Kupno Mustanga

O mustangu i o nas

Moderatorzy: Hans, Hans

ODPOWIEDZ
John Blaze
Model: Jeszcze się rozglądam :)
Kolor: Highland Green lub Dark Candy Apple Red
Kontakt:

Kupno Mustanga

Post autor: John Blaze » 2010-10-25, 12:37

Całkiem możliwe, że za kilka miesięcy będę mógł obie pozwolić na zakup Mustanga. Problem polega na tym, że nie mam zbyt szerokiej wiedzy na ten temat (wiem tylko, że mój organizm reaguje trochę dziwnie na zaparkowanego w pobliżu Mustanga, ale nie znam się raczej na wersjach, poza kilkoma ulubionymi :P). Mam więc kilka pytań: czy jest jakaś szansa zdobycia niebitego, najlepiej nowego Bullita '08? Bo z tymi limitowanymi edycjami to różnie bywa... Myślałem też o tym cacku ---> http://img707.imageshack.us/img707/4121 ... elbygt.jpg , ale sam nie wiem. Czy są wersje cabrio z twardym dachem? Jak radzi sobie brezentowy dach w zimie? Jak w ogóle Mustang GT radzi sobie w naszej polskiej, jesienno-zimowej chlapie?
Będę wdzięczny, jeśli ktoś z was poświęci mi trochę czasu i pomoże mi wybrać idealny wóz dla mnie. :) To pewnie nie wszystkie pytania, ale na tą chwilę więcej nie przychodzi mi do głowy. Z góry dziękuję. :)

1, 2, 3 - yeah, I sound like a ref.

Awatar użytkownika
adasko74
Forumowicz
Model: GT
Silnik: V8 4.6
Kolor: sonic blue

Re: Kupno Mustanga

Post autor: adasko74 » 2010-10-25, 13:00

John Blaze pisze:Całkiem możliwe, że za kilka miesięcy będę mógł obie pozwolić na zakup Mustanga. Problem polega na tym, że nie mam zbyt szerokiej wiedzy na ten temat (wiem tylko, że mój organizm reaguje trochę dziwnie na zaparkowanego w pobliżu Mustanga, ale nie znam się raczej na wersjach, poza kilkoma ulubionymi :P). Mam więc kilka pytań: czy jest jakaś szansa zdobycia niebitego, najlepiej nowego Bullita '08? Bo z tymi limitowanymi edycjami to różnie bywa... Myślałem też o tym cacku ---> http://img707.imageshack.us/img707/4121 ... elbygt.jpg , ale sam nie wiem. Czy są wersje cabrio z twardym dachem? Jak radzi sobie brezentowy dach w zimie? Jak w ogóle Mustang GT radzi sobie w naszej polskiej, jesienno-zimowej chlapie?
Będę wdzięczny, jeśli ktoś z was poświęci mi trochę czasu i pomoże mi wybrać idealny wóz dla mnie. :) To pewnie nie wszystkie pytania, ale na tą chwilę więcej nie przychodzi mi do głowy. Z góry dziękuję. :)
czesc :)
moge odpowiedziec na jedno z Twoich pyt
jesien a w szczegolnosci zima to okres wytezonej czujnosci i kontroli na temperamentem swoim i konia :hyhy: .
duzo pokory niz w innych tylno napedowych autkach..zwlaszcza w zakretach...! :)ciezko konika utrzymac :hyhy:
z niebitym i to Bulitem???w polsce to chyba od kogos z klubu ale nie slyszlem aby ktos sie pozbywal.90% koni w polsce jest po przejsciach....

pozdro

Awatar użytkownika
stang232
Forumowicz
Model: stang'95
Silnik: V8 5.0
Kolor: czarny
Stajnia: Stajnia Łódzka

Post autor: stang232 » 2010-10-25, 13:12

Jeśli wierzyć ebay http://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw ... itt&_rdc=1 to są w obiegu wtórnym Bullity'08.
W Polsce są chyba 3szt. i nie wiem czy któryś z kolegów chce się aktualnie rozstać (raczej nie).
John Blaze pisze:Czy są wersje cabrio z twardym dachem?

Nie ma.

