CZARNUCH
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
Re: CZARNUCH
Zobaczymy jak w tym co robię wyjdzie po usunięciu restrykcji powodowanej przez łącznik elastyczny. To on na 99 procent powoduje w tym co robię również fałszywe stuki.
- amcross
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 5.0 MY2017 AT EU
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Mica Shadow Black
Koledzy, przesyłam Wam log moich stuków...
szklaneczką ouzo wprost z Greckich wysp
Są przyjemne i dają power...czego i Wam życzę!
A co do tych w koniku...
wierzę, że jeśli są to Paweł je właściwie ogarnie
Pozdrawiam
szklaneczką ouzo wprost z Greckich wysp

Są przyjemne i dają power...czego i Wam życzę!
A co do tych w koniku...
wierzę, że jeśli są to Paweł je właściwie ogarnie

Pozdrawiam
-
- Forumowicz
- Model: GT 2016
- Kolor: Oxford White
Jak wrażenia ? Jakaś róźnica w głośności pracy? Ile Cię wyniosła w sumie wyniosła ta przyjemność ?amcross pisze:I dyfer zrobiony![]()
Dzięki Paweł!
Pozdrawiam, Andrzej
Borla Touring Catback, BC RS43 Forged Wheels, BMR Vertical Links - Spherical Bushings, SR Performance IRS Tie Down Kit, Steeda IRS Alignment Kit, C&L Street CAI, Ford Perf. GT350R Strut Tower Brace, Ford Perf. Oil Catch Can, DD LED Sidemarkers
- amcross
- Młodszy Forumowicz
Hej,
Jeszcze nie testowałem bo auto dalej robi się w HD-CUSTOMS.
Będzie nowy dolot, kolektor, przepustnica i soft....atak na ~520KM.
Graty co prawda już siedzą, zostaje strojenie...
Ponadto robimy automatycznie domyślnie szyb i składanie lusterek wraz z ryglowaniem auta.
Efekty w przyszłym tygodniu.
Co do kosztów - rozmawiaj z Pawłem, user "caniggia"
Wrażeniami podzielę się po odebraniu auta.
Jeszcze nie testowałem bo auto dalej robi się w HD-CUSTOMS.
Będzie nowy dolot, kolektor, przepustnica i soft....atak na ~520KM.
Graty co prawda już siedzą, zostaje strojenie...
Ponadto robimy automatycznie domyślnie szyb i składanie lusterek wraz z ryglowaniem auta.
Efekty w przyszłym tygodniu.
Co do kosztów - rozmawiaj z Pawłem, user "caniggia"
Wrażeniami podzielę się po odebraniu auta.
- amcross
- Młodszy Forumowicz
Hej,
Mustang 2017 automat, gt350 manifold, throttle body, JLT CAI, 2,75" MG Motorsport exhaust, bez long tube.
Dodane 2% strat na szerokie koła (przód 285, tył 305). 507 koni dla strat 20%.
0-100 4.86 sek
0-200 15.38 sek
100-200 9.96 sek
1/4 13.04@184.15 (przy słabym starcie 0-100 - 5.11 sek)
Dzięki Pawle
Mustang 2017 automat, gt350 manifold, throttle body, JLT CAI, 2,75" MG Motorsport exhaust, bez long tube.
Dodane 2% strat na szerokie koła (przód 285, tył 305). 507 koni dla strat 20%.
0-100 4.86 sek
0-200 15.38 sek
100-200 9.96 sek
1/4 13.04@184.15 (przy słabym starcie 0-100 - 5.11 sek)
Dzięki Pawle

Ostatnio zmieniony 2017-07-25, 16:33 przez amcross, łącznie zmieniany 1 raz.
- amcross
- Młodszy Forumowicz
Haj,
Auto odebrane i trochę pojeździłem....niestety w większości w kiepskiej pogodzie,
więc bez większych szaleństw
(na razie
)
Odczucia tak na szybko....
Myślałem, że mam szybkie auto...teraz to petarda!
Co do Wavetrac - nie jest głośniej względem oryginału, wbrew obiegowym opiniom.
Przy zerwaniu trakcji nic nie trzeba korygować, sunie prościutko, o tak ----------
Namawiam na taką czy podobna modyfikację i oczywiście polecam wykonawcę Pawła z HD-Customs!
pozdrawiam
Auto odebrane i trochę pojeździłem....niestety w większości w kiepskiej pogodzie,
więc bez większych szaleństw

