Audio do 2tys zł:
1.Alpine Mp3 z pełnym wyjściem na wzmacniacze - obecnie 450zł
2.System 16cm+tweeter+ zwrotnica - Hertz HSK - 599zł
3.Wzmacniacz 3-4 kanałowy - do koloru do wyboru - 200-800zł (mojego Helix-a przecenili w media z 799 na 199zł, a że miałem tam kolegę, to od razu mi kupił)
4.Subwoofer np. Infinity, Rockford 30cm, w skrzynce - 400-500zł
Do tego:
1.dystanse do Forda, żeby umieścić głośniki - 30zł
2.Maty do wyciszenia drzwi - 100zł
3.Kable do wzmacniacza - 100zł
No i:
Jeden dzień pracy, rozebranie drzwi, listew progowych itp...
Taki sprzęt ma obecnie moja Paulina, jak jej oddałem BMW, podobnie chcę zrobić w Mustangu...
Upgrade fabrycznego Audio np. Mach 460...
W Mustangu mam właśnie Ford Mach 460. Myślę o małych zmianach. Głośniki z drzwi robią out. Wrzucam tam 16tki od zestawu HSK (340zł). Drzwi wyciszam matami (APP nie Dynamat). Głośniki oczywiście na dystansie MDF. Fabrycznie Mach 460 ma dwa wzmacniacze i chcę je zostawić - przynajmniej na razie, dalej zobaczymy.
Do tego, może na wiosnę, chcę wrzucić wzmacniacz z subwooferem do bagażnika. Zanim to zrobię, będzie test z infinity, żeby sprawdzić sensowność sub-a w cabrio.
Na ebay-u widziałem że są produkowane subwoofery, które się ustawia w bagażniku we wnęce między kołem tylnym a tylnym światłem - we wnęce. Myślę że coś takiego wyrzeźbię z MDF....
Jak się kiedyś uda, zastanawiam się nad wrzuceniem radia 2din (wymiana jednej maskownicy w panelu z dwóch radii 1 din, na jedno radio 2dni). Wtedy myślę o czymś z Mp3, navi, dvd - jak już zmieniać na konkretnie.

Jak jest u Was? Robicie jakieś zmiany?