekajcie proszę do 13tej z telefonem do nich w celu potwierdzenia.
minusy
z soboty na niedzielę będzie tam wesele. Jednak będziemy umieszczeni zupełnie z boku, najdalej jak się da od wesela.
dla niektórych to może być i plus;)
6. Koniec imprezy w Bazie wojskowej przewidywany jest na godzinę 16:00
W międzyczasie pewnie urodzi się co chcemy robić potem.
JESZCZE JEDNO
dla tych co mieszkają w wielkopolsce i dla tych co będą już w piątek.
W piątek o godzinie 22:15 zagra zespół RUST, w którym gra Soilworker i który uświetnił nasz Mustang Race Night w Warszawie
koncert w Reset Club w Poznaniu
cena:15 zł