Kto kogo gdzie widział?
- sobanek
- Forumowicz
- Model: GT 2007
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black
Re: Kto kogo gdzie widział?
Dziś przed 9 rano na trasie Toruńskiej w Warszawie - czarny konik, prawie tak ładny jak mój 

...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
						..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
- 

matison
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2012 GT conv
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
to chyba o mnie ale te trzy 9 w blaszce nie bardzo mi pasują, może kompilacja "3" i "5" to była????[/quote]
WD 999@, zgięte lewe tylne koło i dzieci rysują temu Koledze włosy "łysą" kredką

WD 999@, zgięte lewe tylne koło i dzieci rysują temu Koledze włosy "łysą" kredką

Pozdrawiam
Mateusz
"Oko jest oknem ciała ludzkiego, przez które człowiek rozpatruje swą drogę i zażywa piękności świata."
Leonardo da Vinci (1452-1519)
https://picasaweb.google.com/KlubA4ono/ ... 4220375922" onclick="window.open(this.href);return false;
						Mateusz
"Oko jest oknem ciała ludzkiego, przez które człowiek rozpatruje swą drogę i zażywa piękności świata."
Leonardo da Vinci (1452-1519)
https://picasaweb.google.com/KlubA4ono/ ... 4220375922" onclick="window.open(this.href);return false;
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Wczoraj 19;00  przy filharmoni narodowej stał ładniutki srebny  2005+ 4.0 na WWL , jakoś mi znajomy chyba z klubu ale nie kojarzę....

Pozdrawiam 
Yoda

Yoda
Dzisiaj machane  ok. godz.10 Czarny V6 +2005 ciemna szyba,Pani i Pan  ul.Jana Pawła II  .Pozdrawiam !!
  ul.Jana Pawła II  .Pozdrawiam !!

ul.Jana Pawła II  .Pozdrawiam !!
  ul.Jana Pawła II  .Pozdrawiam !!- YoDa
- Forumowicz
- Kontakt:
Dzisiaj o 16:00 w Magdalence pod kościołem czarny V6 2006 w wersji premium . zamieniliśmy ze sobą kilka zdań , bardzo sympatyczny miłośnik Mustanga  , nie udziela się na forum ale czasem zagląda więc mocno namówiłem do zarejestrowania się i wstąpienia do klubu
  , nie udziela się na forum ale czasem zagląda więc mocno namówiłem do zarejestrowania się i wstąpienia do klubu   . To już kolejna nowa  osoba z tej okolicy południowej Warszawy
 . To już kolejna nowa  osoba z tej okolicy południowej Warszawy  

, nie udziela się na forum ale czasem zagląda więc mocno namówiłem do zarejestrowania się i wstąpienia do klubu
  , nie udziela się na forum ale czasem zagląda więc mocno namówiłem do zarejestrowania się i wstąpienia do klubu   . To już kolejna nowa  osoba z tej okolicy południowej Warszawy
 . To już kolejna nowa  osoba z tej okolicy południowej Warszawy  
Pozdrawiam 
Yoda

Yoda
- YoDa
- Forumowicz
- Kontakt:
A dzisiaj w południe na światłach w Piasecznie kolo CPN u niechcące spotkanie z Konrado  , w końcu  hehe ale zawsze miło
 , w końcu  hehe ale zawsze miło  

Pozdrawiam 
Yoda

Yoda
- zibi
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2006 Premium
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny
ten spotkany w Magdalence pod kościołem czarny V6 2006  już jestem obecny ''Pozdrawiam zibi'' 

- YoDa
- Forumowicz
- Kontakt:

Witaj Zibi  !!
 Witaj Zibi  !! A dzisiaj wysyp Stangów

1.Rano 12:00 Konrado w Piasecznie
2.godz. 19:50 na Puławskiej przy Statoil a konkretnie KFC podjeżdza czarny V6 2005+ na WPI na ładnych alusach i grubaszną maską , kierowca dziewczyna ale nie patrzyła się to głupio machać
3. godz. 19:52 przed Statoilem przeleciał mi Adasław , z odkrytym dachem (szczęściaż ) nie machałem bo i tak byś nie zobaczył....
4. godz. 20:20 w Lesznowoli biały 2005+ , ups. sorry a to żona wraca hehe

Pozdrawiam 
Yoda

Yoda
- painka
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2006
Patrzyłam patrzyłam, ale mi się troszkę spieszyło, stąd kolacja na szybko w KFC. Może następnym razem będzie okazja pomachac/pogadacadaslaw pisze:Yyy... Chcesz powiedzieć, ze wyniuchałeś nowego Mustanga w Piasecznie (WPI)?YoDa pisze: 2.godz. 19:50 na Puławskiej przy Statoil a konkretnie KFC podjeżdza czarny V6 2005+ na WPI na ładnych alusach i grubaszną maską , kierowca dziewczyna ale nie patrzyła się to głupio machać
 Ps. śliczny kolorek Mustanga!
  Ps. śliczny kolorek Mustanga! No nie całkiem taki nowy, 2,5 roku już go mamy

- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
a ja 3 dni temu w Bośni i Hercegowinie widziałem troche niestety zaniedbanego klasyka, a dokładniej w (Boże widzisz i nie grzmisz) Medjugorie (bylismy z Gongerem tam tylko przejazdem, zeby nie bylo ze nam sie zbytnio nudzi na urlopie)  
i to jak narazie tyle z wojaży i przejechaniu 2500 km po bałkanach o następnych (jeżeli takowe beda) bede skrupulatnie informowal

i to jak narazie tyle z wojaży i przejechaniu 2500 km po bałkanach o następnych (jeżeli takowe beda) bede skrupulatnie informowal
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
						- 

exlux
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: Vista Blue Metallic
WD 999@, zgięte lewe tylne koło i dzieci rysują temu Koledze włosy "łysą" kredkąmatison pisze:to chyba o mnie ale te trzy 9 w blaszce nie bardzo mi pasują, może kompilacja "3" i "5" to była????
 [/quote]
[/quote]a to przeprawszam za przypisywanie sobie czyjejs furki......
- painka
- Młodszy Forumowicz
Lokalizacja: Warszawa (Mysiadło)adaslaw pisze:painka, to w końcu skąd jesteś: z Piaseczna (owe WPI) czy Warszawy, tak jak masz wpisane w swoim profilu na forum?painka pisze: [..]
Patrzyłam patrzyłam, ale mi się troszkę spieszyło, stąd kolacja na szybko w KFC. Może następnym razem będzie okazja pomachac/pogadacPs. śliczny kolorek Mustanga!
No nie całkiem taki nowy, 2,5 roku już go mamy
 Gdybym wpisała tylko Mysiadło, to nikt by nie wiedział nawet jakie to województwo
 Gdybym wpisała tylko Mysiadło, to nikt by nie wiedział nawet jakie to województwo 
Wczoraj widziane V6 Cabrio  Aroona na parkingu przy starej grzegórzeckiej  vis a vis komornika   Pozdrawiam
   Pozdrawiam 
Aaaaaaaaaaaa umyj że go wrescie i nasmaruj jakimś smalcem bo sam to zrobie następnym razem jak bede miał z pół godziny

Pozdrawiam
   Pozdrawiam Aaaaaaaaaaaa umyj że go wrescie i nasmaruj jakimś smalcem bo sam to zrobie następnym razem jak bede miał z pół godziny