Będę wdzięczny, jeśli ktoś z was poświęci mi trochę czasu i pomoże mi wybrać idealny wóz dla mnie.

czescJohn Blaze pisze:Całkiem możliwe, że za kilka miesięcy będę mógł obie pozwolić na zakup Mustanga. Problem polega na tym, że nie mam zbyt szerokiej wiedzy na ten temat (wiem tylko, że mój organizm reaguje trochę dziwnie na zaparkowanego w pobliżu Mustanga, ale nie znam się raczej na wersjach, poza kilkoma ulubionymi). Mam więc kilka pytań: czy jest jakaś szansa zdobycia niebitego, najlepiej nowego Bullita '08? Bo z tymi limitowanymi edycjami to różnie bywa... Myślałem też o tym cacku ---> http://img707.imageshack.us/img707/4121 ... elbygt.jpg , ale sam nie wiem. Czy są wersje cabrio z twardym dachem? Jak radzi sobie brezentowy dach w zimie? Jak w ogóle Mustang GT radzi sobie w naszej polskiej, jesienno-zimowej chlapie?
Będę wdzięczny, jeśli ktoś z was poświęci mi trochę czasu i pomoże mi wybrać idealny wóz dla mnie.To pewnie nie wszystkie pytania, ale na tą chwilę więcej nie przychodzi mi do głowy. Z góry dziękuję.
John Blaze pisze:Czy są wersje cabrio z twardym dachem?
Widzę, że zaczynasz spuszczać z cenyescalar pisze:ja chetnie sprzedam swojego bullitta, ale chyba nikt przy zdrowych zmyslach nie kupi go ode mniestang232 pisze:Jeśli wierzyć ebay http://motors.shop.ebay.com/i.html?_nkw ... itt&_rdc=1 to są w obiegu wtórnym Bullity'08.
W Polsce są chyba 3szt. i nie wiem czy któryś z kolegów chce się aktualnie rozstać (raczej nie).John Blaze pisze:Czy są wersje cabrio z twardym dachem?
Nie ma.
dzis mam dobry humor to powiem, ze sprzedam za 200 000 $![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to dobrze trafiles jak tylko 5 total lossAlexander25 pisze:Szukalem auta dla matki spodobal jej sie mustang gt 2005:0 takiego mialem to sobie zobaczyla jak to wygla. Wsiadla przejechala sie i okazalo sieze za duzo mocy wiec chcialem kupic 4.0 nie trafilem na bezwypadkowego i teraz drugi dzien smiga focusem zx4 2.0tez amerykaniec ale troche oszukany . Wszystkie 6 stangow w Warszawie co ogladalem bylo bite a w 5 bylo total loss w carfax