Obrazek

John Blaze
Kontakt:

Post autor: John Blaze » 2010-10-25, 13:28

Czyli jeżeli chodzi o Bullita to dobrze myślałem. :) Czy jak przyjdzie co do czego, mogę liczyć na pomoc w szukaniu i sprowadzeniu konika? Mimo wszystko wciąż interesuje mnie Bullit, ale jeżeli nie da rady to zadowolę się czymś innym. :) W sumie sam nie wiem co wybrać. Zależy mi, żeby sam jego widok powodował omdlenia u przechodniów. :D Jeżeli da radę, to proszę o jakieś wskazówki odnośnie różnych wersji. Najbardziej interesuje mnie model '08.

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Silnik: V6 4.0
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2010-10-25, 13:33

wszystko wyszukasz na forum, popatrz też na Spis treści viewtopic.php?t=1271

forum to skarbnica wiedzy a bardzo dużo interesujących cię tematów już było poruszanych.

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

Kuba
Członek Honorowy MKP
Model: S281 SC
Silnik: inny V8
Kolor: Wściekle czerwony

Post autor: Kuba » 2010-10-25, 23:55

escalar pisze:
stang232 pisze:Jeśli wierzyć ebay http://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw ... itt&_rdc=1 to są w obiegu wtórnym Bullity'08.
W Polsce są chyba 3szt. i nie wiem czy któryś z kolegów chce się aktualnie rozstać (raczej nie).
John Blaze pisze:Czy są wersje cabrio z twardym dachem?

Nie ma.
ja chetnie sprzedam swojego bullitta, ale chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie kupi go ode mnie :P
dzis mam dobry humor to powiem, ze sprzedam za 200 000 $ :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Widzę, że zaczynasz spuszczać z ceny :hyhy:

John Blaze
Kontakt:

Post autor: John Blaze » 2010-10-26, 01:33

Eee... Widać, że twardzi z was zawodnicy! :P :D Rozglądałem się na ebayu, faktycznie niezły wybór. :) Mam nadzieję, że do czasu kupna zdążę się połapać we wszystkich formalnościach. :P Btw, przyjemna atmosfera na tym forum, chyba się tu zadomowię. :D

Awatar użytkownika
Kamil
Forumowicz
Model: 3.0d

Post autor: Kamil » 2010-10-26, 22:27

Najlepiej sprawdzić VIN Carfaxem (Stangi sprowadzone, przynajmniej z tego co wiem większość ma wpisana w nr. VIN całą przeszłość auta ... dopóki nie zostało sprowadzone do PL) :), zawsze można sprawdzić lakier czujnikiem itp. jak samochód stoi w PL, ale różnie się zdarza, czasem ktoś przytrze samochód nawet lekko, ale jest i widać - malowanie i później wychodzi na czujniku, że musiał być bity i szukają Pana Zenka gdzie składał auto. Tak więc rozglądaj się za klaczą ale rozważnie ;)).

escalar, podbijam do 200 001 nie sprzedawaj AluStarowi! :luka:

Obrazek
dubi dubi duba, dubi dubi duba... agent Pe!

Alexander25
Forumowicz
Model: 302HO 1994 rok
Silnik: V8 5.0
Kolor: sapphire blue
Kontakt:

Post autor: Alexander25 » 2010-12-04, 18:35

Szukalem auta dla matki spodobal jej sie mustang gt 2005:0 takiego mialem to sobie zobaczyla jak to wygla. Wsiadla przejechala sie i okazalo sieze za duzo mocy wiec chcialem kupic 4.0 nie trafilem na bezwypadkowego i teraz drugi dzien smiga focusem zx4 2.0 :) tez amerykaniec ale troche oszukany . Wszystkie 6 stangow w Warszawie co ogladalem bylo bite a w 5 bylo total loss w carfax

302 HOooooo

Awatar użytkownika
adasko74
Forumowicz
Model: GT
Silnik: V8 4.6
Kolor: sonic blue

Post autor: adasko74 » 2010-12-05, 14:09

Alexander25 pisze:Szukalem auta dla matki spodobal jej sie mustang gt 2005:0 takiego mialem to sobie zobaczyla jak to wygla. Wsiadla przejechala sie i okazalo sieze za duzo mocy wiec chcialem kupic 4.0 nie trafilem na bezwypadkowego i teraz drugi dzien smiga focusem zx4 2.0 :) tez amerykaniec ale troche oszukany . Wszystkie 6 stangow w Warszawie co ogladalem bylo bite a w 5 bylo total loss w carfax
to dobrze trafiles jak tylko 5 total loss :D a nie 6 totalow :rotfl:

a na powaznie to tragizm :kwasny:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Garaż”