Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- bkapust
- Forumowicz
- Model: S550 GT Premium
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby red
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Zmieniając wątek z wyższości świąt bożego narodzenia nad świętami wielkanocnymi - skoro nasze (tzn te z 1 puli) są na Eurasian Highway to od wczoraj statek jest w Belgii, jak skończy tankowanie rusza do Niemiec.
Ktoś wie ile trwa transport Niemcy - Salon?
Ktoś wie ile trwa transport Niemcy - Salon?
-
- Forumowicz
- Model: GT 2015 - Recaro M6
- Kolor: race red
a opoznienie 1 puli bylo spowodowane wstrzymaniem statku przez...C-maxy z bledami ktore musialy przejsc dodatkowa kontrole!
01/2015 Zamówienie
06->07->08->09/2015 Odbiór
-
- Forumowicz
- Model: GT 2015 - Recaro M6
- Kolor: race red
12 maja byc rozladowane i wtedy wskocza nowe statusy w systemie i moze beda przyblizone daty.
01/2015 Zamówienie
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
dzisiaj dzwonili z Forda , ze najprawdopodobniej w Piąteczek będę mógł odebrać swojego konika
zamówiony 6 marca a termin realizacji 31 sierpnia

- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Mam propozycję. Przesiądźcie się na wozy drabiniaste lub dyliżanse. Będziecie mieli prawdziwie dzikie doznania, skoro tego oczekujecie od samochodu i zaletą dla Was jest fatalne prowadzenie. Szukacie dziury w całym, a technologiczne zacofanie dotychczasowych Mustangów to obciach, a nie zaleta. Nie może być zaletą nieprecyzyjny układ kierowniczy, czy gumowatość zawieszenia.
Sztywny most jest dobry dla dragsterów, ale zdecydowanej większości ludzi Mustang służy do codziennej jazdy, a nie sprintom na 1/4 mili. Przy mocy 420 koni i napędowi na tył auto zapewni odpowiednie doznania, to pewne. Tak więc zaakceptujcie w końcu nowego windowsa (i tak to zrobicie) lub zostańcie przy starym i dajcie ludziom cieszyć się z postępu
I na marginesie, nie róbcie z poprzednich mustangów takich bestii, w USA jeżdżą tym nastoletnie dziewczynki i to z powodzeniem.
Sztywny most jest dobry dla dragsterów, ale zdecydowanej większości ludzi Mustang służy do codziennej jazdy, a nie sprintom na 1/4 mili. Przy mocy 420 koni i napędowi na tył auto zapewni odpowiednie doznania, to pewne. Tak więc zaakceptujcie w końcu nowego windowsa (i tak to zrobicie) lub zostańcie przy starym i dajcie ludziom cieszyć się z postępu

I na marginesie, nie róbcie z poprzednich mustangów takich bestii, w USA jeżdżą tym nastoletnie dziewczynki i to z powodzeniem.
Ostatnio zmieniony 2015-08-10, 13:49 przez stanglex, łącznie zmieniany 2 razy.
Z: 05/2015
O: 04/2016
Szkoda, że u mnie nic nie wiedzą (mailowo) i nikt nie dzwoni. Samochód też tam odbieram, zamawiałem na przełomie lutego i marca.
Jeszcze mnie wkurza służba celna z moją przesyłką (cat-back). Żyć nie umierać...
Jeszcze mnie wkurza służba celna z moją przesyłką (cat-back). Żyć nie umierać...
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
Kolega coś się za bardzo emocjonuje...stanglex pisze:Mam propozycję. Przesiądźcie się na wozy drabiniaste lub dyliżanse. Będziecie mieli prawdziwie dzikie doznania, skore tego oczekujecie od samochodu i zaletą dla Was jest fatalne prowadzenie. Szukacie dziury w całym, a technologiczne zacofanie dotychczasowych Mustangów to obciach, a nie zaleta. Nie może być zaletą nieprecyzyjny układ kierowniczy, czy gumowatość zawieszenia.
- TPS
- Forumowicz
- Model: 2008 GT
- Kolor: Taki jak u Zygzaka McQueena
- Kontakt:
stanglex pisze:Mam propozycję. Przesiądźcie się na wozy drabiniaste lub dyliżanse. Będziecie mieli prawdziwie dzikie doznania, skoro tego oczekujecie od samochodu i zaletą dla Was jest fatalne prowadzenie. Szukacie dziury w całym, a technologiczne zacofanie dotychczasowych Mustangów to obciach, a nie zaleta. Nie może być zaletą nieprecyzyjny układ kierowniczy, czy gumowatość zawieszenia.

