takiego pytania jeszcze nie było
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, Przemek64
- smerf
- Forumowicz
- Model: Ford Mustang GT/1995r/silnik 5.0L/automatic
- Silnik: inny V8
- Kolor: czerwony
- Kontakt:
takiego pytania jeszcze nie było
witam!! Pytanie za 100zł--może ktoś wie czemu w mustangu nie ma wskażnika rezerwy paliwa??z oszczednośi producenta,,może jakaś inna przyczyna??pozdr.........
- Załączniki
-
[Rozszerzenie gif zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Galeria zdjęć http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... angkalinka" onclick="window.open(this.href);return false;
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
Re: takiego pytania jeszcze nie było
Ale Cię oszukalismerf pisze:witam!! Pytanie za 100zł--może ktoś wie czemu w mustangu nie ma wskażnika rezerwy paliwa??z oszczednośi producenta,,może jakaś inna przyczyna??pozdr.........
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
W moim też nie ma Chyba dopiero od 99 przy okazji liftu dołożyli.witam!! Pytanie za 100zł--może ktoś wie czemu w mustangu nie ma wskażnika rezerwy paliwa??z oszczednośi producenta,,może jakaś inna przyczyna??pozdr.........
Ja mam taką teorię: nie ma go, żeby nie wk.......c posiadacza, który przed chwilą zatankował, przejechał parę mil i już się rezerwa świeci.
Poza tym wskazówka poziomu paliwa jest chyba przyciągana z większą siłą niż przyciąganie ziemskie
Ja już się przyzwyczaiłem, na razie 3 razy(na 5 lat jazdy) pchałem konia bo brakło paliwa
- smerf
- Forumowicz
- Kontakt:
Oj!! widzę cos ruszylo się na forum--hehe ,,bo był zastój ,,no fakt ten brak wskaznika rezerwy wku.....a ,,, myślę ze kolega ma rację nie chcieli wku...ludzi ,,spalanie po byku ,to chyba nikt nie zapomni że bak musi by ful ,bo inaczej może zabraknąc papu,mogli przynajmniej zrobić badanie poziomu patykiem-heheh,,21 wiek a tu taki obciach oj nie popisali sie nic --pozdro....
Galeria zdjęć http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... angkalinka" onclick="window.open(this.href);return false;
- smerf
- Forumowicz
- Kontakt:
spierd......lili sprawę i tyle --niespotykana sprawa --dziady na maxa--pozdr....
Hej jak na razie mam 16 lat ,zastanawiam się nad kupnem we wrześniu Mustanga z '95 roku 3,8 litra w automacie .
Samochód kupuję przed otrzymaniem prawa jazdy , gdyż idę do technikum samochodowego i bd on służył jako "podręcznik " Będzie on dopieszczany w ciepłym garażu i
zabierany czasami na nocne wyprawy po okolicy
Jak myślicie czy nadaję się on na pierwszy samochód ?
Jak wygląda kwestia z częściami (czy są drogie) i dostępność
Czy ta generacja jest udana , pod względem bezawaryjności itp.
Jaka jest cena OC ?
Bardzo proszę o pomoc i wyrozumiałość
Samochód kupuję przed otrzymaniem prawa jazdy , gdyż idę do technikum samochodowego i bd on służył jako "podręcznik " Będzie on dopieszczany w ciepłym garażu i
zabierany czasami na nocne wyprawy po okolicy
Jak myślicie czy nadaję się on na pierwszy samochód ?
Jak wygląda kwestia z częściami (czy są drogie) i dostępność
Czy ta generacja jest udana , pod względem bezawaryjności itp.
Jaka jest cena OC ?
Bardzo proszę o pomoc i wyrozumiałość
Pozdrawiam,
Adam
Adam
Uprzejmie proszę o nie zawyżanie średniejDelfinnn pisze:E tam gadacie
Rok temu po zdaniu prawka pojechałem po swojego Kunia i było to moje pierwsze auto. Do dziś szczerze - nie żałuję tego wyboru
Nikt nie zamierza negować Twojego pomysłu, negujemy tylko jego ewentualną realizacjęadam_chmielinski pisze:BRAWO !!!
Pierwsza osoba która nie neguje mojego pomysłu
A tak na poważnie, jesteśmy tylko głosem rozsądku
Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...
Wpadłem na taki pomysł: zamiast kupować droższego Mustanga IV generacji, kup takiego III generacji, stoją po 5 tys. zł do poprawek Zaoszczędzisz kasę, a radocha będzie, poza tym takich w Polsce niewiele. Ewentualnie mógłbyś kupić II generacji, ale takiego tylko ze Stanów sprowadzić, bo w Polsce żadnego na sprzedaż chyba nie ma