Wyniki z 1/4 mili http://wst.org.pl/index.php?page=wyniki. Chce wam podziękować za wasz doping .. Jestescie wielcy - naprawde duzo to znaczy jak sie startuje .. ( w szczególności Tomkowi , Roninowi itd.. itd.. )
Dla was potrenuje z cisnieniem w oponach , trakcja i bede z impr na impr. szybszy .
Michał uświadomiłeś mi ile muszę czwiczyc, ale z drugiej strony traktuje to jako zabawę.
Wrażenia moje - większość to tak traktuje. Cieszylem sie ze nie przyjechały Corwety itd.. bo Warszawka jest mega mocna w tych zawodach i dostać się na pudlo to sztuka.
heja dzięki za super zabawę. zwłaszcza dla aresztowanego Mirmala, za to że zorganizował nam na szybkiego nocleg do zobaczenia mam nadzieje wkrótce. jutro wrzuce moje fotki ze sławnymi ludźmi
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%
kaes pisze:heja dzięki za super zabawę. zwłaszcza dla aresztowanego Mirmala, za to że zorganizował nam na szybkiego nocleg do zobaczenia mam nadzieje wkrótce. jutro wrzuce moje fotki ze sławnymi ludźmi
Aresztowanego??
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
sam o tym opowie jak dojdzie do siebie. Ale jaja były. Nie słyszeliście w TVN 24 Warszawa, że jeden z antyterrorystów zmarł jak odbijali cysterne Mirka?
CS6 Progress bar
a, no i udowodniliśmy teorię, że Mustangów w Wawie jest więcej niż taksówek, bo taksówek są 3 a na każdą czeka się godzinę. Nawet Radek Majdan czekał, dłużej niż my.
No i dzięki Bedzin za zamknięcie imprezy w niedzielę rano I wszystkim innym znanym, nieznanym. Nawet Kuczko wpadł
CS6 Progress bar