"Nigdy nie jest zbyt późno na szczęśliwe dzieciństwo"
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Nie, tylko męczy mnie już ten temat, który się przerabia w koło Macieju przy każdej nowości, od Windowsa począwszy.caniggia pisze:Kolega coś się za bardzo emocjonuje...stanglex pisze:Mam propozycję. Przesiądźcie się na wozy drabiniaste lub dyliżanse. Będziecie mieli prawdziwie dzikie doznania, skore tego oczekujecie od samochodu i zaletą dla Was jest fatalne prowadzenie. Szukacie dziury w całym, a technologiczne zacofanie dotychczasowych Mustangów to obciach, a nie zaleta. Nie może być zaletą nieprecyzyjny układ kierowniczy, czy gumowatość zawieszenia.
SERIO!
Z: 05/2015
- TPS
- Forumowicz
- Model: 2008 GT
- Kolor: Taki jak u Zygzaka McQueena
- Kontakt:
Przecież w historii Windows najlepszym systemem był XP ;-) więc analogia prawidłowastanglex pisze:Nie, tylko męczy mnie już ten temat, który się przerabia w koło Macieju przy każdej nowości, od Windowsa począwszy.caniggia pisze:
Kolega coś się za bardzo emocjonuje...
SERIO!

"Nigdy nie jest zbyt późno na szczęśliwe dzieciństwo"
Bzdura z tym Windows XP. Przyjął się na dłużej, ponieważ Vista wymagała więcej pamięci i mocy obliczeniowej, co na te lata kiedy została wprowadzona nie było dobrym pomysłem.
Dzisiaj Windows XP mogę postawić na równi z 98. Beznadziejny system na dzisiejsze standardy - coś jak zawieszenie poprzednich generacji.
Zresztą, nawet dzisiejszy muscle car jakim jest SRT Hellcat ma porządne, tj. niezależne zawieszenie.
Dzisiaj Windows XP mogę postawić na równi z 98. Beznadziejny system na dzisiejsze standardy - coś jak zawieszenie poprzednich generacji.
Zresztą, nawet dzisiejszy muscle car jakim jest SRT Hellcat ma porządne, tj. niezależne zawieszenie.
Ostatnio zmieniony 2015-08-10, 14:09 przez .3lite, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Kolor: satin silver
XP-2005, 7-2013, 8+,s550:)
Kompletnie nie dopracowany (w przeciwieństwie do Mustangów).
W firmie nigdy nie zainstalowałem Vista i do tej pory nie mam nic innego jak 7.
Przyjął się dłużej, bo Vista, czyli 2010-2012 był jakąś tam przejściówką:).3lite pisze:Bzdura z tym Windows XP. Przyjął się na dłużej, ponieważ Vista wymagała więcej pamięci i mocy obliczeniowej, co na te lata kiedy została wprowadzona nie było dobrym pomysłem.
Kompletnie nie dopracowany (w przeciwieństwie do Mustangów).
W firmie nigdy nie zainstalowałem Vista i do tej pory nie mam nic innego jak 7.
Ostatnio zmieniony 2015-08-10, 14:11 przez caniggia, łącznie zmieniany 1 raz.