No to miał kolega pechaDezo pisze:Hej, czy to nie ten kolega, który rozbił Mustanga wracając do domu świeżo po zakupie? Zdaje się, że na kilka kilometrów przed domem...

No to miał kolega pechaDezo pisze:Hej, czy to nie ten kolega, który rozbił Mustanga wracając do domu świeżo po zakupie? Zdaje się, że na kilka kilometrów przed domem...
Coś wiem o zimie i mocy - swojego Lotusa załatwiłem na zawrocie (5 zakręt po wyjechaniu z garażu), zeszłej zimy. Było sucho, 6 stopni + . Robiłem zawrotkę na światłach i coś mi noga bardziej o gaz sie oparła, no i wykręciłem bąką. Na szczęście tylko przetarłem nos, coś tam urwałem, ale nie było dachowania. Dusza cierpiała, bo to był drugi dzień posiadania autka.bart pisze:byl fajny mustang jest kupa, on w mojej okolicy jezdzi. widac ze po tej przygodzie przestal wchodzic na forum zeby nie bylo halasu ale widze ze koledzy czujni jak rzbiki
nie pecha tylko zima + tylni naped + troche brak wyobrazni z 300kucykami i dramat gotowy.........
nie można powiedzieć że jest całkiem kupa.bart pisze:byl fajny mustang jest kupa, on w mojej okolicy jezdzi. widac ze po tej przygodzie przestal wchodzic na forum zeby nie bylo halasu ale widze ze koledzy czujni jak rzbiki
nie pecha tylko zima + tylni naped + troche brak wyobrazni z 300kucykami i dramat gotowy.........
ale skorupka, chyba najrozsądniej bylo by zbić cenę do 10tys, odciąć dach zrobić jego swap do zdrowszego coupe i cieszyć sie z fasta.grzebyk1125 pisze:http://allegro.pl/mustang-fastback-gt50 ... tabsAnchor
Jedyny taki na allegro!!! Ktoś ze Świebodzina przeprowadził się do Gdyni???
Stang232 ale sprzedający napisał w ogłoszeniu że koszt części blacharskich to tylko 12 tysi.stang232 pisze:ale skorupka, chyba najrozsądniej bylo by zbić cenę do 10tys, odciąć dach zrobić jego swap do zdrowszego coupe i cieszyć sie z fasta.grzebyk1125 pisze:http://allegro.pl/mustang-fastback-gt50 ... tabsAnchor
Jedyny taki na allegro!!! Ktoś ze Świebodzina przeprowadził się do Gdyni???
Bo to auto od klamek w doł to sie trzyma tylko dzięki temu, że na Ziemi jest słaba grawitacja.
Tak jest kupa i już dla tego też ja wcześniej zamieściłem link i napisałem że to GT-R Regency bo kloeś napisał bezwypadkowy a to powinno być gnębionebart pisze:stang, pisze ze kupa bo koles opisuje auto jako bezwypadek, tunerzy foose itd a to porpstu auto po dachowaniu, pewnie przespawali dach od innego, powymieniali po taniosci czesci zeby odzyskac kase, bo wtopil
nie powiesz mi ze jak koles pisze bezypadek to wymienial czesci z zawieszenia z obu stron jesli byly do wymiany, nie wierze w takie cudaki.
i nadal bede uwazal - kupa, zepsul auto i tyle a bylo wyjatkowe.