Odebrałem wczoraj w Bemo Motors.
Zamówiony na początku stycznia z datą odbioru w umowie na wrzesień.
Jazda nim, to prawdziwa frajda - uśmiech nie schodzi mi z ust

Pozdrawiam wszystkich
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Ja swojego odebrałem w środę w Gdyni. Wyprodukowany 14 kwietnia, śledziłem jego drogę do Europy i w końcu jestartjablo pisze:Jestem szczęśliwym posiadaczem białego Mustanga EB.
Odebrałem wczoraj w Bemo Motors.
Zamówiony na początku stycznia z datą odbioru w umowie na wrzesień.
Jazda nim, to prawdziwa frajda - uśmiech nie schodzi mi z ust![]()
stanglex pisze:No wlasnie, postal w garazu i mu przeszlo. Dziwne.siara pisze:stanglex pisze:Słuchajcie pytanie. Dziś zdziwił mnie dźwięk czujnika cofania. Zawsze dochodził z tyłu i był głośny. Dziś dochodzi z przodu i jest przyciszony. W ustawieniach nie grzebałem więc nie wiem skąd ta zmiana? Jakieś pomysły?
Tez tak mam raz na jakis czas
Coś tam się jednak dzieje w temacie : http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Nizsz ... omosc.html" onclick="window.open(this.href);return false;caniggia pisze:To jest dokument na stronie rządowej.Xwili pisze:Widziałem ten artykuł na daily driver ale data publikacji 1 kwietnia więc to chyba żart
http://www.senat.gov.pl/download/gfx/se ... uk/107.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Oj chyba musze tam w poniedziałek zadzwonić. Zamawiałem auto w pierwszej połowie grudnia, właśnie u Pana Krzysztofa, a nadal nie mam nawet info kiedy bedzie. Widać od szczęścia tez troche zależy.szczepan883 pisze:Zaczęło się już z początkiem roku. Poszukiwanie pojazdu rodzinnego ale szybkiego, ekonomicznego ale z duży silnikiem, widocznego ale nie rażącego w oczy.
I co wybór padł na mustanga magnetic 5.0 v8. hi hi hi.
Umówienie na jazdę próbną store opole jedziemyyyyy...
I jest wita nas z szerokim uśmiechem na twarzy Pan Krzysztof. Człowiek wszystko wiedzący o mustangu, a raczej z moich obserwacji wynika że to człowiek wszystko wiedzący o ludziach kupujących mustanga![]()
![]()
Gość superowy nie składa głupich obietnic tylko po to zeby sprzedać. Nie gada bez sensu w momencie kiedy czegoś nie wie. Doradzi zachwali to co zachwalić trzeba !!! Kontakt na każde zawołanie odpowiedź na wszystkie meile.
Aż w końcu jest info już dojechał i pyk foteczka. Tak to on ten jest juz moj. I zaczyna się wielka gonitwa z finansowaniem pośpiech załatwianie i tutaj znów Pan Krzysztof, który ponaciskał na bankowców podobnie jak i ja nie pozostawiając im mozliwości ucieczki. Tak jakby rozumiał bardziej niż ja ze muszę go odebrać natychmiast !!!
I nadszedł ten dzień - piatek 17.06 znów wita mnie uśiechnięty Krzysztof skierował do łądnej koleżanki która przekazałą szybkie instrukcje wsiadam odpalam i .....
Myślałem że te emocje opadną, że sie już uspokoje, że teraz wszystko bedzie łatwiejsze, ale nieeeee....
Adrenalina +2000 i jedziemy.
Prowadze swojego konia powoli dostojnie.. wyłączam radio w sumie nawet nie wiem po co tam jest i jade pierwsze tankowanie w opolu i już zaczepiają mnie ludzie " jaki on piękny ile kosztowal ile to bedzie palilo"" zagrałem nieśmiałego z cegłą na twarzy podziekowałem i jadę dalej.
I jest zjazd w opolu na A4 autostradka wyjeżdzam startuje z 2 biegu no i się zaczeło. hi hi chyba wiecie co się zaczeło![]()
potem szybki objazd czekających zaciekawionych znajomych. rodzinka do wozu i jedziemy zwiedzać aż tu nagle ops rezerwa hmmmm czy to ważne tankujemy i dajel!!!!
