Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Bohen cześć
Spokojnie
to jest prototyp i nie został oznaczony żadną gemeracją.Takich nie zaliczamy 
-
rick
- Członek Honorowy MKP
- Model: 67 fastback
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: primer,czarny,bialy
hello jestem Rick. Urodzony w Kanadzie,rodzice i zona sa z Polski. Mam 3 mustangs 90 lx coupe, 85 GT t-top,67 fastback buduje na pro-touring.
- 6t07t
- Forumowicz
- Model: 1966-2008
- Kolor: Silver Blue, Black
- Stajnia: Stajnia Górny Śląsk
Czesc Rick,
witamy serdzecznie. Fajne stado koników mieszka u ciebie. Pochwal sie tym '67
witamy serdzecznie. Fajne stado koników mieszka u ciebie. Pochwal sie tym '67
1966 Silver-Blue Coupe od nowości w PL
2008 Black Bullitt 3620
Ex: 1964-1/2, 1965, 1966, 1967, 1968, 1971, 1972, 1973, 1995, 2007
2008 Black Bullitt 3620
Ex: 1964-1/2, 1965, 1966, 1967, 1968, 1971, 1972, 1973, 1995, 2007
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Hello Rick. 3 mustangs - three times
Show us your miracles in the gallery, especially FOX's there are few in the club.
Do not worry about your polish spelling, it 's OK
( maybe better than my english
)
Show us your miracles in the gallery, especially FOX's there are few in the club.
Do not worry about your polish spelling, it 's OK
( maybe better than my english

-
rick
- Członek Honorowy MKP
- Model: 67 fastback
- Kolor: primer,czarny,bialy
thanks guys
,stang 232, your english is awesome
nie lubie sie chwalic tylko alby pomoc z informacje jak ktos potrzebowal i jak bedziemy budowac mustangs tu. pare zdjecia dam
,stang 232, your english is awesome
nie lubie sie chwalic tylko alby pomoc z informacje jak ktos potrzebowal i jak bedziemy budowac mustangs tu. pare zdjecia dam
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
GR8rick pisze:thanks guys![]()
,stang 232, your english is awesome![]()
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
będę teraz sama monitorować sprawy klubu, a nie przez ramię Męża
teraz wszystko stanie się jasne...
- tomaho
- Forumowicz
- Model: Bullitt 2019
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- Kontakt:
eva...
...i stała sie ciemnosc...
...i stała sie ciemnosc...
w życiu jak w pozycji od tyłu...najważniejsze jest abyś był własnie z tyłu...
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Cześć eva!!!
Tak, tak Tomaho, zaczęło się małżeństwo - zaczęła się kontrola...
Tak, tak Tomaho, zaczęło się małżeństwo - zaczęła się kontrola...
Samotny Wilk
-
Papa_bizkit
- Model: 5.0 LX
- Kolor: Czarny
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Cześć. Z łaski swojej, jeśli posiadasz stosowny materiał, zasil nasza galerię na wzór innych.Papa_bizkit pisze:Witam
Paweł, Warszawa, 5.0 LX i nie wiem co dalej pisać
Pozdr
.::
my other ride is your mom
::.
cześć Wam!
Maciek,21 lat, zapalony/napalony/nierzadko też przypalony fan Mustangów i modelki Lucy Pinder :P
Odkryłem to forum z nieskrywaną radością w serduchu, bo przyjemna jest świadomość istnienia tylu mustangomaniaków ;)
Nie ma dla mnie innego auta niźli Mustang, za którym obejrzałbym się na mieście z prędkością urywającą kark.
Autka tegoż ofc nie posiadam, niedawno wyszedłem z pieluch liceum, teraz studia, nie było się kiedy dorobić,a wspomnienia wieku szczenięcego są na tyle świeże że czasami w nocy jeszcze dręczą mnie miraże mysli "och szit, czy bedzie mnie stac na taksówke na powrót z imprezy?". Chyba wiecie o co chodzi :)
Mam szczerą nadzieje, ze to forum znacząco pogłębi moją wiedzę o tym cudzie na 4 kołach, i rozwieje wszelkie zalążki niepewności wycelowane w przyszłość typu "jaaaaapierr... ile to pali".
Przeczuwam że przez dłuuuuugi czas będę tylko czytać by poczuć klimatos, potem może się rozkręcę w aktywności.
A i może skoro już walę obszerniejszego posta, to wcisnę pytanko (nie bijcie nowego!):
Przeglądając magazyn CARS (ostatni numer) odnalazłem tam rozpiskę modeli sprzedawanych w Polsce. Są tam jakieś szajsy pokroju Ferrari,Bentleyów,Range Roverów, a Mustanga NIE-MA-! Jako że kochana TP.SA ucięła mi net, z migotaniem przedsionków poleciałem do babci ( xD ), wbijam się na google,szukam szukam szukam... i nie sprzedają normalnie dealerzy Musia w kraju B.Komorowskiego?
To ja się pytam, z jakiej paki ja mam sie uczyc,kształcić,studiować, skoro nie moge kupic Forda Mustanga najnowszej generacji z takimi dodatkami i w takim kolorze jaki lubie? To co ja mam robić z kasa? Kupowac bułki w biedronce?;/
Szczerze pozdrawiam, zaczynam zabawę razem z wami (pierwej chyba pochłonę galerię) ];->
Maciek,21 lat, zapalony/napalony/nierzadko też przypalony fan Mustangów i modelki Lucy Pinder :P
Odkryłem to forum z nieskrywaną radością w serduchu, bo przyjemna jest świadomość istnienia tylu mustangomaniaków ;)
Nie ma dla mnie innego auta niźli Mustang, za którym obejrzałbym się na mieście z prędkością urywającą kark.
Autka tegoż ofc nie posiadam, niedawno wyszedłem z pieluch liceum, teraz studia, nie było się kiedy dorobić,a wspomnienia wieku szczenięcego są na tyle świeże że czasami w nocy jeszcze dręczą mnie miraże mysli "och szit, czy bedzie mnie stac na taksówke na powrót z imprezy?". Chyba wiecie o co chodzi :)
Mam szczerą nadzieje, ze to forum znacząco pogłębi moją wiedzę o tym cudzie na 4 kołach, i rozwieje wszelkie zalążki niepewności wycelowane w przyszłość typu "jaaaaapierr... ile to pali".
Przeczuwam że przez dłuuuuugi czas będę tylko czytać by poczuć klimatos, potem może się rozkręcę w aktywności.
A i może skoro już walę obszerniejszego posta, to wcisnę pytanko (nie bijcie nowego!):
Przeglądając magazyn CARS (ostatni numer) odnalazłem tam rozpiskę modeli sprzedawanych w Polsce. Są tam jakieś szajsy pokroju Ferrari,Bentleyów,Range Roverów, a Mustanga NIE-MA-! Jako że kochana TP.SA ucięła mi net, z migotaniem przedsionków poleciałem do babci ( xD ), wbijam się na google,szukam szukam szukam... i nie sprzedają normalnie dealerzy Musia w kraju B.Komorowskiego?
To ja się pytam, z jakiej paki ja mam sie uczyc,kształcić,studiować, skoro nie moge kupic Forda Mustanga najnowszej generacji z takimi dodatkami i w takim kolorze jaki lubie? To co ja mam robić z kasa? Kupowac bułki w biedronce?;/
Szczerze pozdrawiam, zaczynam zabawę razem z wami (pierwej chyba pochłonę galerię) ];->