Bartosz 22 lata z Poznania.
Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Re: Jesteś tu nowy, przywitaj się!
Ho ho ho! Ilu nowych forumowiczów 
Witajcie w naszych skromnych "progach". Czytajcie i pytajcie a informacje będą wam dane
Pozdrówka!
Witajcie w naszych skromnych "progach". Czytajcie i pytajcie a informacje będą wam dane
Pozdrówka!

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
Witajcie,
Bardzo mi miło znaleźć się w Waszym gronie.
Bardzo mi miło znaleźć się w Waszym gronie.
Ostatnio zmieniony 2016-01-22, 22:12 przez Defo, łącznie zmieniany 1 raz.
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
witaj mrbodziek
jak chcesz ostrzej pojeździć to automat zdecydowanie odradzam, nie nadążysz go regenerować.
jak chcesz ostrzej pojeździć to automat zdecydowanie odradzam, nie nadążysz go regenerować.

Witajcie
świerzak na forum, będzie pewnie szukał po waszych postach, a jak nie znajdzie to pytał:-) Na razie nie mam Mustanga - miałem Probe V6, szukam i nieśmiało przymierzam się do zakupu, Pozdrawiam forumowiczów. Karol
świerzak na forum, będzie pewnie szukał po waszych postach, a jak nie znajdzie to pytał:-) Na razie nie mam Mustanga - miałem Probe V6, szukam i nieśmiało przymierzam się do zakupu, Pozdrawiam forumowiczów. Karol
-
rick
- Członek Honorowy MKP
- Model: 67 fastback
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: primer,czarny,bialy
transmisje AODE i 4R70W nie są złe.4R70W zaleca się wymienić 5R55 Trans w '05 i nowszych mustangi.mrbodziek pisze:Witam wszystkich!
Dołączyłem do forum bo szukam porady. Otóż mam zamiar kupić sobie na urodziny Mustanga. Jeszcze nie wiem czy będzie to V6 czy V8 wiem tylko że szukam czegoś z IV generacji, czemu? Bo mi się podobaPytanko mam tylko do was odnoście skrzyń biegów. Co mi powiedzie o automatach? Czy można z tym poszaleć na torze, czy można polatać bokiem na placu? Wiadomka Manualna skrzynia wydaje się lepszym rozwiązaniem lecz w sieci krąży sporo ofert z automatem. Warto sie nimi zainteresować czy jednak czekać i szukać czegoś z manualem?
pozdrawiam i liczę na wsparcie
Mateusz, 25, Piła.
Gdyby ktoś chciał coś mądrego powiedzieć podaje maila: fotomagic.tomczak@gmail.com
Jeśli trzeba ich odbudowy, to jest chyba najlepszy warsztat
http://lentechautomatics.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Siema
Marcin z Torunia.
Dołączyłem bo ostro szukam konika 99 do2003 najlepiej z V8 - nie ma ktos na sprzedaż ??
Ps. Ten zolty z Białegostoku to serio taka tragedia (tak wiem to v6
Marcin z Torunia.
Dołączyłem bo ostro szukam konika 99 do2003 najlepiej z V8 - nie ma ktos na sprzedaż ??
Ps. Ten zolty z Białegostoku to serio taka tragedia (tak wiem to v6
Witam wszystkich jestem Marek 43 lata i poszukuję Mustanga rok 1965-1968 może ktos podpowie gdzie moge kupic w Polsce lub w USA 
-
MustangRybnik
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT Premium
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Błękitny
Witam.
Jestem Łukasz, 86 rocznik
od niedawna szczęśliwy właściciel Mustanga GT 
Jestem Łukasz, 86 rocznik
- anbr64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: convertible 68
- Silnik: inny V8
- Kolor: Tahoe Turquoise
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Cześć, jestem Andrzej. Ja juz ukrywam wiek ale jestem nieco młodszy od mojego Stanga. Dobrze trafiłeś. Skocz do ogłoszeń "Sprzedam "oraz "KUPIE" i do galerii mustang I generacji żeby zobaczyć co przed tobą. Masz więcej pytań? Pisz Koledzy i ja postaramy sie doradzić. Powodzenianikomarek pisze:Witam wszystkich jestem Marek 43 lata i poszukuję Mustanga rok 1965-1968 może ktos podpowie gdzie moge kupic w Polsce lub w USA
Andrzej
68 Convertible 289 V8
71 MACH1 351C 4V
71 MACH1 351C 4V
- Mateusz IwK
- Kontakt:
Cześć.
Od jakiegoś czasu śledzę forum więc czas się przywitać. Na co dzień mieszkam w Warszawie a pochodzę z Siedlec. Szczególnie interesują mnie klasyki. Więcej o mnie i Inwestuj w klasyka, którego współtworzę razem z bratem , napiszę w oddzielnym temacie.
Pozdro
Od jakiegoś czasu śledzę forum więc czas się przywitać. Na co dzień mieszkam w Warszawie a pochodzę z Siedlec. Szczególnie interesują mnie klasyki. Więcej o mnie i Inwestuj w klasyka, którego współtworzę razem z bratem , napiszę w oddzielnym temacie.
Pozdro
Witam wszystkich.
Mam na imię Sebastian rocznik 83 :-) jeszcze nie posiadam swojego Mustanga jestem na etapie poszukiwań rocznika 2005 - 2010r.
Mam na imię Sebastian rocznik 83 :-) jeszcze nie posiadam swojego Mustanga jestem na etapie poszukiwań rocznika 2005 - 2010r.
- ksiaze_marek
- Model: Szukam IV polift
- Silnik: V6 3.8
Witam, jestem Marek, z Wolina. Przyszedł czas na mustanga, powoli będę rozglądał się za 1999 - 2004 
http://www.youtube.com/user/marek420" onclick="window.open(this.href);return false;
- Poseł
- Model: sn95 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Laser Red
- Kontakt:
Hej wszystkim!
Mam na imię Adam ksywa (poseł) rocznik 91, jestem z okolic Piotrkowa Trybunalskiego i moje hobby to motoryzacja/mechanika
Mam na imię Adam ksywa (poseł) rocznik 91, jestem z okolic Piotrkowa Trybunalskiego i moje hobby to motoryzacja/mechanika