Te spojrzenia... obracania głowy na ulicach .... pokazywanie palcem etc to w ogóle nie ważne choć czasem jestem zawstydzony
Ale ten klimat ta atmosfera ta "wolność" to jest bezcenne.
Dziś to pierwsza sobota od niepamiętnych czasów kiedy wstałem już o 7.00 i z wielką radością pojechałem po świeże pieczywo oczywiście do sklepu najdalej położonego od domu)
Tym czasem idę cieszyć się dalej a galeria zostanie uzupełniona potem![]()
Pozdro dla wszystkich
I cierpliwości dla oczekujących
szczepan883 pisze:Zaczęło się już z początkiem roku. Poszukiwanie pojazdu rodzinnego ale szybkiego, ekonomicznego ale z duży silnikiem, widocznego ale nie rażącego w oczy.
I co wybór padł na mustanga magnetic 5.0 v8. hi hi hi.
Umówienie na jazdę próbną store opole jedziemyyyyy...
I jest wita nas z szerokim uśmiechem na twarzy Pan Krzysztof. Człowiek wszystko wiedzący o mustangu, a raczej z moich obserwacji wynika że to człowiek wszystko wiedzący o ludziach kupujących mustanga![]()
![]()
Gość superowy nie składa głupich obietnic tylko po to zeby sprzedać. Nie gada bez sensu w momencie kiedy czegoś nie wie. Doradzi zachwali to co zachwalić trzeba !!! Kontakt na każde zawołanie odpowiedź na wszystkie meile.
Aż w końcu jest info już dojechał i pyk foteczka. Tak to on ten jest juz moj. I zaczyna się wielka gonitwa z finansowaniem pośpiech załatwianie i tutaj znów Pan Krzysztof, który ponaciskał na bankowców podobnie jak i ja nie pozostawiając im mozliwości ucieczki. Tak jakby rozumiał bardziej niż ja ze muszę go odebrać natychmiast !!!
I nadszedł ten dzień - piatek 17.06 znów wita mnie uśiechnięty Krzysztof skierował do łądnej koleżanki która przekazałą szybkie instrukcje wsiadam odpalam i .....
Myślałem że te emocje opadną, że sie już uspokoje, że teraz wszystko bedzie łatwiejsze, ale nieeeee....
Adrenalina +2000 i jedziemy.
Prowadze swojego konia powoli dostojnie.. wyłączam radio w sumie nawet nie wiem po co tam jest i jade pierwsze tankowanie w opolu i już zaczepiają mnie ludzie " jaki on piękny ile kosztowal ile to bedzie palilo"" zagrałem nieśmiałego z cegłą na twarzy podziekowałem i jadę dalej.
I jest zjazd w opolu na A4 autostradka wyjeżdzam startuje z 2 biegu no i się zaczeło. hi hi chyba wiecie co się zaczeło![]()
potem szybki objazd czekających zaciekawionych znajomych. rodzinka do wozu i jedziemy zwiedzać aż tu nagle ops rezerwa hmmmm czy to ważne tankujemy i dajel!!!!
Te spojrzenia... obracania głowy na ulicach .... pokazywanie palcem etc to w ogóle nie ważne choć czasem jestem zawstydzony
Ale ten klimat ta atmosfera ta "wolność" to jest bezcenne.
Dziś to pierwsza sobota od niepamiętnych czasów kiedy wstałem już o 7.00 i z wielką radością pojechałem po świeże pieczywo oczywiście do sklepu najdalej położonego od domu)
Tym czasem idę cieszyć się dalej a galeria zostanie uzupełniona potem![]()
Pozdro dla wszystkich
I cierpliwości dla oczekujących
Co masz za motka?lukas220 pisze:Zrobiłem sobie dziś motocyklową wycieczkę do Opola, ale niestety nie załapałem się na oględziny GT Szczepana883Jak pisał niżej, zdążył go wczoraj odebrać. Gratulacje i szerokości dla niego
Jednak jestem w szoku ile nowych koni było na placu-może 6-7 szt? Wszystkie GT i oczywiście sprzedane. Widać, że salon sprzedaje ich bardzo dużo i szczerze się nie dziwię
Podczas mojej wizyty, wyjeżdżał na drogę race red do Wrocka a w salonie czekało na jazdę próbną 5.0. dwóch znanych, zabawnych panów. Nie zdradzę kto. Może zrobi to pan Krzysztof
Niestety mój magnetic jeszcze w drodze