Kto kogo gdzie widział?
- sobanek
 - Forumowicz
 - Model: GT 2007
 - Silnik: V8 4.6
 - Kolor: Black

Re: Kto kogo gdzie widział?
Dziś przed 9 rano na trasie Toruńskiej w Warszawie - czarny konik, prawie tak ładny jak mój 

...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
						..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
- 

matison
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: 2012 GT conv
 - Silnik: V8 5.0
 - Kolor: niebieski
 - Kontakt:

to chyba o mnie ale te trzy 9 w blaszce nie bardzo mi pasują, może kompilacja "3" i "5" to była????[/quote]
WD 999@, zgięte lewe tylne koło i dzieci rysują temu Koledze włosy "łysą" kredką

WD 999@, zgięte lewe tylne koło i dzieci rysują temu Koledze włosy "łysą" kredką
Pozdrawiam
Mateusz
"Oko jest oknem ciała ludzkiego, przez które człowiek rozpatruje swą drogę i zażywa piękności świata."
Leonardo da Vinci (1452-1519)
https://picasaweb.google.com/KlubA4ono/ ... 4220375922" onclick="window.open(this.href);return false;
						Mateusz
"Oko jest oknem ciała ludzkiego, przez które człowiek rozpatruje swą drogę i zażywa piękności świata."
Leonardo da Vinci (1452-1519)
https://picasaweb.google.com/KlubA4ono/ ... 4220375922" onclick="window.open(this.href);return false;
- YoDa
 - Forumowicz
 - Model: V6 3,7 2012
 - Silnik: V6 3.7
 - Kolor: Performance White
 - Kontakt:

Wczoraj 19;00  przy filharmoni narodowej stał ładniutki srebny  2005+ 4.0 na WWL , jakoś mi znajomy chyba z klubu ale nie kojarzę....

Pozdrawiam 
Yoda

Yoda
Dzisiaj machane  ok. godz.10 Czarny V6 +2005 ciemna szyba,Pani i Pan 
  ul.Jana Pawła II  .Pozdrawiam !!

- YoDa
 - Forumowicz
 - Kontakt:

Dzisiaj o 16:00 w Magdalence pod kościołem czarny V6 2006 w wersji premium . zamieniliśmy ze sobą kilka zdań , bardzo sympatyczny miłośnik Mustanga 
  , nie udziela się na forum ale czasem zagląda więc mocno namówiłem do zarejestrowania się i wstąpienia do klubu  
 . To już kolejna nowa  osoba z tej okolicy południowej Warszawy  

Pozdrawiam 
Yoda

Yoda
- YoDa
 - Forumowicz
 - Kontakt:

A dzisiaj w południe na światłach w Piasecznie kolo CPN u niechcące spotkanie z Konrado 
 , w końcu  hehe ale zawsze miło  

Pozdrawiam 
Yoda

Yoda
- zibi
 - Stowarzyszenie MKP
 - Model: 2006 Premium
 - Silnik: V6 4.0
 - Kolor: czarny

ten spotkany w Magdalence pod kościołem czarny V6 2006  już jestem obecny ''Pozdrawiam zibi'' 

- YoDa
 - Forumowicz
 - Kontakt:

A dzisiaj wysyp Stangów
1.Rano 12:00 Konrado w Piasecznie
2.godz. 19:50 na Puławskiej przy Statoil a konkretnie KFC podjeżdza czarny V6 2005+ na WPI na ładnych alusach i grubaszną maską , kierowca dziewczyna ale nie patrzyła się to głupio machać
3. godz. 19:52 przed Statoilem przeleciał mi Adasław , z odkrytym dachem (szczęściaż ) nie machałem bo i tak byś nie zobaczył....
4. godz. 20:20 w Lesznowoli biały 2005+ , ups. sorry a to żona wraca hehe
Pozdrawiam 
Yoda

Yoda
- painka
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: 2006

Patrzyłam patrzyłam, ale mi się troszkę spieszyło, stąd kolacja na szybko w KFC. Może następnym razem będzie okazja pomachac/pogadacadaslaw pisze:Yyy... Chcesz powiedzieć, ze wyniuchałeś nowego Mustanga w Piasecznie (WPI)?YoDa pisze: 2.godz. 19:50 na Puławskiej przy Statoil a konkretnie KFC podjeżdza czarny V6 2005+ na WPI na ładnych alusach i grubaszną maską , kierowca dziewczyna ale nie patrzyła się to głupio machać
No nie całkiem taki nowy, 2,5 roku już go mamy
- horse
 - Forumowicz
 - Model: Mustang Convertible
 - Kolor: Torch Red
 - Kontakt:

a ja 3 dni temu w Bośni i Hercegowinie widziałem troche niestety zaniedbanego klasyka, a dokładniej w (Boże widzisz i nie grzmisz) Medjugorie (bylismy z Gongerem tam tylko przejazdem, zeby nie bylo ze nam sie zbytnio nudzi na urlopie)  
i to jak narazie tyle z wojaży i przejechaniu 2500 km po bałkanach o następnych (jeżeli takowe beda) bede skrupulatnie informowal

i to jak narazie tyle z wojaży i przejechaniu 2500 km po bałkanach o następnych (jeżeli takowe beda) bede skrupulatnie informowal
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
						- 

exlux
 - Młodszy Forumowicz
 - Kolor: Vista Blue Metallic

WD 999@, zgięte lewe tylne koło i dzieci rysują temu Koledze włosy "łysą" kredkąmatison pisze:to chyba o mnie ale te trzy 9 w blaszce nie bardzo mi pasują, może kompilacja "3" i "5" to była????
a to przeprawszam za przypisywanie sobie czyjejs furki......
- painka
 - Młodszy Forumowicz

Lokalizacja: Warszawa (Mysiadło)adaslaw pisze:painka, to w końcu skąd jesteś: z Piaseczna (owe WPI) czy Warszawy, tak jak masz wpisane w swoim profilu na forum?painka pisze: [..]
Patrzyłam patrzyłam, ale mi się troszkę spieszyło, stąd kolacja na szybko w KFC. Może następnym razem będzie okazja pomachac/pogadacPs. śliczny kolorek Mustanga!
No nie całkiem taki nowy, 2,5 roku już go mamy
Wczoraj widziane V6 Cabrio  Aroona na parkingu przy starej grzegórzeckiej  vis a vis komornika  
   Pozdrawiam 
Aaaaaaaaaaaa umyj że go wrescie i nasmaruj jakimś smalcem bo sam to zrobie następnym razem jak bede miał z pół godziny

Aaaaaaaaaaaa umyj że go wrescie i nasmaruj jakimś smalcem bo sam to zrobie następnym razem jak bede miał z pół godziny