Jaki chcesz ten filmik? Polecam w tuneluSoSo pisze:wiem. ale jest " z daleka".

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
Jaki chcesz ten filmik? Polecam w tuneluSoSo pisze:wiem. ale jest " z daleka".
Kolega rosjanin naciskal - wybacz mu on jezdzi BMW wiec nie umieSoSo pisze:w tunelu i seria brzmi nieźle.
najchętniej to taki z tyłu auta, odpalenie i parę "przygazówek". najbardziej ciekawi mnie głębia tonu gdy klapy są pootwierane (bo zakładam że przy zamknietych klapach jest cicho i już), jak się to ma do MF Street - podobnie (mega), czy jednak płycej.
i zakładam że dźwięk ze środka muszę jednak odsłuchać u kogoś osobiście.
Niceveeefour pisze:Kolega rosjanin naciskal - wybacz mu on jezdzi BMW wiec nie umieSoSo pisze:w tunelu i seria brzmi nieźle.
najchętniej to taki z tyłu auta, odpalenie i parę "przygazówek". najbardziej ciekawi mnie głębia tonu gdy klapy są pootwierane (bo zakładam że przy zamknietych klapach jest cicho i już), jak się to ma do MF Street - podobnie (mega), czy jednak płycej.
i zakładam że dźwięk ze środka muszę jednak odsłuchać u kogoś osobiście.![]()
Krotki bo zaraz sie ludziska pozbiegali i zaraz by mundurowych ktos zadzwonil - moze w weekend gdzie na odludzie pojade to nakrece cos wiecej![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Podeślij mi jak możesz link do tego wydechu Remusa w PL, dziękiKusza85 pisze:Niceveeefour pisze:Kolega rosjanin naciskal - wybacz mu on jezdzi BMW wiec nie umieSoSo pisze:w tunelu i seria brzmi nieźle.
i zakładam że dźwięk ze środka muszę jednak odsłuchać u kogoś osobiście.![]()
Krotki bo zaraz sie ludziska pozbiegali i zaraz by mundurowych ktos zadzwonil - moze w weekend gdzie na odludzie pojade to nakrece cos wiecej![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeszcze krotkie video z tunelu, odkrecone tak do 5500 obr:Kusza85 pisze:Nice
A tu przykro mi nie pomoge, wejdz na strone remusa i zobacz kto tym handluje w PL.Kusza85 pisze:Podeślij mi jak możesz link do tego wydechu Remusa w PL, dzięki
A to w sumie ciekawa opcja, wysłałem zapytanie czy można zakupić same tłumiki z regulacją, bez chromowanych końcówek i bez catbacka.veeefour pisze:Jak wspominalem od tego mozna odliczyc jeszcze sporo jak komus nie zalezy na super duper homologancji i wziazc wersje bez tlumika srodkowego