oddaj mi

czyt.
podoba mi się, jesli duzo nie brakuje, zrobił bym rzeczy techniczne i jezdził takim jaki jest do konca sezonu

Moderatorzy: Hans, Pavulon_, Pavulon_, Hans
Z pewnością budziłby zainteresowanie w takim stanie....Evening pisze:yoozeq, po co Ci taki złom....
oddaj mi
czyt.
podoba mi się, jesli duzo nie brakuje, zrobił bym rzeczy techniczne i jezdził takim jaki jest do konca sezonualbo nawet i dwa sezony w miedzyczasie kompletujac czesci.
Spoko damy radę w końcu to już drugi 69 którym się zaopiekuję choć pierwszy był w lepszej kondycjibujal78 pisze:powiem tak patrzac na ceny 69 i pamietajac ze mial to byc zakup bazy do renowacji trwajacej wiecej niz 1 czy 2 sezony to uwazam ze nie jest zle ale wiadomo ogrom pracy i srodków oczywiscie z czesciami pomozemy a prace juz bedziesz musiał sam wykonac:)
dla kolejnej osoby idzie juz 66 cabrio
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, czy zdrowa... no generalnie nie jest źle ale dobrze też nieSunny pisze:i jak ? buda zdrowa ?
Ano zobaczymy jak rozbiorę;)michał83 pisze:yoozeg widzę że masz taki sam motor z gaznikiem jak u mnie ,mój chodzi z moich obserwacji spoko nie powinno być problemu z nim ,okażę się jeszcze przy zdjęciu głowic co i jak ,ale budę mam w kiepskim stanie .