my tez wracamy w sobote wieczorem i w niedziele od rana dajemy na torowisko;)
III Ogólnopolski Zlot Mustangów -- pogaduchy
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
a co w koncu z IIIOZM ?? bo rozumiem ze jak na razie IIIOZM przeksztalcil sie w szkolenie na torze takie jak w Kielcach,ale co z IIIOZM ?
gdzie sie pokazemy,jak bedziemy promowac klub ,bo szkolenie na torze to dla mnie szkolenie a nie OZM..
wiadomo ze niektorzy,zwlaszcza zabytkami nie beda brac udzialu w szkoleniu,co z nimi? czy bedzie jakas parada przez Poznan, pokazanie naszych rumakow w centrum Poznania lub na Malcie? gdzie i kiedy bedzie glowna impreza,w sobote czy w niedziele?
to jest wazne ,mysle ze nie tylko dla mnie bp jesli w niedziele to trzeba zaplanowac juz wolne na poniedzialek, w moim przypadku jeszcze tesciowa musi wziac wolne,bo chce z Ania przyjechac.. no i co własnie nasze kobiety i osoby,ktore w szkoleniu nie uczestnicza i malo je interesuje(tak jak Anie) to co w tym czasiue beda robic i gdzie bedzie główna impreza?
sorki ze tak pytam,bo szkolenie szkoleniem a zlot zlotem, szkoda ze nie mozna IIIOZM zrobic w sobote a szkolenie w niedziele,wtedy osoby nei zainteresowane szkoleniem mialyby wolny wybor i nie musialy czekac bezczynnie na jego zakonczenie..
Bo na ta chwile tak wychodzi ze czesc sie szkoli a czesc ma sie im przygladac lub platac sie po torze?
jesli ja cos przegapilem i juz to wszystko jest poustalane to przepraszam..
gdzie sie pokazemy,jak bedziemy promowac klub ,bo szkolenie na torze to dla mnie szkolenie a nie OZM..
wiadomo ze niektorzy,zwlaszcza zabytkami nie beda brac udzialu w szkoleniu,co z nimi? czy bedzie jakas parada przez Poznan, pokazanie naszych rumakow w centrum Poznania lub na Malcie? gdzie i kiedy bedzie glowna impreza,w sobote czy w niedziele?
to jest wazne ,mysle ze nie tylko dla mnie bp jesli w niedziele to trzeba zaplanowac juz wolne na poniedzialek, w moim przypadku jeszcze tesciowa musi wziac wolne,bo chce z Ania przyjechac.. no i co własnie nasze kobiety i osoby,ktore w szkoleniu nie uczestnicza i malo je interesuje(tak jak Anie) to co w tym czasiue beda robic i gdzie bedzie główna impreza?
sorki ze tak pytam,bo szkolenie szkoleniem a zlot zlotem, szkoda ze nie mozna IIIOZM zrobic w sobote a szkolenie w niedziele,wtedy osoby nei zainteresowane szkoleniem mialyby wolny wybor i nie musialy czekac bezczynnie na jego zakonczenie..
Bo na ta chwile tak wychodzi ze czesc sie szkoli a czesc ma sie im przygladac lub platac sie po torze?
jesli ja cos przegapilem i juz to wszystko jest poustalane to przepraszam..
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
koral, ze spokojem ... myślę że klub jest aktualnie bardzo mocno promowany chociażby z uwagi na film Bielka oraz MR2011.
Idea przeniesienia zlotu do Poznania wyszła dość niespodziewanie, i tak dobrze że alskiemu udało się zorganizować na szybko tor. Rok temu też był tor i szkolenie i było dobrze.
Sobota to też jest dzień w którym wszyscy jak sądzę będą się gromadzić ze swoimi kucami
. Z pewnością ten dzień też należy jakoś zagospodarować, zrobić jakiś cruising, pomyślimy żeby było
także spoko nudzić się nie będziemy 
Idea przeniesienia zlotu do Poznania wyszła dość niespodziewanie, i tak dobrze że alskiemu udało się zorganizować na szybko tor. Rok temu też był tor i szkolenie i było dobrze.
