Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, SECHUBU
kiedyś miałem 3,7 2012 to założyłem tarcze EBC , a klocki power stopy Z26 . hamowanie było lepsze i przy zgrzanych hamulcach na pedale czy kierownicy nie było drżenia .Shin pisze: ↑2024-11-06, 09:32Dla wielu z Was pewnie Ameryki nie odkryję, ale po roku użytkowania dochodzę do wniosku, że seryjne hamulce w Mustangu 3,7 to dramat, max 5 min. agresywnej jazdy i płonąChciałbym to zmienić, szukam niedrogiej a wydajnej i sprawnej alternatywy. Oczywiście wiem, że popularne i świetne i w ogóle naj naj są Brembo 6 tłoczkowe. Ale i najdroższe, niestety. Szukam czegoś, co da mi zbliżony efekt, a będzie rozsądniejsze cenowo. Jakieś pomysły? Słyszałem np. (niestety bez szczegółów) że coś z Mercedesa AMG pasuje i daje radę ... Wszelkie sugestie mile widziane
![]()
Serio ? To może masz jakiś kiepski zestaw tarcza/klocek ? W moim 5.0 robi to robotę i hamuje się bezproblemowo z każdej prędkości.