Mustang z allegro/ebay
- bart.knop
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Windveil Blue
Re: Mustang z allegro/ebay
jak dla mnie to zadna okazja.
ale kazdy kupuje to co lubi.
na twoim miejscu szukalbym starszy model ale jakis nie bity i jesli sie da to mocny model.
ja u siebie w GT z 2005 zastanawiam sie czy warto mi wymieniac graty na duzo mocniejsze czy poprostu szukac GT500.
ale kazdy kupuje to co lubi.
na twoim miejscu szukalbym starszy model ale jakis nie bity i jesli sie da to mocny model.
ja u siebie w GT z 2005 zastanawiam sie czy warto mi wymieniac graty na duzo mocniejsze czy poprostu szukac GT500.
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: sonic blue
Baron pisze:No tak jak mówiłem, na allegro kupiłem autocheck i wyszło wszystko idealnie... na bezypadkowy.net pokazuje to:
http://imageshack.us/photo/my-images/42 ... 2jpeg.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/f/855/file78336143ijpeg.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
brać?

..to zlom...OLEJ TO,same klopoty...odwalony na handel...
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- Baron
- Forumowicz
- Model: GT Ford Perfomance
- Kolor: Race Red
No właśnie niby do osoby prywatnej nie na handel podobno ale kto ich tam wie, czyl co, zostaje szukać w USA...
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: sonic blue
Baron pisze:No właśnie niby do osoby prywatnej nie na handel podobno ale kto ich tam wie, czyl co, zostaje szukać w USA...
pogadaj z kolegami z forum np joda ,ktorzy sciagaja auta,na 100%lepiej na tym wyjdziesz...
albo samemu aukcje obserwowac i...kupic

- Baron
- Forumowicz
ok dzięki za wszystkie podpowiedzi, i tak jestem umówiony więc muszę jechać, ale to dobrze, zobaczę jak chodzą te nowe silniki, jeżeli wszystko było by ok to zostawię zaliczkę a w pon. na warsztat (polecicie pewny warsztat we Wrocławiu??) żeby oni go sprawdzili.
No a jak nie wyjdzie to wtedy będziemy polować w USA więc na pewno jeszcze paru osobą będę się uprzykrzał
No a jak nie wyjdzie to wtedy będziemy polować w USA więc na pewno jeszcze paru osobą będę się uprzykrzał

- Baron
- Forumowicz
Łatwo powiedzieć, jestem od paru dni jak dzieciak w nocy 23 grudnia 
(jak by ktoś miał namiar na serwis we Wrocławiu to bardzo prosze o info)

(jak by ktoś miał namiar na serwis we Wrocławiu to bardzo prosze o info)
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
baron przyjedż do kudowy albo rawicza i wtedy sobie porównasz sprzęty nic na szybko
a NEMAX czasami nie sprzedaje swojego białego ?
- Baron
- Forumowicz
RAFAŁ pisze:baron przyjedż do kudowy albo rawicza i wtedy sobie porównasz sprzęty nic na szybko
A moge gdzieś zobaczyc jego samochód? bo nie widzę w galeri na forum
Dostałem nr. Od arka900 i bede do Niego dzwonił napewno powie mi pare ciekawych rzeczy o ściąganiu ze stanów i będziemy szukać

- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Nemax już pogonił - ponoć do Gdańska!
Baron - wiem o czym mówisz - też się tak napaliłem, ale mi się udało kupić dokładnie taki jak chciałem od Nemaxa (jego poprzedni model). Nie był co prawda wypadkowym prawiczkiem, ale widziałem zdjęcia, wszystko sprawdziłem i jestem zadowolony.
Jeżeli chodzi o Wrocław, to zdecydowanie odradzam autoryzowany serwis Forda - trzymali samochód z 5 godzin, po czym powiedzieli, wszystko to, co już wiedziałem z carfaxa i zdjęć i od Nemaxa a sieroty nawet nie potrafili naprawić niedziałających świateł STOP, bo to "przerabiana instalacja" - a okaszało się, że przy włączniku przy pedale hamulca jeden przewód się urwał... no comments...
Jeżeli chcesz wiedzieć sam co było robione, kup dobrą miarę i czujnik grubości lakieru i ściągnij sobie z forum wymiary na punktach kontrolnych.
Wszystko zależy od podejścia - jeżeli chcesz mieć nigdy nie naprawiany, to rzeczywiście przez zaufanych ludzi - najlepiej z tego forum. A jezeli nie przeszkadza ci, że był naprawiany, ale zrobiono to dobrze, to musisz sam sprawdzić.
Faktycznie dobrze ci radzą - podskocz na trasą MR to zobaczysz jak koniki galopują jak wyglądają, jak zrywają i będziesz miał przynajmniej potem porównanie.
powodzenia w szukaniu - powiem tak - pomijając fart (pisze tu o szczęściu
), to jakość znalezionego konika zwykle jest wprost proporcjonalna do czasu jego szukania... ale wiem, że to trudne... 
Baron - wiem o czym mówisz - też się tak napaliłem, ale mi się udało kupić dokładnie taki jak chciałem od Nemaxa (jego poprzedni model). Nie był co prawda wypadkowym prawiczkiem, ale widziałem zdjęcia, wszystko sprawdziłem i jestem zadowolony.
Jeżeli chodzi o Wrocław, to zdecydowanie odradzam autoryzowany serwis Forda - trzymali samochód z 5 godzin, po czym powiedzieli, wszystko to, co już wiedziałem z carfaxa i zdjęć i od Nemaxa a sieroty nawet nie potrafili naprawić niedziałających świateł STOP, bo to "przerabiana instalacja" - a okaszało się, że przy włączniku przy pedale hamulca jeden przewód się urwał... no comments...
Jeżeli chcesz wiedzieć sam co było robione, kup dobrą miarę i czujnik grubości lakieru i ściągnij sobie z forum wymiary na punktach kontrolnych.
Wszystko zależy od podejścia - jeżeli chcesz mieć nigdy nie naprawiany, to rzeczywiście przez zaufanych ludzi - najlepiej z tego forum. A jezeli nie przeszkadza ci, że był naprawiany, ale zrobiono to dobrze, to musisz sam sprawdzić.
Faktycznie dobrze ci radzą - podskocz na trasą MR to zobaczysz jak koniki galopują jak wyglądają, jak zrywają i będziesz miał przynajmniej potem porównanie.
powodzenia w szukaniu - powiem tak - pomijając fart (pisze tu o szczęściu

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- Baron
- Forumowicz
W takim razie szukam dalej, dzięki wam wszytim za wszelkie info;)
jeszcze tylko pozwolę sobie na drobna reklamę
:
GDYBY JTOS NA FORUM MIAŁ NA SPRZEDAŻ MODEL Z 2011r. DO 80.000 PROSZĘ O KONTAKT
KWIATKOWSKI.BARTOSZ@YAHOO.COM / PRIV.
Heh;)
Pozdr.
jeszcze tylko pozwolę sobie na drobna reklamę

GDYBY JTOS NA FORUM MIAŁ NA SPRZEDAŻ MODEL Z 2011r. DO 80.000 PROSZĘ O KONTAKT
KWIATKOWSKI.BARTOSZ@YAHOO.COM / PRIV.
Heh;)
Pozdr.
Ostatnio zmieniony 2012-08-12, 15:08 przez Baron, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: S281 SC
- Silnik: inny V8
- Kolor: Wściekle czerwony
http://www.autotrader.pl/ford_mustang_4 ... 22247645/g" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna ktoś bliżej to wrocławskie auto?
Zna ktoś bliżej to wrocławskie auto?
- Baron
- Forumowicz
Rozpocząłem wspłprace z koralem myślę że już bliżej niż dalej jeśli nic niechcianego się nie przytrafi