A ja bym był za tym żeby była jedna ( za to dobra) wypośrodkowana oferta dal wszystkich, bo zaraz się okaże że będziemy potrzebowali oferty extra premium lub mini deluxe.andronik pisze: Możemy wprowadzić też dwa pakiety: Deluxe i Premium (jak w salonie Forda
- Deluxe - taniej - nocleg w bursach, ....
- Premium - drożej -nocleg w hotelach, ....
Też jestem za tym aby ranga była większa - tylko żeby nie zrobić Hotel Race. Myślę że ostatni nocleg w Aguariusie nadaje odpowiednią rangę.Dezo pisze:Pamiętajmy o podnoszeniu rangi imprezy, a nie obniżaniu. W przeciwnym wypadku, w przyszłym roku będziemy mogli zrobić MR szlakiem biwaków i leśnych campingów bez WC...
Im mniej wydamy na hotele tym więcej na mody do koników
No trasie to chyba CB będzie najlepsze. Na przystankach może krótkofalówki dadzą radę, zależy tylko jaki będą miały zasięg.Pavulon_ pisze:pluzz pisze:A co powiecie, żeby wziąść krótkofalówki kto ma. Zawsze to jakiś kontakt można między sobą zrobić?wrecz koniecznosc raczej
A i przypomniała mi sie jeszcze jedna kwestia, jeśli mamy wymiennie na poszczególnych odcinkach zabierać gości z BP, to muszą pomyśleć nad jakimś transportem dla swoich bagaży, u mnie na 100% będzie nadbagaż (już saleeno to zadba) więc nic nadprogramowego nie wejdzie.