Sobota to też jest dzień w którym wszyscy jak sądzę będą się gromadzić ze swoimi kucami
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
no wlasnie o to mi chodzi glownie czy sobota bedzie dniem glownej imprezy czy niedziela po szkoleniu.. trzeba to ustalic,bo nie wiem czy placic za sobote za hotel, czy przyjechac w niedziele rano i kombinowac wolne na poniedzialek zeby wieczorem zostac na imprezie..Pavulon_ pisze: Sobota to też jest dzień w którym wszyscy jak sądzę będą się gromadzić ze swoimi kucami.
sobota mysle jest lepsza, bo nie trzeba brac wolnego,z kolei niedziela ma ten plus ze jest po szkoleniu i nie trzeba sie martwic o kaca na szkoleniu,ale znow powrot do domu moze bcy na kacu;) mysle ze sobota jest lepsza na glowna impreze,ktora moznaby zaczac wczesniej i skonczyc max o 1 w nocy tak zeby sie wyspac na szkolenie i bez wiekszego kaca..
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
Nie ma osobnych pojęć tor i zlot - impreza na torze jest integralną częścią zlotu kropka.
W niedziele wieczorem podejrzewam że większość (ale nie wszyscy) będą chcieli wracać do domów (w zależności od odległości i chęci wypoczynku po zmaganiach na torze). Zatem jeśli coś 'porobimy' grupowo
to raczej w sobote.
W niedziele wieczorem podejrzewam że większość (ale nie wszyscy) będą chcieli wracać do domów (w zależności od odległości i chęci wypoczynku po zmaganiach na torze). Zatem jeśli coś 'porobimy' grupowo
-
Raven
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 1968 coupe
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Czarny
Sobota rozumiem , pogawędki,pewnie jakiś browar itp.
Ale w niedzielę to trochę nie widzę mojego "dziadka" na torze.
Rozumiem posiadaczy nowszych wersji -jazda bokiem itp ale jak ja bym moim pojechał bokiem na pełnym "odpale" to mielibyście dosyć długą przerwę na uprzątniecie oleju z toru
, żartuję ale nie mam go zamiaru katować a tam się inaczej nie da .
Czy jest możliwość przyjazdu dwoma autami ,mustangiem dla potrzeb klubu i innym autem /clk 430/ do poupalania na torze
Rozumiem posiadaczy nowszych wersji -jazda bokiem itp ale jak ja bym moim pojechał bokiem na pełnym "odpale" to mielibyście dosyć długą przerwę na uprzątniecie oleju z toru
Czy jest możliwość przyjazdu dwoma autami ,mustangiem dla potrzeb klubu i innym autem /clk 430/ do poupalania na torze
raven 1968
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Raven, to jest III OZM! A nie zlot pojazdów wszelakich... Wiadomo, w przypadku awarii Mustanga na zlot można dojechać czymkolwiek (miałem tak w ubiegłym roku), ale wtedy cokolwiek stoi na parkingu obok aby nie zaburzać pięknego widoku stada.
A na torze nie musisz się spinać i nadwyrężać klasyka. Spokojnie. Pojedziesz, dojedziesz i odjedziesz cało.
Pozdrawiam
A na torze nie musisz się spinać i nadwyrężać klasyka. Spokojnie. Pojedziesz, dojedziesz i odjedziesz cało.
Pozdrawiam
Samotny Wilk
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
Raven, dalej wpisuj sie na liste ze staruchem, raczej bokami jezdzic nie bedziemy, ja swojego starca mam zamiar przegonić po torze, ale będą też takie które w zagrodzie grzecznie będą się pasły, wiec czy tak czy siak wpadaj !Raven pisze:Sobota rozumiem , pogawędki,pewnie jakiś browar itp.