Odczucia tak na szybko....
Myślałem, że mam szybkie auto...teraz to petarda!
Co do Wavetrac - nie jest głośniej względem oryginału, wbrew obiegowym opiniom.
Przy zerwaniu trakcji nic nie trzeba korygować, sunie prościutko, o tak ----------

Namawiam na taką czy podobna modyfikację i oczywiście polecam wykonawcę Pawła z HD-Customs!
pozdrawiam
- amcross
- Młodszy Forumowicz
Czołem
Chwilkę się nie odzywałem ale za to w tym czasie dołożyłem trochę czerwieni w postaci gałki zmiany biegów oraz indywidualnej tabliczki na kokpicie od strony pasażera - załączam foto.
Ponadto Paweł z HD Customs w końcu skończył zainicjowany przeze mnie pomysł wykonania modułów sterujących domknięciem szyb oraz złożeniem lusterek przy zamykaniu auta oraz rozłożeniem lusterek przy otwieraniu auta.
Zamontowane sprawdzone, potwierdzam działa jak należy.
Dzięki Paweł!
Moduły nie zaburzają normalnej procedury zamykania i otwierania auta a dodatkowa funkcja składania lusterek i domykania szyb realizowana jest poprzez trzecie kliknięcie na pilocie lub czujniku w drzwiach.
Wszelkich dodatkowych szczegółów udzieli wam wykonawca Paweł, HD Customs, użytkownik forum caniggia.
Swoją drogą, bardzo wygodne rozwiązanie stosowane powszechnie w autach niemal najniższej klasy, niestety standardowo w naszych konikach tego nie uświadczymy, poza jedynie globalnym otwieraniem szyb z pilota. Mowa oczywiście o wersji EU.
Z tego co wiem Paweł wdraża produkcję seryjną tych modułów więc kierujcie zapytania prosto do niego....
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych...
Chwilkę się nie odzywałem ale za to w tym czasie dołożyłem trochę czerwieni w postaci gałki zmiany biegów oraz indywidualnej tabliczki na kokpicie od strony pasażera - załączam foto.
Ponadto Paweł z HD Customs w końcu skończył zainicjowany przeze mnie pomysł wykonania modułów sterujących domknięciem szyb oraz złożeniem lusterek przy zamykaniu auta oraz rozłożeniem lusterek przy otwieraniu auta.
Zamontowane sprawdzone, potwierdzam działa jak należy.
Dzięki Paweł!
Moduły nie zaburzają normalnej procedury zamykania i otwierania auta a dodatkowa funkcja składania lusterek i domykania szyb realizowana jest poprzez trzecie kliknięcie na pilocie lub czujniku w drzwiach.
Wszelkich dodatkowych szczegółów udzieli wam wykonawca Paweł, HD Customs, użytkownik forum caniggia.
Swoją drogą, bardzo wygodne rozwiązanie stosowane powszechnie w autach niemal najniższej klasy, niestety standardowo w naszych konikach tego nie uświadczymy, poza jedynie globalnym otwieraniem szyb z pilota. Mowa oczywiście o wersji EU.
Z tego co wiem Paweł wdraża produkcję seryjną tych modułów więc kierujcie zapytania prosto do niego....
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych...
- amcross
- Młodszy Forumowicz
Hej,
Dołożyłem w końcu koło dojazdowe mieszczące się we wnęce bagażnika, kupione na naszym rodzimym runku.
Szczegóły tutaj: viewtopic.php?f=185&t=14798" onclick="window.open(this.href);return false;
pozdrowionka
Dołożyłem w końcu koło dojazdowe mieszczące się we wnęce bagażnika, kupione na naszym rodzimym runku.
Szczegóły tutaj: viewtopic.php?f=185&t=14798" onclick="window.open(this.href);return false;
pozdrowionka